Love


Soulmate

Soulmate eller själsfrände. Ett litet ord med ett stort koncept. En tro på att någon någonstans har nyckeln till ditt hjärta. Och allt man behöver göra är att hitta den personen. Men om man älskade någon och det inte funkade. Betyder det då att den personen inte var din själsfrände?

Själsfränder beskrivs även ibland som någon/några du levt med i flera olika liv. Och att dina själsfränder kraftigt påverkar ditt liv. En själsfrände skulle alltså kunna vara någon vi har levt med i flera tidigare liv och därför känner igen när vi möter dem igen. Vissa talar om själsfränder som den enda stora sanna kärleken, den vi alltid har drömt om. Andra anser att man följs åt av en grupp människor som föds om och om igen tillsammans för att lära sig av varandra. Så för att finna dina själsfränder,  kan man titta på människorna som omger en. Finns det någon som verkligen utmanar dig och får dig att växa? Är det någon du har väldigt starka band till? Men samtidigt behöver ens själsfrände inte vara den vi måste träffa för att känna den allra högsta kärleken. De förhållanden vi lever i idag skulle lika gärna kunna bilda band till att bli en själsfrände i framtida liv.


SMS

Senaste sms:et i inkorgen:
"Saknar dig med. Dumma flicka som inte är med mig" - Peter Pan

Första sms:et i inkorgen:
"Tack för ikväll söta. Hoppas vi ses imorgon. Puss" - Peter Pan

Sms nr 10 i inkorgen:
"Hahahaha, fy fan vad jag älskar när det går dåligt för personer jag inte gillar." - Darre

Sms nr 20 i inkorgen:
"Ring mig din gris :*" - Filippa goding

Sms nr 30 i inkorgen:
"Jag och Karim tänkte sätta oss någonstans snart. Kan inte du köra ner hit?"  - Linus

Sms nr 50 i inkorgen:
"Kom till Tivolis utegrej där man röker! Live musik :)" - Jennie baby

Senast skickade sms:
"Äh, det är du alltid." - Peter Pan

Sista smset bland skickade sms:
"Jag ska ut i Malmö ikväll, ska du?" - Philip Hinz


Btw, jag är brunett igen!


Puss

Jag har varit på Ven från Tisdag tills idag. Sjukt mysigt det var där ute. Hm. Och lugnt. Annars har jag jobbat hela dagen. Åkte direkt från den lilla ön till jobb! Och nu ikväll har man tagit det lugnt med Emma en stund och nu ska jag kolla lite film och mysa. Är sjukt trött och ska jobba hela dagen i Helsingborg imorgon.

XoXo


Tankar

Under en vanlig dag tänker genomsnittspersonen ungefär sextiotusen tankar. Men nittiofem procent av dessa tankar tänkte personen på redan dagen innan. De som tänker likadant varje dag och vars tankar främst är negatvia har fastnat i dåliga vanor. Istället för att fokusera på det goda i livet och tänka ut sätt att göra livet ännu bättre sitter de fast i sitt förflutna. En del oroar sig för relationer eller pengar. Några har ångest för att deras barndom inte var perfekt. Några grubblar över ännu mer betydelselösa saker som hur expiditen i affären behandlade dem eller en elak ton hos en vän. De som tänker så låter oron suga ut deras livskraft. Dessa människor inser aldrig att tankekontroll är nyckeln till ett lyckligt liv. Vårt sätt att tänka bygger helt enkelt på vanor. Vi kanske inte kan kontrollera vädret eller hur alla i omgivningen mår men vi kan absolut kontrollera vår egen attityd till allt detta.

I did't steal your boyfriend


Varför kan det inte bara vara såhär?


Bakissöndag





Oolong-te drickade och hängmatts-softande. Har köpt nya filmer också som man ska kolla på ikväll.

Annars då? Ibland vill man vara så stark fast det tillslut inte går längre. Nu går det inte längre och jag orkar ingenting som har med kärlek att göra. Inte idag i alla fall. Jag vill bara sova och vakna med att allt är bra och att du är här.

No hero in her sky



Tur att man har fina vänner