En liten update

Just nu befinner vi oss i Panama City. Har dock sovit på ett nice hotel (inte hostel) i fyra nätter vid ett ställe i Panama med massa små öar som heter Bocas del Toro. Bilden är därifrån. Där fanns en strand med massa röda grodor som tydligen bara ska finnas där. Om tre dagar ska vi på en segling tur från Panama till Colombia som håller på i 5 dagar. Och imorgon ska vi till ett stort Mall och shoppa lite. Hihi. Kram.

Alot of pictures

Vulkanerna i Antigua, Guatemala
Jag & Adrian i San Pedro, Guatemala
Som ni ser på denna bilden har vi båda kvällen till ära fixat ett hack i högra ögonbrynet (Johanna, Kim och Jarred gjorde ett också)
Det är inte ofta mina outfitval på denna resan är särskilt smickrande (här påväg till Nicaragua)
Adrian har fixat mohawk och ser nu ut som en 17-årig liten kille
Foodtime in Nicaragua
Godaste maten änsålänge på resan! Kycklingspett, ribs, köttbullar, korvar och ost! Mumma.
Jag & Nicole på partykväll i León, Nicaragua
Johanna & jag i San Juan del Sur, Nicaragua
Jag & Kim på stranden i San Juan del Sur
Nicole, Adrian och jag påväg ut
Jag, Adrian & Dustin i San Juan del Sur, Nicaragua

Actualización

Det har hänt lite sen jag skrev sist! Vi har varit i Honduras och Nicaragua. Nu är vi i Costa Rica. Wie! Vi är på ett ställe som heter Puerto Viejo de Talamanca. Så nu vet ni. Jag har faktiskt inte alls varit på datorn sen long time ago. Prioriterar annat än knappande på bloggen. Sorry. Ni får höra om allt när jag kommer hem istället.

Antigua

Förlåt mina vänner för att jag är såååå dålig på att blogga. Men man har inte riktigt ork till att skriva och det man skriver om delar jag inte med er. Inte lika kul då. Men iallafall nu tänkte jag skriva lite. I Lanquin bodde vi på ett jättefint Hostel med bergen runt omkring oss, i duschen var det helt öppet så när man stod och duschade kunde man kolla ut på den otroligt fina utsikten! På Hostlet bodde även två supersöta hundvalpar som jag gillade att klappa och försöka gosa med. Första dagen i Lanquin tog vi en tur till floden där vi åkte runder i "badringar" med stömmen. Det var jättemysigt. Men lite läskigt också. Man vet ju aldrig vad som lurar i vassen. Haha. Jag var lite rädd för att stöta ihop med en orm som simma runder eller något. Men det gjorde jag som tur var inte.

Andra dagen åkte vi på en tur till sjön. Där gick vi i en grotta. Och hela denna upplevelsen (som mest var läskig) går inte att beskriva. Vi gick in i en grotta med varsitt stearinljus. Upp för stegar, ner i vattnet mm. Något av det sista vi skulle göra i grottbesöket var att hoppa ner i ett svart hål. Jag trodde (eller mest hoppades på) att guiden vi hade skojade med mig när han förklarade vad vi skulle göra. Men jag hoppade! Och jag var den andra personen som hoppade plus att det inte ens var upplyst då. Väldigt stolt över mig själv där. Men man hade ju inte mycket annat till val än att hoppa. Nog om det. Just nu är vi i en stad som heter Antigua. Mysig stad men jag gillar stränderna bättre. Plus att på kvällen här är det rätt så kyligt. Men man ska ju inte klaga. 20 minus hemma. Eller något i den stilen. Imorgon ska vi säga hejdå till Erik och hämta Markus på flygplatsen. Sen åka till något ställe vid en sjö. Åååh, jag längar bara till ständerna! Och efter er såklart! Puss.

Puss


2010

Detta ville jag/skulle jag 2010 och mina kommentarer på detta i fet text.
  • Åka till minst två länder jag aldrig varit i (Check! Det blev Mexico, Belize & Guatemala)
  • Åka på minst en festival (No check! Sandie var med i en bilkrock så det blev inget siesta)
  • Festa mindre (Check!)
  • Ta studenten (Check!)
  • Ha en underbar sommar (Jadå, vädret kunde väl varit bättre och jag kunde jobbat mindre)
  • Jobba mycket (Check!)
  • Starta upp ett eget företag (No check!)
  • Hinna med mer och hålla ihop med mina fina vänner samt pojkvän (Hinna med mer vet jag inte men hålla ihop med alla mina älsklingar har jag lyckats med)
  • Flytta hemifrån (No check! Det blev en resa istället)
  • Gå ut med "bra" betyg (Det blev bättre betyg än vad jag trodde iaf)
  • Skaffa hund (Ja, familjen skaffade ju Bazze)
  • Fylla 19år (onödigt) (Check!)
  • Bli rik (Nja, jag sparade ju iallafall ihop till min resa...)


