Thursday mood


W

Idag har jag fikat med mina sötnosar Josie, Emma och Emelie.
Nu ska jag mysa med min darling, äta makaronilåda och passa småsyskonen.

Puss


Graow



 På fredag är det Avskedsmiddag för mig och mina girls på Olsons. Ska bli mys. God pasta och vitt vin! Sen utgång på det. Mjau. Imorgon ska jag ringa och säga till jobb vad alla ska äta osv. Alltså meddela vårt PM.


Lystring för listning!


simma
- löpa
plugga - jobba
bada - duscha
jordgubbar - banan
lakrits - vanilj
gina tricot - h&m
sola - bada
pool
- havet
skidsemester - solsemester
singel - förhållande
planering
- spontanitet 
glass - godis
stökigt - organiserat
svensk sommar - charter
julafton - midsommarafton
inga barn - 12 barn
skånska - göteborgska
silikonbröst - fettsugning
landet - storstan
känd för skönhet - känd för intelligens
make up store
- maybelline
desperate housewifes - sex & the city
aidan - big
romantiskt - dirty
kaffe
- te
porrfilm - naturprogram
marabou - lindt
gorby's piroger resten av livet - big mac & pommes resten av livet
the body shop - dove
farlig kille - snäll kille
spara - slösa
shoppa på nätet - shoppa i butik
lyx - budget
fota - bli fotad
ramlösa - loka
förfest - efterfest
kenza - blondinbella
tidning - bok
små bröst - stora bröst
kurvig - slank
ge -
singstar - sällskapsspel!
string - hotpants
aldrig mer onanera - aldrig mer ha sex
förrätt - efterrätt
bröllop - barn
falafel - kycklingsallad
pizza - kebabtallrik
kyckling - fisk
kramas - pussas
kanelbullar - oreos
rakhyvel - vax
platt rumpa - platt bröst
mjölk - vatten
hemmafest - utgång
älskad - framgångsrik
skräckfilm - romantisk komedi
harry potter - ridskolan 4
mcdonalds - max
pommes - potatisgratäng
popcorn - grönsaksdipp
öppet sinne - monogam
sliskiga drinkar - öl
grabbkväll - tjejkväll
kärlek utan sex - sex utan kärlek
frukt - grönsaker
hund - katt
paris hilton - mona sahlin
brunutansol - solarium
zara - topshop
kjol - shorts
mössa - keps
vitt vin - rött vin
snacka skit - snacka politik
zlatan - henke


Update

Vaknade för en timme sen. Ska till väla vid fyra med Mammi. Sen får vi se vad som händer! Puss ;)



Monday mood

Hej! Idag vaknade jag upp vid halv elva och åt frukost med morfar. Morfar var hemma hos oss och passade lilla vovven, som inte är så liten längre. Sen tog jag bussen till Helsingborget för att strosa runder i butiker. Alla helsingborgsflickor klär sig nästan likadant kom jag fram till under min lilla shoppingtur. Köpte med mig ett rött hårband (för att det blåste och min lugg ville inte ligga still) och en ny bh. Adrian hämtade sedan upp mig och nu är jag hemma hos honom. Fast han har somnat så det är inte så jättespännande. Ska väcka honom om en halv timme. Om jag vågar. Han är rätt grinig.

9 dagar kvar tills vi åker och jag började packa lite smått igår. Mest bara för att se hur mycket jag får plats med. Men får ändå inte fylla hela väskan så det är lite jobbigt. Haha. Vill ha med mig allt ju!


Weekend mood

Torsdag: Var med Addicious sen på kvällen var det kvällsmys hos Josie med rödvin, snacks och choklad. Och en Emma, Sandra och såklart Josie själv.
Fredag: Hjälpte Sandie med hennes flytt från lyan. Sen sista jobbtiden innan vi åker och sen hem med Addicious och mysa.
Lördag: Bara mysa hela dagen hemma hos mig. Pappa bjöd på trerätters och Sanna var nöjd. Sen hämtade jag och A upp Johanna i Bjuv för att sedan förfesta hos Mini vilket ledde till en liten utgång. Slutade på Amadeus. Gott.
Söndag: Vaknade upp, åkte hem, fikade och nu sitter man här :)


W

Woho. Idag fick man frukost på donken. Med Kim & Adrian. Det är alltid gott ju. Nu snart ska man ner till staden för att gå till banken och sedan fika med Josefin och Anna-Bell. Pusshej.


