La Punta

En bild som jag tog vid stranden där vi bor.

Más libros

Jag har läst dessa böckerna också!

Babbeldrottningen - Meg Cabot
Babbeldrottningen i New York - Meg Cabot
Den dubbla tystnaden - Mari Jungstedt
Syskonkärlek - Sheila O'Flanagan
Maskarna på Carmine Street - Håkan Nesser
Fyrvakraren - Camilla Läckberg

Babbeldrottning böckerna var riktigt roliga. Typ som en chicflick film i bokformat. Lättlästa och kul helt enkelt. Mari Jungstedt bok var också riktigt bra och funderar verkligen på att köpa fler av hennes böcker sen när jag kommer hem. Och Håkan Nessers bok var också riktigt bra, en riktig höstmys-bok. Och Camilla Läckbergs är lite svåra att hänga med i om man inte läst hela serien. Punkt slut.

Sanna


Playa todo el día

Idag har vi haft mysig adventsfrukost och varit på stranden hela långa dagen. Tills det blev mörkt. Vi har även bytat oss till fem nya böcker. Snabba Cash läser jag nu. Gött. Gillade filmen men kände att jag ville veta mer av historien när jag såg filmen. Allt jag har och säga idag. Om lite mer än en vecka åker vi vidare! Pusski!

El tiempo es oro

Denhär klockan är ju helt underbar. Ett dösnyggt armband + med en liten söt klocka som man kan öppna. Sanna gillar. Mycket. Den kommer från Vintage by Fé och finns att köpa på http://www.kyssjohanna.se

Viaje

Nu har vi börjat planera resan från Puerto Escondido. Vi åker härifrån den 7 eller 8 december på kvällen (allt för att slippa en extra hotellnatt). Och vårt första mål kommer vara San Cristobal. Jag har gjort lite research om staden, det är tydligen en väldigt mysig och fin stad med en indianmarknad och många trevliga resturanger. Vi får väl hoppas att maten inte är lika hemsk som i Mexico City bara. I djungeln i närheten ligger vattenfallen Agua Azul som ska vara ett vackert område där man kan också bada. Efter San Cristobal vill vi vidare till Tulum, Playa del Carmen och Isla Holbox. Sen Isla de Mujeres som ligger utanför Cancún och såklart ska vi vara i Cancún och vänta in Nicole som kommer den 22 december. Vi får dock se om vi hinner och ha råd att besöka tex Isla Holbox. Men det hoppas vi på! Det ska vara en jättefin ö.
Bild; Isla Holbox

Caballo


Tacones altos

Sitter och kollar massa nätshoppar. Och kollar skor. Mest skor. Här går man ju bara runder i flipflops. Längtar efter att få trippa runder i dösnygga skyhöga skor. Mums.

Viernes

Idag följde jag med pojkarna för fiske. Jag satt dock mest och kollade på eller läste i min bok. Det var en väldigt fin strand vi var på det enda jobbiga var väl att det var svårt att ta sig både dit och tillbaka. Haha! Klättra fick man alltså göra idag. Nu sitter vi tydligen och kollar på basket på tv. Jag tänkte dock gå och läsa ut min bok sen sova. Imorgon får vi väl aktivera oss lite mer så jag har mer att berätta om! Kramis.

Hermosa mañana

Här har ni mig idag. Godmorgon! Jag har nyss vägt mig och tydligen har jag gått ner 5kg. Vet inte riktigt om den stämmer precis. Men klart jag utgår efter det ;) haha.

