W

Det blev stranden med Sandie och en halv vattenmelon. Vi snackade skit och åt vattenmelon. Såklart. Sen var vi rastlösa och vandrade upp till Klitterhus för att pilla (och äta) räkor hos Bobby. Efter räkorna blev det stan för att en snabbis möta upp Josefine på Torstens. Nu är jag hos A. Imorgon ska jag jobba en sväng sen blir det öl och Hoffmaestro på festivalen i stan. Kanske en liten utgång också ;)

XoXo

Puss

Jag blev otoligt ledsen nu när jag fattade att det tagit slut mellan Michaela och Cimon. Mitt favoritpar. De var bättre än Romeo & Julia. För mig iallafall. Typ. Annars då? Hm. Ska försöka ta tag i mig själv och åka ner till stranden med Sandie. Puss.


Jag och miss Wass på Tivoli.


Vår bebis som kommer hem om 3 veckor!


Some of last week

I Onsdags var det jobb, slutade 22 och drog upp till Sandberg för lite vin. Sen ner till stan för en sväng på Docken och Cantina. Hm. Kvällen slutade inte så underbart för min del men bra att man har en underbar pojkvän som hjälpte till ;)

I Torsdags var jag ledig hela dagen och bara softa. Sjukt skönt. Bakade pizza med Adrian på kvällen. Svingod med musslor, kräftor, räkor och bläckfisk.

I Fredags åkte jag, Adrian, hans kusiner och min lillasyster till Halmstads Äventyrsland. Och på kvällen jobbade jag från 18-23.



I Lördags jobbade jag 10-17 sen fixade jag mig på jobb, mötte upp Sandie och tog ett glas vin och åt mat på mitt jobb. Jag åt scampi och carpaccio. Gotte! Sen dessert och kaffe på det. Efter maten drog vi till docken för att vänta in Kim och Adrian. Hem till Kims mamma en stund, killarna skulle äta kebab på Amadeus sen upp till söder för förfest. Och kvällen avslutades på Tivioli.

Igår chillade jag och min man mest. Och lillasyster bakade goda pizzabullar till kvällsmat. Puss.

Update

I fredags åkte ju jag och Adrian till Götet. Gick på stan. Fick en tröja på Zara. Åt thaimat. Mös på hotellet. Sen gick vi till konserten. Först Love Antell, Dundertåget, Melissa Horn och Laleh. Sist var det Lars Winnerbäck. Efter gick vi till sveriges längsta McDonalds. Och sen blev Adrian kompis med två tjejer och vi satte oss med deras gäng på en uteservering på Avenyn. Svinbra dag! Tack för det älskling!

I lördags åkte vi hem från Götet. Hm. Efter en timmes bilfärd kommer jag på att jag glömt min mobil under sängen på hotellrummet. Fråga mig inte hur den hamnat där. När vi kommit hem var vi hos mina föräldrar ett tag och sen åkte vi till kiosken. Stängde vid sju för att åka till Saras 25års fest. Efter festen blev det stan för The Tivoli. Fyllemat på Amadeus och sen hem till A.
Det var det mesta av helgen. Nu i veckan är det mest jobb och sånt. Kom nyss hem till A efter ett nattbad i Hittarp med Adrian, Joel och Janina.
XoXo

Hej, igen...

Vill verkligen börja blogga igen men vet inte riktigt var jag ska börja. Under den här månaden har det hänt en del. Inget särskillt. Mest jobb och vin i solen. Typ. Sommarfräknar på näsan och sånt. Jag har hunnit fylla år också. Men kan itne ens komma ihåg vad jag gjorde på min fördelsedag... Hm. Får tänka lite. Tänk. Tänk. Tänk. Just det! Jag var på Ven med Jennie (som också fyllde år!) & co. Sen åkte vi in till Jennie och förfestade. Sen somnade jag nästan på The Tivolis uteservering efter x antal shots. Haha! Sen har jag firat midsommar med ett stort gott gäng ute i Rydebäck. Och spontan åkt in till Tylösand halv tolv en söndag med tre av mina flickor. Sen har jag jobbat lite till. Såklart.

Imorgon ska Adrian och jag upp till Götet för att kolla på Winnerbäck & co. Och ikväll ska jag städa och laga mat till min man.

Puss.