Tuesday

Idag har jag börjat lägga upp lite grejer jag vill ha med mig på resan. Kommer ha med mig säkert en hel drös onödiga saker men ska verkligen försöka skippa det. Får tänka om flera gånger innan jag bestämmer mig för att ta med det.

Sandra och Josie har flytt till London. Utan mig. Buhu. Hade verkligen önskat att jag hade haft råd till den resan också. Men man kan inte få allt. London får jag åka till med mina töser en annan gång.

15 dagar kvar nu... Vill verkligen till värmen nu när det är så kallt här hemma.


Sienna Miller in Alfie



Saturday

Efter jobb igår blev det en liten utgång. Vaknade inte helt kry imorse. Mesta av dagen har gått till att inte må prima. Ätit god mat med familjen iaf. Kycklingspett, revben, kroketter, fetaost mm. Nu har jag kollat på Remember me, Borat och Hannah Montana. Hannah är mest i bakrunden när jag pillar på datorn så ni inte tror någonting ;) Haha!


Friday update

Har precis käkat frulle och min älskling sover i min säng. Ska snart in och mysa med honom! Idag blir det inte mycket mer än jobb och sova hos A. Tror jag. Lite fix och sånt. Är absolut inte sugen på att jobba efter en hel veckas ledighet. Oh! Men bara denna och en fredag till sen jobbar jag inte mera. Det är tråkigt det med faktiskt. Seeeen åker vi! Woho.

XoXo


So good


about 20 days


Thursday mood

Igår åkte jag ut till Bjäre med en box rött och en Josefine. Ulrika och Emma var också med. Vi gjorde cesarsallad och snackade goja. Sen kollade vi på Madicken och Barna i Bullerbyn. Myspys.




- Idag var det med snickelisnack och myspys. Snart ska jag duscha + ansiktsmask + smörja in kroppen med god lotition! Mums.



In the forest

Igår var jag och Adrian i skogen för att plocka svamp. Adrians idé inte min. Haha. Vast det var rätt så mysigt. Lite lerigt dock.


Klippte till min lugg idag


Wapapapapa



Checkar in Kungarna av Tylösand. Alla har ju hypad det som f*n på face så var tvungen att kolla in det. Känns lite som BB. Och där var bara en som såg bra ut. Haha. Nog om detta. Jag ska inte tjata ut det jag med ;)

Passar vovven idag. Ska snart ge han mat och göra grekisksallad till mig själv. Sen fixafixa och vid fyra ska jag och lillebror 1 till Väla. Sen ikväll får vi se ;) Kisses.


Thursday update

Igår fikade jag med töserna Josefine, Josefin & Emelie. Drack två kaffe och en cola light. Snackade skit om ingenting. Sen tog jag bussen hem. Mådde inte alls bra. Åt lite aprikoskräm. Duschade och målade naglarna i silver. Så snyggt! Sen kom Jennie. Vi kollade tv, åt mackor med oboy. Sen gick vi ut för en powerwalk. Synd att man inte har en pojkvän som gillar powerwalks ;) Haha! Efter det kollade vi den nya Wallander-filmen.


Wednesday mood


Party at Olivias place, April 2007


Just A Rose


My Littlesister with our puppy


Hawty


Fy fan vad ful du är




Idag har jag varit hos doktorn och tagit den sista sprutan. Yey! Sen sov jag en timme till med min gosiga man. Puss på dig. När vi gått upp skulle han hem och plugga. Och jag skulle fixa mig för att sedan åka ner till stan. Fixa lite ärenden sen mötte jag upp Sandie för kycklingsallad på Grafitti. Bob och Hedman kom förbi och tog varsin potät. Checkade in nya H&M i Ängelhåla, finfint. Nu väntar kebabtallrik som mamma gör sedan ska jag hem till A. Han ska väl plugga vidare och jag ska tjäna pengar. Mohahaha.

Imorgon blir det Jennie-time. Myspys.

OM 29 DAGAR ÅKER VI! WOHO!


A rain of pictures





One enemy is too much, one thousand friends not eough