Sólo un título


Jueves

Hej! Igår var det en mycket trevlig kväll. Började på Tine & Knuts "takterass" med prat och dricka. Sen gick vi vidare till en liten klubb på ett hotell och avslutade kvällen på Kongo som är en salsaklubb. Jag och Adrian dansade lite. Haha. Sen åkte vi hem och jag hittade en hund som jag ville behålla. Hunden fick lite salami sen gick jag och la mig. Idag har vi varit och käkat + att jag har lagat mat. Tror det blir pizza ikväll, är riktigt sugen på det. Fast killarna är och fiskar så det kanske blir firre istället. Jag ville inte följa med och fiska för tydligen var det en jobbig väg dit plus att jag inte vill störa grabbsnacket. Så det får bli lite mys och bokläsande istället. Är inne på min tolfte bok nu och vi har hittat ett ställe som har massa svenska böcker. Jag har spanat in Snabba Cash hoppas bara ingen tar den innan jag fått tag i den. Johanna och Kim har btw kommit med en plan. Nu när våra kära norrmän åkt ska vi försöka inte bli kompis med någon under de två veckorna vi har kvar här. Haha. Allt för att det kan leda till att deras "vita veckor" blir förstörda. Så nu ska vi tydligen satsa på inget festande och laga mycket mat hemma. Det tycker säkert min mamma är bra.

Miércoles

Hejsan. Idag tassade jag upp vid halv tolv för att ringa min familj. Sedan var det frukost med resten av companiet och stranden. Stannade dock bara på stranden någon timme. Får se om jag kanske går ner igen. Vi fann tre svenskar. De bjöd oss på fest ikväll. Men tror redan vi är bjudna på fest med våra kära norrmän. Ja, det är inte mycket som händer här i Puerto. Längtar mest till vi ska åka härifrån nu. Om två veckor börjar vi vår resa upp mot Cancún. Fast på resan dit kommer vi stanna på några olika städer och kanske några öar med. Gotte! Pusspuss.

Soy atractiva


Martes

Hej. Igår var vi på en jättetrevlig middag nere i stan med Tine och Knut. Tyvärr så fick jag nitlotten med min köttbit. Men Erik tyckte den var god och åt upp den + att jag fick chocklad moouse som efterrätt. Hihi. Sen gick vi till Blanco och köpte drinkar. 2 för ca30kr. Billigt och bra! Idag har jag ingen aning om vad som är bestämt men eftersom Knut fyller år ska vi nog fira honom på något vis. Pusspuss.

Estoy contento

Happy happy Sanna i onsdagskväll!

Pendientes

Mitt nya örhänge! Och det är en riktig fjäder. Ca 65kr kostade det, köpte det på stranden.

Un tranquilo domingo

Min bebis (Adrian) har varit jättesjuk idag och igår. Blödig som jag är grät jag en massa innan för att han skrämde mig med att det kanske var malaria. Sen ringde han och skrämde sin mamma också. Stackars Aleksandra. Hon kommer säkert inte kunna somna inatt. Fast Adrian sa att det var ett skämt tror jag hon kommer vara jätteorolig. Det har annars varit en riktig slö söndag här idag. Har läst ut en bok och myst! Har även gjort potatismos och diskat. Kim stod för kycklingen som vi åt till moset. Längesen vi åt hemma nu. Vi har mest bara ätit hos Mounchi-man. Haha! men det är ju så billigt och så gott! Smakar som tacos hemma i Sverige! Imorgon tror jag dock det blir en tur till Zicatela (stranden närmre centrum). Kram mina godingar därhemma!

Te quiero


Sábado

Jag pallar egentligen inte skriva någonting. Men känner lite att jag måste. Annars får ju ni därhemma ingen ny info om vad som händer. Igår trippade vi bort till surftävligen. Fast den var redan slut. Men det gjorde ingenting. Det fick bli några timmar på stranden istället. Med våra nyfunna vänner Tine och Knut. Norska såklart. Det kryllar av norrmän här. Fast igår träffade vi också den första svensken! Woho. Fast han var född i Mexico. Så det räknas inte helt. Jaja. Efter strandhänget blev det pizza sen åkte vi hem. Vid åtta dök Tine och Knut upp för lite förfest. Sen kom Munchi nacho-man också. Sen blev det en liten utgång.

