2009

Januari

Var på kära Pettes 20års fest i Perstorp. Hade en jobbig tid med en annan gammal kär vän. Tanya och Lina hade deras Black n' White fest. Fikade i massor. Och festade en del. Och kollade massa The Hills avsnitt och Rachel Zoe's egna show. Och blev såklar vän med Filippa, Danni, Paula och hela det gänget!



Februari

Var på Modemässa i Köpenhamn. Solduschade för första gången. Åkte skidor med skolan. Festade en del med Filippa and co. Och Jennie and co. Hade sportlov. Kom över mitt ex och älskade singellivet. Fotograferades för Tretton. Slutade shoppa upp alla pengarna och la pengarna på nöjen istället.



Mars

Började räkna ner dagarna till min 18-års dag. Gick på modevisning. Var på UF-mässan i Malmö. Firade Camilla och Johannas 22års fest. Startade denna bloggen! Var på en av årets bästa förfester i Josefines mosters lägenhet. Haha. Och tillbringade många helger på Bakom.



April 

Hade påsklov. Festade i Malmö två dagar. På måndagen med Filippa och Paula, på onsdagen med Philip och hans vänner. Var på Tivoli på Torsdagen. Festade hos Oliver på Fredagen. Åt tacos hos Olivia Ek på Lördagen och chillade med Philip på söndagen. Gick på modevisning med Josefine. Träffade Adrian på en förfest hos Richard. Blev Tingeling alltså. Haha. Josefine fyllde 18år! Det blev så mycket vår att uteserveringen på Mezo blev flitligt använd. Efter många om och men gick jag med på en liten date med Adrian efter 10 dagar vi träffats. Sen gick det tre dagar till och vi var i Danmark jag och Adrian. Där blev jag kär. Sen var det valborg, firades hos Olivia Ek och Gigel. Slutade med att jag sov hemma hos mig för första gången med Adrian som hade tagit tåget ändå från Malmö för att träffa mig. 



Maj

Var på fest helt ute i igenstans. Gick på den årliga Vårshowen. Filippa fyllde 18år och det firades såklart med stor fest! Gick ut i helsingborg en massa. Som vanligt. Var på Viktors maskerad fest på ÄSSS. Träffade Adrian en massa. Åkte till Siesta med Adrian och Sean. Och hade svinkul!



Juni

Hade skolavslutning och mitt sista sommarlov inleddes. Var på Paulas och Olivers student sen gick man till Zoobar och tog bussen hem vid två med Adrian. Fyllde äntligen 18år på Midsommarafton! Och Jennie 21år såklart! En vecka efter fixade Filippa en jättefin överraskningsfest till mig. Med brännboll och grillning. 



Juli

Färgade håret mörkt. Var på grillparty hos Belinda. Sandie fyllde 18år! Annie och Rebecca hade 18års fest. Åkte till Ven rätt mycket. Åt ute på uteserveringar en massa. Helsingborgsfestivalen. Var och såg U2 med mamma i Göteborg. Festade i Malmö och Helsingborg. Och kollade lite bio. 



Augusti

Åkte till Ven med Johanna. Och med Jennie. Kim fyllde 25år och var på fest i en liten kolini. Olivia 18år och hon hade poolparty. Började skolan. Var på Freerunningcontest. Var i skolan och sånt. Och en massa på Ven.



September

Var på 25års fest hos Sandberg, som förövrigt var skitkul! Började hänga på Torstens afterwork varje torsdag. My hade 22års fest. Och livet blev lite knas. Började min praktik på Olsons Skafferi också. Där jag nu jobbar. 



Oktober

Mådde bättre. Praktiserade hela månaden. Festade såklart. Fikade. Mös. 



November

Utångar, fikor och myspys. Danni hade 19års fest. Joel hade 25års fest. Var med Adrian på förlovningsfest. Började jobba på Olson's Skafferi. 



December

Fikade. Gick ut. Var på Julbord. Sov på Hotell med Adrian. Jobbade. Klippte mig. Firade jul. Och imorgon firar man nyår. Punkt slut.









  



15.13

Igår var jag hos Adrian hela dagen. Jobbade 18.30-21.30. Sen mös jag, Danni och Filippa hela kvällen/natten. Först babblade vi om nyår, sen skit och gick över till massa spöksnack. Somnade väl vid fem någongång. Sen smög jag ut imorse och mamma hämtade mig. Är hemma nu och fick precis reda på att jag ska börja jobb tidigare än väntat. Vid fem. Så duscha och fixa sig nu. Puss.


