Tuesday mood

Hello. Nyss beställt ett trevligt paket från nelly. Innehåll: bikinitrosor, spetstrosor, parfym, nagellacksremover, makeupremover och två finfina armband. Älskar att beställa från hemsidor. Är inte så mycket och shoppar i butiker ändå så då är nätshopping perfa! Senaste dagarna har jag softat. Ledig sön, mån och tisdag och börjar inte jobba förrens 17 imorgon. Feels good. Igår var jag och Adrian och kollade på bio. Igår var det även tre år sedan jag träffade honom på en förfest en torsdagskväll. Wopa. Idag har vi handlat och gjort egna burgare. Så. Gott! Nu ska vi nog kolla film. Ja, det var väl sådär intressant. Kisses.

W

Hello. Idag har jag vaknat upp med min prins och gjort frulle till honom och mig. Frulle med toast, bacon, scramble eggs och paprika! Mums. Sen har jag hämtat ut mina nya skor!! Wie. Och efter det jobbade jag 17-22. Väl hemma blev det minispa med mig själv. Peeling av hela kroppen, rakade benen, tog brun utan sol mm. Sen gjorde jag lite food och bara kolla Californication and shiet. Borde väl gå och nanna snart men är ganska pigg efter ha sovit till två och druckit massa kaffe idag! Puss.

Pics


Tjenixen

Idag har jag inte gjort mycket vettigt men fått en hel del uträttat ändå. Vaknat upp hos Adrian, käkat med hans familj och varit med hans mamma och kollat på köksprylar. Check. Åkt in till stan, fikat med Jennie, köpt torrshampoo och myst! Check. Åkt tåg hem, varit på maxi och köpt nagellack och hårfärg. Check. Kommit hem, käkat burritos med mycket ost, färgat håret, tagit brunutansol, laddat ner game of thrones, målat naglarna. Check. Nu återstår lite städning, kolla serier, mysa med mitt egna sällskap och sova. I veckan blir det massa jobb! So long!!

Min vovvsing


Helgen som gick

I helgen har det inte hänt mycket mer än... Jobb på torsdagen. Jag var ledig på fredagen men "råkade" sova till fyra. Ojsan. Då blev det grillade burgare med familjen sen åkte jag ner till stan. Satt och snicksnackade med Andy och Nathalie på Torstens sen blev det Satan i gatan med hela kockgänget. Jag gick hem vid halv ett (väldigt rund under fötterna). Hihi. Sen på lördagen var det jobb 15-02.45 och körde sista tio minuterna på Morris. Haha! Adrian kom även till mig med tåget där runt fem snåret och idag har vi bara myst hela dagen ♥

Hello Sannisen