27 Oktober

Thailand är nu bokat! Yes. Det blev den 20jan till den 17feb. Fredag till fredag, fyra veckor. Landar i Phuket och åker hem från Bangkok. Underbaart. Mindre underbart just nu är att man lever på minimum. Fick min lön för två dagar sen och har väldigt lite kvar efter räkningarna samt sparpengarna till resan. Buhu. Ska strax dra ner till stan. Jobb 17-01 ikväll. Byebye!

Brownie



I Januari åker jag och Jennie till Thailand. Längtar så mycket. Om vi får tag i de flygbiljetterna vi kollade igår blir det landa i Phuket den 19 januari och åka hem från Bangkok den 16 februari. Awesome! Sen har jag också planerat i min lilla hjärna att åka till min Josie i vår. Och nästa höst vill jag till Colombia/Venezuela eller tillbaka till Sydamerika trakterna iallafall. Så större delen av min lön ska bara sparas, sparas och sparas! Men jag vill resa, resa, resa :)


Klick


Klickat hem dessa stövlar från Ellos och med rabattkod hamna de på 359kr. Fynd.


Life goes on

Det är höst nu. Jag är fast i lilla ängelholm. Förra året var jag i Mexico. Men om tre månader är det tänkt att jag och Jennie ska till Thailandet i fyra veckor. Skönt att se framemot! Det händer inte mycket mer än jobb, prata i telefon, umgås med vänner, dricka rödvin, dricka tequila, kolla SATC hela nätter, tända doftljus, äta clementiner, kolla Project Runway, äta choklad, jobba osv... Men jag har färgat håret brunt. Jag har också bestämt mig för att lära mig spanska så jag kan gifta mig med en latino när jag blir stor. Framgångar! Nja. Nu ska jag strax bege mig till bussen och till jobb! Xoxo


Jag i våras