Snyggos

Blev precis taggad i en bild från förfesten hos Jennie some weeks ago. På Kristine och mig ;) I helgen är det inflyttningspartaj hos Jennie!


Picture update


Jag och Daniella på Mogwai 22 Maj.


Julias bebis, Melker 10 veckor gammal.


Kim dansade vilt i Lördags.


I'm scared of not being with you


30 Maj

Det blev inget Siesta iår. Är fortfarande lite depp över det. Men sånt är livet! I onsdags var det vin i parken med sju glada boys. Vi lekte 'jag har aldrig' på Utposten och avslutade det hela på Mogwai. Nej, Donken var det ja! Sov hos Andy. I Torsdags var det brunch med Josse och Sandie på Mezo sen kollade vi på alla som gick på balen! Superfina ;) Tog något glas vin på Docken med mina donnor sen åkte jag hem till A. Fredagen var det jobb från 10-18. Sen Malmö med Adrian. Förfest hos Kim och sen Etage. Igår var det bara jobb. Punkt slut. 


You

No matter where we are or how hard it gets, I know that i'll always be in love with you


Update

Det blev ingen bio i Torsdags. Det blev vin på Hampan med Emil, Adrian och Ian. Sen PL och Cardinal. Vaknade upp imorse hos Adrian. Varm som tusan var min lilla älskling så jag gick in och sussade i Joels rum istället. Adrian har även smittat mig med hans dumma förkyldning. Vid två åkte vi och köpte mer glass till Kiosken. Var i Kiosken ett tag för att sedan bege mig till jobb 18-23. Efter jobb mötte jag upp Filippa och sa hej :) Och pappa hämtade mig i stan. Var även uppe hos Jennie och hämtade mina saker jag glömt där. Nu ska jag sussa sött...

Imorgon är det Rydebäck, jobb och kanske en utgång?

XoXo


Hippies


19 Maj

Imorgon ska jag till frisören för att göra blonda slingor. Tänkte bli blond nu till sommaren. Hoppas det blir fint bara! Efter ska jag jobba från 13-18 och vid 21 ska jag och Adrian kolla Prince of Persia.
I helgen blir det ännu mera jobb... Måste spara massa pengar till i höst och har inte ens börjat. Blä.
XoXo


Trevlig helg!

Fredag: Jobbelijobba
Lördag: Hem till Jennie för att kolla hennes nya lya, middag på Cardinal med ett gott gäng, förfest, Bulls där jag köpte shots för 100kr till hela högen, Utposten, Bakom och Cardinal igen ;) Sen sov jag hos A.
Söndag: Var i Kiosken ett tag sen kollade jag och A fotboll och åt på Telegrafen med Johanna och Kim.

XoXo


Le Love


Update

Mitt liv är inte så jättespännande för tillfället. Hade en trevlig Valborg med Adrian, Joel och Janina. PL och Tempel för hela slanten. På onsdag ska jag till läkaren och jobba. Torsdag träffa Johanna. Fredag jobba. Lördag Hippeparty för de tre donnorna Josefine, Anna-Bell och Josefin.
XoXo