Idag har jag följt med Johanna och Kim till Super Che för inköp av en ny kamera. Jag köpte ett läppglans och choklad. Sen har vi käkat burgare + pizza. Nyttiga vi är. Och ikväll får vi se vad som händer. Är sjukt hängig idag. Också får jag väl önska er en trevlig kväll på banhnhof för enligt facebook känns det som om hela Ängelholm ska dit ikväll. Men jag är inte avundsjuk ;)

Buenos días

Hejsan sötnosar! Igår blev det sushi som sagt. Jag var inte jätteimponerad. Det var okej. Men äter hellre helgrillad firre. Sen var vi på tre olika barer, den första var bara såååå mysig. Måste dit igen och ta bilder. Haha. Idag ska vi förmodligen kolla in surf-tävligen som håller på här hela helgen. Bye!

Cuatro imágenes

Jag och Erik på La Hostería (i början av tiden i Puerto)
Jag på Halloween-kvällen
Hela gänget på Halloween! Lyckad bild, inte sant?
Jag och Adrian! Lika charmiga som alltid ;)

Cumpleaños de Johanna

Hej mina sötbollar! Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Johannas födelsedag, hurra hurra hurra! Det har firats med stranden och carbonara. Haha. Ikväll har donnan bestämt att vi ska äta sushi. Ska bli spännande att prova. Har nämligen inte blivit av att jag provat det innan. Igår hade vi en trevlig förfest i huset och vi hade bjudit in Courtney. Vi lärde henne räkna till tio på svenska och drack rosé. Nu har jag precis målat naglarna svarta och ska ta tag i att fixa mig snart. Puss.
'
En av Johanna & Adrians 1000 posebilder tillsammans! Haha.

Dagens outfit


Martes

Det har blåst en massa här idag med. Men jag har varit på stranden lite ändå. Hihi. Pratat med Sandie också! Wie. Sen har vi ätit burgare. Just nu sitter pojkarna och spelar shack. Spännande vardag jag har att berätta om. Helt sinnes. Önskar verkligen att det inte blåser lika mycket imorgon!

Ps

Har fått många frågor om min bloggdesign. Det är Emma som fixat den och hennes blogg hittar du här http://aardhoniel.blogg.se/
Hon har haft bloggen nedstängd ett tag och nu öppnat upp den igen!

Från mamma

"Hej min goding!! Idag kom nya elle och som du vet så stämmer alltid deras horoskop. Idag står det om mitt liv i december så här, Julen blir lite dämpad. Det saknas någon vid julbordet som du brukar vara med och det gör att du inte kan njuta på samma sätt som vanligt. Fy fan min kärlekskaramell, jag kommer att sakna dig så mycket att jag förtvinnar och blir en lussedeg, som är sur och seg..."



En este momento

Jag just nu! Väntar in att de andra ska fixa sig så vi kan gå någon gång. Arrrh. Erik ligger fortfarande och tar en eftermiddagslur. Det kan ni se bakom mig om ni undrar vems ben som liggen där. Så är det Erik. Hans säng är nämligen placerad bakom soffan. Så nu vet ni det! Puss.

Lunes

Det blåser en massa i Puerto Escondido idag. Skulle egentligen till stranden men det gick ju inte. Lite tråkigt. Men jaja. Imorgon får vi hoppas på att det inte blåser lika mycket. Och ikväll ska vi äta gott! Har inte så mycket annat att säga för tillfället. Pusspuss.

Graow

Jack Sparrow är hetast i världen (efter Adrian då). Haha! Var bara tvungen att ladda upp denna. Han är så snygg. På Halloween festen vi var på här frågade en snubbe vad jag var utklädd till och jag svarade "Captain Jack Sparrows sexslave". Snubben fann detta väldigt roligt.

Fuego

Hej hopp! Adrians dator lever sitt egna lilla liv och gillar att klicka på saker som man inte vill klicka på... vilket resulterade i att ett blogginlägg som jag skrev för några timmar sen bara försvann och sen var jag så sur att jag inte pallade skriva om allt igen. Men iallafall. Idag har jag hm. Diskat. Ätit nachos med stark köttfärs, majs + ost hos Mounchi Nacho man (ett smeknamn Erik hittat på). Storhandlat på Super Che med Adrian. Sen har jag ätit hos Mounchi Nacho man igen. Denna gången blev det fisk wrap. Nam nam. Sen snackade vi lite gott med honom och han bjöd på turkisk peppar shot. Fast jag tackade nej. Haha. Hans flickvän är tydligen norska så det var därför han hade en flaska sånt i skafferiet. Och han bjöd på det för att han inte gillar det särskillt mycket. Haha. Och vi skandinaver som dricker det alltid ute. Ja, det var väl allt. Nej. En bit härifrån brann en massa hus. Jättefina hus (tydligen, jag såg aldrig dem). Adrian och Erik vandrade bort för att hjälpa dem släcka elden. Så de får räknas som dagens hjältar idag. Har några bilder på elden, men visar bara en...

