Ons-Fre

Onsdag: Turade med en hel drös tjejer + Adrian. Shotade på Tapas och festade vidare på Cardinal. Sov i Anna-Bells knä hem när pappa hämtade oss runt halv tre tiden.
Torsdag: Förfestade och käkade pizza hos Filippa, körde charader och hela faderullan. Stapplade ner till PL drog vidare för skönsång på Bakom och avslutade allt med att dansa på Tempel. Adrian hämtade upp oss, Sandra ville ha Marlboro Daim och jag somade fint i min säng vid halv fyra.
Fredag: Åt supergod mat hos Sandie, tog tåget in till Helsingborget för en drink på Dahlbergs, hälsade på Filippa på Bakom och drog till Tempel.


God morgon, folket!

Adrian försöker tvinga mig att mata honom. Han är hemsk när han är bakis. Nu kastar han bröd på mig. Bye.


Jag är...

2848cecac2e1df9dfede99fd007f8476.png

Kolla varifrån!

Jag är utelåst utanför Sandra. Men snart kommer hon, CT och Josefine med mat och sånt.


18.54

Höstlov denna veckan. Sista höstlovet. I måndags sov man bara länge sen åkte jag och A hem till honom och sedan till Ikea/Väla. Sen hämtade vi Josefine och kollade film. Lord of War, Trick n' Treat och Rambo 4. Och igår så sov man också länge, mamma tvingade mig och A att storhandla, jag lagade mat till familjen men åt inget själv för sen gick jag och A ner till stan för att käka och mysa. Och idag? Ska vi dansa på borden... eller nej. Men nästan. Puss.


Var du än befinner dig

Det viktigaste förhållandet du har och alltid kommer ha, i hela ditt liv är det förhållande du har med dig själv. För det kvittar var du än är och vad du än gör så är du alltid med dig själv.


Sunday update

Igår var det jobb som gällde, vi hade fullt upp men hann även med att göra tuttglassar och spela hänga gubben i köket. Haha! Slutade gjorde man vid halv tolv tror jag och då blev det en repris av fredagen... först hos Stoffe och Max och sen Tivoli. Fast denna kvällen var bättre än i fredags! Mycket bättre. Åt fyllepizza med Jennie och Adrian och sen när jag och Adrian kom hem hade vi vattenkrig i min säng. Haha. Idag har man inte gjort annat än sovit, käkat snabbmat och kollat film. Ska snart sätta på den tredje filmen.

Och btw, All kärlek till mina underbara vänner! Love you.


12:28

Fortfarande superpigg, är bara rädd att jag kommer vara trött på jobb sen. Men vi har nog så fullt upp att jag kommer glömma att jag är trött, om jag då är det. Tar tåget vid fem. Nu då? Ska försöka väcka lilla A och mysa med honom. Jag kanske ska börja kalla honom törnrosa istället. Hm. Om han fortsätter sova såhär så... kanske. Om han inte vaknar ska jag städa mitt rum. Det är jättestökigt. Kläder överallt. Lite som på bilden... fast mycket värre.


Saturday morning

Igår var det fullt ös på Skafferiet, kul kul. Slutade vid tolv tror jag och åkte upp till Max och Stoffe för att dricka en öl, hänga lite och sen ner till stan igen där kvällen spenderades på Tivoli, längesen man var där. Trevlig kväll. Hamnade i en taxi med lilla A hem till Ängelholmet. Och jag har varit uppe sen halv nio, superpigg kan inte sova. Knasigt... har sovit till halv tre den närmsta veckan och idag, dagen efter en utgång vaknar man superpigg halv nio. Gick in och myste med lillebror, åt nya frallor och drack juice och lite cola. Har nämligen drömt om cola hela natten. Haha. Yes, sen städade jag mitt gamla rum och nu sitter jag i min säng. Lilla A sover fortfarande. Haha, fast han är inte så liten egentligen. Jag är minst, men det är roligt att kalla honom för lilla A här i bloggen så fortsätter med det tills han gnäller om det. Och det tror jag inte han kommer göra.