Jul

Julafton firades hemma med familjen, mormor och hennes nya kille, gamlamormor, Adrian och morfar och hans fru. Åt julbord, kollade kalle, tomten kom osv. På kvällen gick jag och Adrian ner till Nicks en stund.

Juldagen mös jag och Adrian hela dagen, sen åt vi med hans familj. Jag förfestade med Jennie och massa tjejer i Ramlösa och utgång på det! Blev Bulls, PL, Bakom och Tempel. Pappa hämtade mig på natten.

Annandagen jobbade man 12-16 sen åkte jag hem till Filippa och bara mös. Vi gick ner till stan vid tio. Utgång. Sen sov man hos Adrian. Och nu är jag bara här och chillar.

Bye

Julklapp till mig själv, fick hem den idag!


Men att stanna känns så rätt


Lystring för listning!

Nämn något som gjorde dig glad igår: När jag fick sluta jobb tidigare än väntat och för att jag fick julklapp av chefen. 
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov.
Vad gjorde du för 15 min sedan: Kollade på Cold Case.
Det sista du sa högt: Okej.
Det senaste någon sa till dig: Jag vann 2000kr. Nu kommer Mamma bli glad.
Vad har du druckit idag: Saft, juice, vin, mineralvatten och varm oboy.
Vad var det senaste du åt: Choklad.
Vad var det senaste du köpte: En tunika och ett par trosor igår.
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit.
Vad är det för väder hos dig nu: Snö.
Godaste glassmaken: Citron eller blodapelsin sorbe.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja.
Sover du tungt: Nja, beror på.
Drömmer du mardrömmar: Ibland, fast sällan.
Trivs du med ditt jobb: Yes!
Favoritklädsel: Höga skor, vita tunikor eller klänningar, lackleggins, päls, skinnjacka.
Vad ser du om du tittar till höger: Julgranen.
Vad gör dig glad just nu: Love, Friends, Family and Money.
Vad ska du göra härnäst: Kolla tv och sen sova tänkte jag.
Höger eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Småtrött.
Kläder just nu: Trosor och täcke.
Sommarplaner: Studenten, jobb, festival, resa, grilla med vänner, bada i havet, dricka vin på uteserveringar, älska livet.
Spelar du något instrument: Nope.
Morgon eller nattmänniska: Natt.
Vad är viktigast för dig: Lycka.
Är du kittlig: Nja.
Snarkar du: Nja.
Stjärntecken: Tvilling.
Längtar du mest efter just nu: Värme.


Tips

Varm Oboy med den nya Oboyen med mörkchoklad. Mums!


My weekend

Fredag: Missade vår julavslutning i skolan :( för att jag försov mig. Chillade hela dagen med Adrian, åt donken till frukost. Alltid nice. Sen var det jobb halv sju. Efter jobb gick man ut med Filippa och Papi. Först Bara Vara, PL, Helsing, Bakom och Tivoli. Blev lite för mycket av det goda. Sov hos Adrian.

Lördag: Vaknade vid tre ungefär. Chillade. Köpte pizza i påarp. Åkte till jobb halv sju. Slutade jobb vid tolv. Blev en snabb sväng till Bara Vara och Bakom. Hamnade hemma hos Emil med Adrian och sov där.

Söndag: Jobb elva till halv två. Lönt? Haha. Sen chillade jag och Adrian hela dagen hos honom. Sov där med.

Nu sitter jag i min soffa och äter apelsiner och mörk choklad. Så sjukt gott! Bye.


Sweet



Me, Sandie and Olivia.

Thursday

Skolan 8-11. Hade religon. Sen julbord på skolan. Gick hem. Sov ett tag. Åt och sånt. Drog ner till Telegrafen där Sofia och Josefine satt och chilla. Ett glas vin. Sandra kom. Vi gick till Torstens för pasta och mer vin. Adrian kom. Och Olivia. Drack lite och sånt. Åkte hem. Kolla lite film. Sov. Punkt slut på torsdag.


16.04

Gulligt sms man fick av Adrian innan.

"När jag ringer så svarar du. Fattar du det? Inte en gång till."

Fattade att det var ett skämt, speciellt när man ringer upp fyra timmar senare och han bara "Hej baby".



One year ago


Wednesday bloody wednesday

Vi börjar med min dag. Vaknade först upp väldigt yr vid halv tolv när Adrian gick och sen en kvart senare när pappa väckte mig. Pappa körde mig till skolan men först ett stopp inom Q8 för mat. En stor baugette som senare både Emma och Viktor fick ta del av. Lektionen var Rättskunskap. Vi fikade och läste upp lite av våra arbeten för varandra. Tog paus. Traskade iväg till den andra skolan där jag hade semenarium mellan två och tre med mitt projektarbete. Där fick vi mer fika. Sen gick jag in till stan. Fikade på torstens med Olivia, Lovisa och Emelie. Sandie kom när jag skulle gå. Köpte några småsaker på Kicks. Pappa körde mig hem. Badade. Åt mat. Läste. Åkte och kolla bio med Mamma. Luftslottet som sprängdes. Kom nyss hem.