Min Pappi

Det var en läsare som frågade mig om jag ska fira farsdag. Hm. Det blir ju lite svårt eftersom min kära pappsi är i Sverige och jag i Mexicoland. Men jag skrev följande till honom på fejan;

"Hoppas du får många teckningar nu på farsdag! Hade jag kunnat hade du fått en av mig med. Haha! Men förstår inte varför det heter farsdag, varför heter det inte Phersdag? Du är ju världens bästa pappa, varför gå runder och fira alla pappor då? Älskar dig! ♥"




En bild på min pappa i sina glansdagar!

Hoy en día

Vi kollar på Finding Nemo och myser. Har ätit pizza ikväll med parma, creme cheese och mozarella. Nam. Imorgon måste vi verkligen handla för maten är snart slut. Och jag behöver ta ut pengar för de är helt slut! Sen hade det varit trevligt med några timmar på stranden också. Men vi får se vad som händer. Kisses.

La moda

Fy farao vad jag längtar till att kunna klä mig i mode och fina kläder igen. Klart det är underbart att vara ute och resa i sex månader men fyyyy vad jag önskar att jag kunde köpa alla fina höst/vinter-kläder också. Knähöga mockastövlar, höga klackar, skinnbyxor, pälsjacka och en söt mössa. Kanske inte allt på samma gång men ni fattar vinken. Det är jobbigt att ha en stor kärlek till mode. Haha.

Joyería

Dessa smyckena hade gärna fått vara mina! Guuud så fina. Du hittar dem på:
http://www.bonadrag.com

Let's go ego!


To you, readers

Bara så ni vet tycker jag det är jätteroligt med lite fler kommentarer och frågor! Får mitt humör på topp :)


Saturday mood

Hello. Idag har inte det hänt mycket mer än att Adrian, Erik och jag gick ner till ett ställe här vid stranden och käkade brunch. Bakis-brunch. Haha! Jag tog en baguette med stark köttfärs, majs och sallad och ost. Så gott! Och färskpressad juice till det. Mums. Det bästa är att hela kalaset bara går på ca 40kr. Och förutom god och billig mat är det bästa poolen när man är bakis! Annars idag vet jag inte riktigt vad som händer men borde iaf åka och handla + hämta ut mer pengar! Kisses.

White dress + Black Nailpolish


Love you, babes!


Friday mood

Idag har jag fantomej både fått se delfiner leka i vattnet + se havssköldpaddor chilla i vattnet. Det är inte varje dag. meningen var väl att vi skulle få en och annan firre också men det fick vi inte. Jag köpte dock en firre när vi kom tillbaka från båtturen. A redsnapper med vitlök. Mums. Sen åkte vi hem och sov. Det är ju inte heller varje dag man tvingas gå upp sex (!) när man är på semester. Ikväll är det White Party. Pepp pepp pepp.

Mina två nya toppar


Dagens outfit


Goodmorning!

Godmorgon på er! Klockan är elva här. Jag har precis ätit frulle. Två mackor med philly, gurka och vitlökssalt + två kakor. Jag har också skypat lite med min flickvän Sandie. Hunnit prata med min andra flickvän, Josie också! Idag vet jag inte alls vad som händer. Om vi ska gå till stranden eller bara vara hemma. No idea. Imorgon är det iaf fest! Och det är nice. Puss.