God natt


Thursday evning

Idag var man på Skafferiet, haha. 17-23. Sen mötte man upp lilla A och myste en stund för att sedan bli hämtad och åka hem. Nu sitter jag i min säng och äter kladdkaka samt kollar runder på lite sidor så som man brukar. Imorgon är det på det igen, återligen kl 17. Men först vill jag hämta ut mina nya skor! Och sedan vill jag dansa på borden, efter jobb då... men alla ska antingen till Malmö eller så vill de inte gå ut. Buhu. På lördag kanske då. Kollade i min almenacka för någon dag sen och insåg att jag ungefär haft två utgångsfria dvs. alkoholfria helger under hela detta året!? Bra lilla Sanna. Men man är bara ung och dum en gång, inte sant?


Fyra tavlor på mitt rum, de till höger betyder mest. Farfar som boxas och en bild som jag ritat själv på ett par skor.


Me today



Nu ska jag iväg! Byebye...

And I miss this haircolour...


Miss



Okej... dra tillbaks tiden till Siesta 09. Jag och Sandie, Öltältet, våra bästa vänner vakterna Klas och... vad var det nu? Bengt? Haha, och nettovagnen! Yes, det hade varit nice.

Oh

Jag orkar inte med mig själv idag... vill bara gräva ner mig i min säng, äta choklad och böla. Bye.


OMG


05:09

Klockan är över fem, jag har inte gått och lagt mig än. Istället för att sova smsade jag och pratade lite med A. Sen försökte jag sova en stund, på riktigt. Fast det gick inte så bra och jag rullade mest runder i sängen. Sen gick jag ut en stund och kollade på dimman och stjärnorna. Kollade runder en massa bloggar gjorde jag sen. Och jag har kollat på två avnitt av Gossip Girl. Och nu bloggar jag. Pappa kommer säkert ut snart och undrar varför jag är uppe såhär tidigt, han ska nämligen till jobb nu. Haha. Kanske ska gå in och äta frukost med honom och aldrig sova? Nej, nu sover vi! Bye.

Klickat hem dessa


One year ago



För ett år sedan nästan, innan Isabelles Halloween fest. Jag var någon slags CanCan girl... och detta året vet jag också exakt vad jag ska klä ut mig till. Får väl ta en massa härliga bilder på det också!

Kärlek ska aldrig vara lätt

Jag kan inte riktigt förstå det själv. Att jag släppt in dig i mitt liv igen. Jag vet att min kärlek till dig var oerhört stor, men samtidigt vet jag att din kärlek till mig aldrig var tillräcklig. Så jag kan inte riktigt förstå det, att jag givit det en ny chans. Dig en ny chans och du mig en. Förhoppnings vis är jag mer medveten om riskerna och låter mig inte trollbindas så lätt som förut. Och jag tycker om dig, det gör jag. Jag hoppas bara att min kärlek till dig är tillräcklig? Och detsamma om din kärlek till mig. Och efter allt som hänt, hoppas jag verkligen på det? Jag hoppas det.



Torsdag-Söndag

Torsdag: Mys hela dagen, gick lite på stan, hyrde 5 filmer och såg 3. Sen mys lite till...
Fredag: Restaurangen 17-22, åkte upp till Filippa och mös lite. Bestämde oss för "ett glas vin nere i stan", ett glas blev till drinkar och drinkar blev till shots. Lilla Sanna hade glömt att äta under hela dagen och kommer knappt ihåg något.
Lördag: Gick upp vid halv fyra, träffade Mormor, var bakis hela dagen och mös med Josefine på kvällen. Lindéns mitt i natten, också åkte vi till hamnen. Och efter det såg vi två filmer.
Söndag: Gick upp vid tre, åt lasange, gjorde ingenting, gick ner till stan för fika med Josefine och Sandra. Hem för mys och film.