Gillar snön. Det gör allting lite ljusare och det är ju väldigt mörkt.

Borde egentligen plugga men tycker att min bok och en kopp varm choklad låter mycket mer lockande. Mina dumma prioriteringar gör väl inget om hundra år?




Just a picture


Today

Bussen till skolan åtta imorse. Köpte frukost. Skola, samhällskunskap. Chillade. Rast. Postade ett brev. Klassråd. Haha. Bussen hem. Vågade inte väcka Adrian helt. Somnade i soffan istället. Mös med Adrian. Gjorde mat. Bacon och ägg. Kollade tv. Chillade. Åkte till stan med Mamma och lillasyster. Köpte en bok. Åkte hem. Åt mat med familjen och Adrian. Kollade mer tv. Och nu har jag och Adrian kollat på Twilight. Inte sett den innan. Det var väl bra.

Puss.

Sms

Senaste sms:et i inkorgen:
"Gumman, jag glömde ge dig pengar för tuggumina, förlåt!" Från knaset Filippa Goding, haha!

Första sms:et i inkorgen:
"Tihihi. Retar dig bara söta." Från Adrian

Sms nr 10 (bakåt, från senaste smset) i inkorgen:
"Du är så söt min lilla katta. Förlåt. Klart du ska få morra och klösa lite. Vad fixar du dig till? Puss" Från Adrian

Sms nr 20 i inkorgen:
"Oh, jag vet inte! Slutar 21 idag, får se. Ska du ut babe? :)" Från Paula

Sms nr 30 i inkorgen:
"Japp japp. Ska du komma hit?" Från Sean Kelly

Sms nr 50 i inkorgen:
"Kan inte du ringa han?" Från Sofia Hugosdotter

Senast skickade sms:
"Sitter på bussen brevid en riktigt söt tant. Hon är helt rosaklädd och har vita/silvriga sneakers på dig. Gulligt" Till Adrian

Sista smset bland skickade sms:

"Jag jobbar :)" Till Sean Kelly

Let's party!


Lillebror

Haha, hade tydligen sparat några konverationer från msn mellan min lillebror och mig ;)




Det bara kändes precis likadant



Såna som vi med lyckan mitt i sorgen
Vi ställer frågor jag är trött på mina svar

Jag vill förändra nån av oss men jag vet inte hur man gör
Jag andas in och det känns som första gången
Du håller om mig och jag vågar hålla kvar

Jag har tagit båten över havet hit igen för jag har en längtan som aldrig vill gå över
Jag tror jag måste stanna här tills jag återvänder hem igen...

My weekend

Torsdag: Ja, det vet vi ju. Luciatåg, vin hos Sofia, Telegrafen, Nick's och Bahnof.
Fredag: Jobb 17-23.30 på Skafferiet, haha! Sen hem och mysa!
Lördag: Jobb 12-22 sen Bakom, Bulls, PL, Bara Vara och Tempel. Och sen hem till Jennie och sova!
Söndag: Pizza till frukost hos Jennie och kolla lite film. Sen kom Adrian och Tanya. Ett tag efter åkte jag och Adrian hem till honom. För att mysa, äta och kolla på film med hans föräldrar.

Nu är man i skolan. Helt i onödan. Inga lektioner idag. Lite kaos på min skola tydligen. Jaja, puss :*


Sitter och...

2591ff4e31b71f0fd67ff0a64346c0ff.png

Kolla varifrån!

Sitter och kollar på lillasysters luciatåg. Kände igen den första låten och staffan var en stalledräng fast den gjorde dom i någon rapp version. Såhär var det inte när jag gick lucia.


Me right now


Thursday

Sitter nyduschat i soffan. Har ätit kladdkaka. Ska fixa mig. Ska hem till Sean ett tag. Ska dricka vin hos Sofia med henne och Josefine. Ska på studentfest på Nick's. Ska kanske till Banhof. Puss.


Haha! Gammmal bild.


Livet står rätt så stilla men går ändå för fort


Hur ska det gå?

