Wednesday mood

Jobbade idag 17-21. Åtta pers som käkade. Trötta mig. Hoppas på mer ös imorgon! Fast det var ju riktigt ruskväder idag så inte jättekonstigt att inte så många våga sig ut! Nu blir det tvmys och snacks. Hihi. Puss.


Sunday mood

Ångesten har släppt. Har städat köket och ätit middag med Zack och Tobbe. Rödcurry gryta med ris! Mumma. Nu kollar jag Big Brother med Zack och hela hans gäng i soffan. Adrian och Pappa kommer hem strax. Då ska jag bjuda Adrian på pizza. Jobb imorgon kl 11.30-18. Puss.


In sweden

Thailand va underbart. Koh tao va underbart. Vi hade superroligt! I Bangkok körde vi galet mycket shopping. Nu är jag hemma i soffan. Dör av bakfulleångest idag. Tur att kvällen slutade 00.30 för min del. Idag har jag gnällt över min ångest, min mensvärk och min huvudvärk. Jag har köpt kebabpizza och kollat på vampyrfilm med lillebror och Tobbe. Jag har lagat köttfärsås och thaigryta. Imorgon börjar vi jobba igen. Och nu? Nu ska jag vänta tills Addi kommer till mig.


In Koh Tao

Var framme med båten 05.25 imorse. Mindre trevligt. Haha. Fick "sova" på en matta uppe på däck trångt med alla andra. Tur man inte boxas när man sover. Chilla lite utanför seven eleven sen gick vi och letade hotell och det blev det första vi kollade på! Ett dykar hotell med pool och nice rum för 100pix. Har redan handlat tre toppar idag och käkat middag i solnedgången. Mys!


Oh


Going to Koh Tao

Idag åker vi vidare till Koh Tao. Sitter och väntar på minivanen som ska köra oss sen blir det nattfärja vidare. Framme på ön runt fem sex på morgonen. Då gäller det att vänta på att få checka in på något hotell och sedan standhänga kanske :) hoppas vi har wifi på nästa ställe som funkar lite bättre ;) puss!


Hello lovers

Hello. I söndags åkte vi från Phi Phi med färjan till Krabi. Väl framme i Krabi var det krångel med att hitta hotell. Men det är mycket resorter här i Krabi. Vi hamnade såklart också på en sådan fast vi hade ju faktiskt redan bestämt oss för att vi ville ha pool på nästa ställe. Bor på det hotellet Jennie och hennes päron bodde på förra året. Lite över prismässigt men vad gör det om 100 år? I måndags åkte vi över till Poda Island och hängde på stranden, i tisdags va vi och besökte vattenkällor, ett tempel samt va på elefanttur. Mysigt men vädret va inte helt hundra. Igår va vi på Phranang beach och idag kör vi poolhäng för att vädret är lite ostabilt. Fint ena studen och fult andra. På söndag åker vi vidare till Koh Tao. Puss.