Resultat? En dålig fylla, underbara vänner och massa filmtittande.


Har jobbat...

7134e65c92b12c8fd2855f63b016280a.png

Kolla varifrån!

Har jobbat idag, mött upp mina lovelys, köpt doftljus och en mössa, ätit på Haket och nu sitter vi på Viva och myser med te och kladdkaka. Mys.


To you


”Det är inte vem man vill gå hem med som räknas, utan vem man vill vakna upp med.”


Jealous guy

"I was dreaming of the past,
And my heart was beating fast.
I began to lose control.

I didn't mean to hurt you,
Im sorry that I made you cry.
I didn't want to hurt you,
I'm just a jealous guy.

I was feeling insecure,
you might not love me anymore."


Jennie baby and me


At least that’s what you said...

You shower me with words of love

And toy know that I’ve had other options too

I forgive you for what you’ve done
If you say that I’m the one...



Fan vad...

5652f5ed7e28908fdf51d4cd0d2a6e91.png

Kolla varifrån!

Fan vad vi är löjliga och gud vad vi älskar det! Men snälla är vi tydligen eftersom vi har tomten på besök. Notera att vi är spiknyktra... kanske inte Josefine då. Haha.


Sandra är...

0-6a1f02d0639213a7db7c50ce3b514748.png

Kolla varifrån!

Sandra är en så fin och normal vän. Annars är det chilltime hos Josefine med henne, den berömde Sandra och såklart Emelie.


Snygga vänner...

42567fb38e0603a70aea2cfb3c825f77.png

Kolla varifrån!

Snygga vänner jag har, Sandra ser ut såhär och Josefine stoppar olika grejor i näsan. Snart ska vi gå och handla chips och dipp. Gotte!


Det finns en mening med allt...

Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
Det regnade idag och det finns en mening med det

Jag tror att jag har valt nått som inte gör dig väl
Och om du inte saknar mig så har du dina skäl

Men älskling flyg till mig jag vill att du ska se
Att det regnade idag och tackar dig för det

Var du än befinner dig
Har du en famn för mig?


Fyra fina favoriter!





Why?


Sitter på...

692592b991b72d5fd83f3615eef84cfa.png

Kolla varifrån!

Sitter på tåget hem från Helsingborg. Är verkligen glad över att jag var på resturangen idag, är så mycket gladare och på otroligt bra humör nu. Borde städa mitt rum när jag kommer hem bara, är inte alls sugen. Men men. Fika och jobb imorgon. Nice. Puss.


Hänger med...

0-5f5a3b175a5fc406101b54792636416e.png

Kolla varifrån!

Hänger med Iris och väntar på något ska hända. Mår inte bra alls. Och ingen svarar. Behöver någon nu. Blä. Min kropp är helt tom och helt borta. Vad är det med mig? Borde väl få i mig lite mat iaf. Puss.


Miniklänningen och...

0-6492d848593e25e96e4f578892844327.png

Kolla varifrån!

Miniklänningen och de höga skorna är på. Har inte varit såhär peppad sen jag vet inte när... är på bussen nu och tar tåget snart för att möta upp min fina Jennie! Nu ska det festas!


I'm such a dramaqueen

Nu är jag arg, sur och förtvilad. Trodde ändå att du var en lite bättre människa än så. Tydligen inte. Jag vill radera dig, men ändå inte helt. Funderar ändå på det men kan inte bestämma mig. På något höger kommer jag väl ändå veta det som jag inte vill veta. Nu? Annat, tack!

Morgonen började med frukost av en superglad Sandie. Sen somnade jag och Josefine igen och begav oss för lunch på Torstens med Lovisa. Sen köpte jag en ny ögonskugga till ikväll och sedan blev det lite mys på EH för våran del med Emelie. Och sen åkte jag hem. Nu sitter jag här och surar men har iallafall något att se framemot ikväll. Som tur är, annars hade man väl gått och dränkt sig i badkaret. Haha.