Hej och skål

Hej och skål säger jag med ett glas juice blandat med rom och en isbit. Haha! Ikväll skulle ju Johanna shoppa men det slutade med att jag hittade två toppar istället. Men vi kom fram till att Johanna är mer kräsen och att jag gillar sån stil som de har i vissa butiker här nere. Därför går det lite bättre för mig med shoppandet här nere. Men Johanna ska ju till NYC sen i februari och jag stannar på ställen som säljer tonvis med sarongklänningar. Vi åt även pizza och träffade på de tre irländarna som bor i samma hus som oss. Så vi tog en drink med dem också. Nu är det shack-match i huset och jag stannar nog och knappar på datorn ett tag till. Puss.

White dress

Ny vit klänning som jag inte visat er förut! Tänkte ha den på fredag.

Hello lovers!


Mexico sun

Satte mig i solen utan solskyddsfaktor i en kvart ungefär och hade på mig min triangelbikini (som jag inte hade haft på ett tag). När jag kom in på toaletten efter denna kvart ser jag i spegeln att jag redan har stora streck efter bikinin. Hur sjukt? Fick byta överdel och fixa bort strecken. Haha. Man får vara försiktig i Mexico-solen! Ikväll har jag och Johanna bestämt att vi ska shoppa lite. Johanna måste nämligen hitta något vitt att ha på sig på The White party på fredag. Och sen vill jag ut och äta! Eftersom vi inte gjorde det igår. Puss.

Update

Myggen gillar mig idag. Jag gillar inte dem. Men som Erik sa; mygg är iallafall bättre än snö. Och det kan jag ju hålla med om. Vi har precis käkat bakpotatis igen (blev över från igår). Och jag är proppmätt igen. Vi har tydligen fått nya grannar också tre irlänskla killar. Annars är mitt största problem idag vilken bok jag ska börja läsa. Livet att gott ibland! Saknar mina snuttar. Pusspuss.

Puss


Tuesday

Har inte bloggat på två dagar pga att i Söndes skulle Adrian lägga beslag på datorn genom att spela en dum pokerturnering med Erik. Tror inte de vann något. På kvällen åkte vi in till Zicatela och åt på en underbar restaurang. Kim hade fått välja eftersom han var så ledsen för att HIF förlorade. Det blev trerätters och alla var så nöjda! Lite sjukt att en trerätters inklusive två glas vin + en drink kostar 180kr (och nu var detta ändå lite dyrare än vanligt).
Igår var vi på stranden hela dagen och gick inte hem förrens det blev mörkt. Sedan lagade vi bakadpotatis och drack vin! Samt spelade yatzy. Snart är vi på stranden igen! Puss.

Cuz


Dagens outfit

Jag förstår ju att mina outfits inte är så jätteinspirerade för er där hemma men jag gör det mest för skojs skull. Typ en bild på mig varje dag! :) Här har vi iaf Miss Sixty shorts, Nolita skärp och Topshop baslinne. Deras linnen är underbara. Hoppas bara de håller bra också! 
Idag har vi varit på matmarknaden igen och sen storhandlat. Vi har sett en tiger och en apa mitt inne i stan! Haha. Tror inte jag har sett en tiger innan så är rätt nöjd med det. Ikväll ska vi äta ute. Pussisar till er därhemma.

My new ring


Dagens outfit

Hola mina godingar. Ikväll har jag gått runder med en kjol från H&Ms barnavdelning, topp också från H&M (fast det är en kjol det också egentligen) och min älskade sjal från Zebra Hbg. Kim, Johanna och jag har varit på shoppingtur ikväll. Jag köpte en skitfin ring, hatt, ett par till solbrillor (!), klänning och ett armband.

Sunglasses

Jag hade tänkt skiva ett argt inlägg häromdagen om att jag var sur för att jag inte tog med mig typ tre par solbrillor. Nej, för jag tog med mig ett par. Ett par som var lite sönder och jätterepiga. Då i hopp på att hitta ett par fantastiska (och billiga) här nere. Och jag har verkligen letat ska jag säga er. Alla är svinfula. Alla ser ut som om de kommer från 90-talets glansdagar. Eller något. Men den dagen jag hade tänkt skiva detta så hittade jag såklart ett par som var helt okej. Fast för mig är de fantastiska eftersom det tog mig ca 26 dagar att hitta ett par. Helt otroligt.
Ps. Sandie jag läste dina två (oj) nya inlägg på din blogg och du borde blogga mer så jag vet vad som händer. Detsamma gäller dig Josefine. En gång i veckan räcker. Fast helst fler.

