Dates

Två datum att längta till

21 decemer - Jossi kommer hem i några dagar från Paris
20 januari - Jag och Jennie åker till Thailand!


Sanna & Sandie på Helsing förra veckan


Hello W

Idag har jag tvättat, lagat pasta carbonara, bytat lakan, träffat Emelie för en kaffe, ätit middag med familjen, kollat lite tv, heytellat en massa med Jossi och pratat om Thailand och diverse med Jennie. Skönt och vara ledig en hel dag. Imorgon blir det andra bullar ska nämligen jobba från 10-22. Woho.

 


Hjärta o smärta

Mitt kärleksliv känns helt virrigt. Men jag är sådan som fast jag vet att det kanske inte är det bästa i längden så måste jag ändå följa hjärtat liksom. Men det känns ändå bättre. Följa hjärtat.

Money honey

Hejsan. Jag var på sjukt dåligt humör för ca två timmar sen men peppade upp mig själv och är på bättre humör nu. Glömde två saker på på jobb igår. Diska kaffekannorna samt min dricks. Sen gick jag ut. 350kr åt pipsvängen. Jag måste sluta gå ut! Det bränner hål i min plånbok. Jag har inte alls sparat tillräckligt mycket till thailand och jag åker om två månader. Hej ångest! Så tråkigt att bara tänka på pengar hela jävla tiden. Känner att jag gjorde mig själv lite småsur igen. Nej, nu blir det bye bye!