Hello

Det har hänt en jäkla massa på sista tiden. Inte bara att man har tokjobbat med bästa Loisa utan massa annat också. Ser framemot sommaren, jobb, party men framför allt att min bästa Sandra ska bli mamma. Helt underbart. Är så glad för henne och Gardis skull och har börjat tjata på Addi om en egen bebbe men han är inte helt inne på den idén. Haha. Han vill istället att vi ska flytta till Mexico. Men det hade varit jäkligt nice. Sommar året runt! 
 
I måndags iallafall fikade jag och Loisa med Isabelle på Viva. Satt bara och snacka massa. Sen jobb och där va kaos. Sjukt mycket folk för att vara måndag. Helt galet. 
 
Igår jobbade jag lunch (vilket jag typ aldrig gör) sen gick jag till systemet för att köpa lite rödtjut till min och Adrians köttbullskväll. Så sjukt gott med hemmalagade köttbullar, brunsås och potatis. Mums. När vi hade ätit kom Jennie hit en stund sen gick vi till stan för att möta Loisa och Juila på Mezo. Satt bara där typ en timme och tog en kaffe sen hem igen och mysa med min pojk. 
 
Och imorgon blir det Ängelholm för Torstens tjejkväll. Jättemysigt. Ska äta vid åtta sen bara parta med alla damerna. 
 

B W

Hello. Efter en helg med sjukdom och blä började veckan faktiskt riktigt bra. Mötte upp min sötnos Sandra på måndagen och vi satte oss på Il Caffé Brutale där jag tog en go surdegsmacka och sen drack vi massa kaffe på utserverigen och bara gotta oss. Satt där typ i två timmar i solen. Så nice. Sen gick vi inom några butiker och vid fem börja jag jobba.
 
I tisdags vaknade jag vid tolv för att sätta mig på balkongen tre timmar och bara läsa bok, lyssna på bästa P3 och sola. På kvällen firade jag och Adrian vår 4-års dag. Eller ja vi träffades för första gången för 4 år sedan. Han bjöd ut mig på Kitchen & Table och der var jättegott verkligen! Åt dumplings, råkaka och oxfilé med bubbel och rödvin till det. Mums. Sen gick vi till mitt jobb för att dricka lite grappa och prata med mina underbara kollegor. 
 
Idag har jag åkt ner till stan för att äta lunch med Jennie och sen satt vi i Norra Hamnen typ två timmar och bara snacka en massa, sola och drack vanilla latte. Efter det gick man till jobb som vanligt men det var mysigt då Loisa är frisk och fick jobba med henne har inte fått göra de på en vecka ;)
 
    

Sunday mood

Hello. Igår var en jättemysig dag. Lagade musslor med Adrian först och sen åkte jag hem till Jennie. Jag och Jennie satt bara och snacka en massa + rotade i hennes garderob. Hihi. Sen åkte vi ner till jobb och drack några drinkar och sen blev det Bikten och Cardinal med både Jennie och Loisa. Idag ska jag och Addi äta hos min mamma. Poss.
 

W

Hello. Galen påskhelg med mycket jobb och party. I måndags var jag och fika med Loisa och Isabelle på Mezo och sedan åt jag middag hos Adrians föräldrar. Igår var jag och gjorde massa ärenden med pappa hämta & lämna paket på posten samt handlade på Maxi och sedan var det jobb för hela slanten. Idag ska jag träffa Loisa sen ska vi jobba. Yey!