No make up


Google och tacos

Hm. Kollade lite analytics idag och såg följande. Någon har sökt på google "nån som säljer tampax" och kommit in på min blogg. Samma sak med "vad man inte äter i mexico". Lite roligt. Vem vill köpa tampax? Jag har. Och vad man ska undvika i Mexico är typ hm... oxtunga tacos på gatan i Mexico City. Eller försök undvik all mat i Mexico City. Köp chips och kex och gnaga på istället. Här i Puerto tycker jag det är mer fritt fram till vad man ska äta. Men det finns gränser. Tex när Kim vill gå till den sunkigaste lilla tacostånd man kan hitta så fortsätter man gå och undviker vad han nyss sa. Kim då alltså. Eller så säger man nej Kim, imorgon Kim. Nu kommer han förmodligen tvinga mig till att äta street tacos igen. Men det vill jag inte. Förra gången jag åt det var på fyllan och sen fick jag magsjuka i två dagar. Eller kanske tre. Jag kommer inte ihåg.

Dagens outfit

http://publishme.se/600678/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body
Kolla så spännande dagens outfits jag kör med. Idag har jag den nya klänningen som inhandlades igår. Fast den är egentligen inte sådär kort, jag har bara satt på mig den som jag tyckte var snyggast.

Annars så har vi idag varit på stranden och killarna har äntligen börjat lära sig att surfa. Efter några timmar på stranden gick vi en jättemysig väg vid klipporna. Ska lätt ha med mig kameran nästa gång vi går där. Adrian var i eld och lågor, han skulle klättra på alla klipporna. Till sist åt vi middag på Zicatela. Lasagne fick det bli för mig idag. Mycket nöjd med det valet faktiskt. Kan inte äta firre varje dag. Poss.

Tuesday

Hejsan mina sötbollar. Idag har vi varit på matmarknaden fast vi kom dock lite för sent. Satsar på att komma dit tidigt på morgonen nästa gång. Vi käkade iaf mycket billig mat där. 30kr för räkor med vitlök, ris och sallad. Jag hittade även en till känning. Men denna är jag riktigt nöjd med! 60kr ungefär. Visar den imorgon (eller senare idag för er där hemma). Imorgon ska vi till stranden. La playa de Carrizalillo. Vilket är en jättemysig och liten strand en bit ifrån La Punta (som vi bor vid). Sen finns även den Italienska restaurangen där... som vi fick jättegod mat på förra gången. Och när vi ändå snackar italiensk mat så gjorde jag carbornana till hela bunten här ikväll. Blev dock äckligt carbonanamätt. Nu ska jag läsa och mysa tänkte jag. Är så trött pga att jag sov alldeles för många timmar inatt. Inte bra alls. Puss.


Dagens outfit

Svart tubtop - H&M

Monday update

Här har ni den största delen av outfiten. Bara bootsen som ni inte kan se. Mohahhaha. Tycker faktiskt det är rätt så snyggt att ha min fina sjal så i håret så ska satsa på det fler gånger. Men sen är ju inte min modekänsla helt hundra här. Jag har liksom kollat på tant-batikklänningar och påstått att de är rätt så snygga. Adrian och Johanna höll inte med mig. En röd batikklänning. Vad tycker ni? Har även spionerat på andra grejor som inte skulle gå hem i min garderob annars.

Hawty Pirate

Såhär ser jag ut just nu. Hela outfiten får ni väl se senare. Kolla mina ögonbryn. Precis som några av helsingborgsbruttorna. Big alltså. Fast jag vet ändå inte om deras är större... hm. Jaja. Adrian har rakat hår på ena sidan och andra inte. Johanna ska nog vara man. Kim präst och Erik ska ha kläderna på fel håll. Poss.