2010

JANUARI

Började året med att åka till Donken med pappa och lämna Sandies röda bh i driven när hon jobbade. Hon glömde den dagen innan när pappa hämtade oss efter nyårets bestyr. Jag hade mina lackleggins och nya tretorn stövlar varje dag jag inte gjorde något vettigt. Sen gick jag i skolan. Gick ut lite. Mös väldigt mycket med min man. Firade mammas examen.

 

 

FEBRUARI


Var i Sälen med pappa, Adrian och Zack. Färgade mitt hår i guldiga slingor (igen). Firade både mammas och Adrians födelsedag. Stannade mycket inne och kollade film. Skolan. Fikade. Jobbade.

 

 

MARS


Festade på Cantina med mina folket från Skafferiet. Gick modevisning på MQ. Jag klippte lugg. Var på studentfest. Jobbade och fikade som vanligt (det kan ni räkna in i jan-sep). Stoffe fyllde 23år. Åkte på skånetur med Adrian och Sandie. Haha. Hade en av de bästa utgångarna på året med Adrian, Andy, Sandie och Emelie.

 


APRIL


Var på Hoffmaestro med bästa Sandie och hade svinkul. Min mobil dog på Tempel. Rip. Sandra flyttade in i mini-lyan och vi hade det mysigt där. Med Josefine. Firade 1 år med Adrian. Förfestade i kärnanparken med ett gott gäng. Skitkul. Mycket The Tivoli och mycket Torstens. Zack konfirmerades. Skrev 1000 skyltar till Adrians kiosk.

 

MAJ


Färgade året ännu blondare. Praoade i Adrians kiosk. Haha. Jobbade. Fikade. Festade. Mös.

 

JUNI


Tog studenten. Fyllde 19. Midsommarfest i Kiosken. Jobb. Och uteserveringar.

 

JULI


Tylösand. Lars Winnerbäck med älskling i Götet. Saras 25-års fest. Haha, Halmstads Äventyrsland med Adrians kusiner, Isa och Adrian. Räkor på Klitterhus. Sen allt annat jag brukar syssla med.

 

AUGUSTI

Kräftskiva. Personalfest. Bokade resan. Turade. Fick Bazze. Rugbyfest.

 

SEPTEMBER

Sprittömmarfesten. Jobba. Börja räkna ner dagar till resan. Klippte lugg igen. Plockade svamp i skogen med Adrian. Mös i Bjäre med mina vänner.

 

OKTOBER - DECEMBER

Hade min avslutningsmiddag, en av årets roligaste utgångar och åkt på resan och tänker inte skriva om resan för det vet ni redan så mycket om!



Bye bye 2010!

Nyårsafton var väl sådär. Jobbigt att behöva gå upp klockan fyra på morgonen när man inte sovit ett skit och är jätteförkyld. Vi skulle kolla på pyramiderna i Tikal så det var därför vi gick upp fyra. Tikal var vi färdiga vid tolv och vi var hemma på hostlet igen vid två. Då käkade jag en kyckling curry och skrev lappar till ett nyårsspel. Sen sova en stund. Duscha. Och vid sju, åtta gick vi till en restaurang och åt. Men fy vad jag mådde dåligt. Trodde att jag skulle somna sittandes och snyta ut hela hjärnan samtidigt. Efter maten gick vi upp till hostlet igen och tog några drinkar. Hela ön fick stömavbrott i en halvtimme. Haha. Sen innan tolvslaget gick vi till torget. Väldigt mysigt. Det blev raketkollande, salsa och pussandes med min fina Adrian. Sen gick vi och la oss vid halv två, tror jag. Fick även se en tarantela spindel igår! En kille hade hittat den i sitt rum på vårt hostel. Ja, det var allt jag hade att säga idag. Hoppas på att bli av med denna jädrans förkyldningen och snart ska vi äta BK. Mums. Puss.