Jag känner mig riktigt nöjd idag. Jag har vaknat upp med en söt pojke i min säng. Jag har tagit bussen till skolan. Jag har hunnit med två möten och ett stort arbete i skolan idag. Jag har druckigt kaffe med mina klasskompisar på lektionen. Jag har fikat med två fina vänner Sandra och Josefine. Jag har tagit bussen hem igen. Jag har ätit god mat. Jag har börjat på vitaminer i hopp om att må lite bättre. Jag har lyssnat på mysig musik och krypit upp i vår stora fotölj i vardagsrummet. Jag har fått ett plugg-sug. Det är lovely! Puss.




Some old pic's


Sommaren 07

Jag som 13åring, Pappa på 70-talet och lillebror som hm liten.

Jag som fjortis och full...

Nyår 07/08, Jonas, Olivia, Petter och Jag!

Jag, 2007 i mitt gamla rum.

Haha! Hampus och jag med min snygga bröst-pose!


Yey!

Hej hopp! Svinsnygga smycken här ---> http://www.fashionology.nl
Jag dör lite...


Romance is dying


My baby










Update

Ätit julbord med familjen minus Zeht plus Adrian plus Åberg's plus Fellmert's. På båtarna som varje år! Nu chillar jag på mitt och Adrians hotellrum i stan. Haha! Ikväll är det utgång som gäller!
Puss

Last Saturday


Jag är så snygg


Friday

Kollar på barnprogram med min lillebror. Tecknat. Det handlar om två tjejer som bor i djungeln och som gillar (förtillfället) en apa med blöjor, äggmackor och Bar Mitzvor tydligen. Hm. Alltså barnprogramen blir bara konstigare och konstigare. Svampbob är däremot bra gjejor. Lillebror berättade nyss att han skrivit brev till Svampbob och skrivit om sitt favorit-Svampbob program. Det var det programet när pennan faller ner från himlen. Haha! Han är så söt.

Ikväll ska jag jobba på skafferiet! Pepp på det. Sen blir det kanske att möta upp Sandie, hon ringde innan och frågade om jag ville!


Jag vet vem jag är när jag är hos dig


Att man inte gör såhär emot mig

Det är dags att tänka efter
Jag ville vänta tills du fråga och du frågade tillslut
Jag hörde sånger i mitt huvud men dem kom aldrig ut

Och jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om någon borde förstå att man inte gör såhär emot mig...



Du säger att jag skrattar bort dig

Du ville träffa mig i veckan
Det var nån dag som passa dig
Du tog förgivet att jag kunde
Men du glömde fråga mig

Du flyger högre än oss andra
De får se upp varenda gång
Först när du tar dig ner på jorden
Först då kan jag va din vän

Du vill alltid samma sak
Du vill ha det du förlorat
Men mig får du inte tillbaks

23.57

När man var liten var 1 december så speciellt. Chokladkalender och julkalendern på tv. Idag hade jag inte ens tänkt på att det var den första. Jag tycker om julen för den goda maten, julklapparna och alla ljus överallt. Resten är inte så viktig längre.

Annars då? Sitter i mitt rum. Det är svinkallt ute och svinkallt inne i mitt rum. Har Uggs och halsduk på mig. Kom nyss hem från jobb. Äter smörsågstårta i sängen. Och en lussekatt. Vill tända massa ljus men orkar inte. Vill städa mitt rum men orkar inte. Vill ta tag i mitt liv men orkar inte.

Puss


Vad, vem, och hur?

Vad vill du säga när allting blivit sagt?
Vad vill du känna när någon tagit din makt?

Vem vill du spela när du lagt alla kort?
Och hur vill du leva när tiden går för fort?

Hur ska du veta om ingen lärt dig hur?
Och hur ska du våga chansa du som aldrig haft nån tur?

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?
Och hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?



love you more than anyone

I never gonna let this end
What can I say to convince you that...
I'm gonna love you more than anyone?

I'm gonna hold you closer than before
I'll be free for you anytime and you know that...

Look in my eyes, what do you see?
Tell me all you need and I will try
I will try


New update

Jag börjar där jag slutade...

Efter Zack kommit med godis till mig fick jag för mig att jag skulle ut och svira istället. Sagt och gjort. Fixade till mig och en timme senare tog jag en taxi hem till Anna-Bell och Jfin. Där förfestades och sen blev det en runda till Nicks och Morris.

Vaknade halv nio (!) för att Adrian ringde och väckte mig på Söndag morgon. Sen chillade jag och halv ett var det jobb på Skafferiet. Till åtta på kvällen. Fullt ös hela tiden. Åkte hem till Jennie en stund och var där till elva. Sen hämtade Adrian upp mig, vi köpte donken och kollade på Gudfadern 3. Mys.

Idag vaknade jag två. Mös och åkte till jobb vid fyra. Inte mycket annat. Och så var det med det.