Update... Sitter...

0-69ccc983856e8fd92e50124f421ed50a.png

Kolla varifrån!

Update... Sitter återligen här med Josefine, Sandra, Emelie och Sofia för skitsnack, kjedjerökande och mys.


Jag är ett glashus och du är en sten, men det var ändå jag som försökte se genom dig

Nu har mina tre jobbiga dagar gått, nästan iallafall. Tre dagar som jag visste skulle vara jobbiga. För så var det förra gången. Det går så mycket lättare när jag är med mina vänner, gör något hela tiden och skickar små fina sms till någon med vackra ögon. Det är så mycket svårare när jag jämnför allt med dig, ser dig i allt och när jag lyssnar på sorgliga kärlekssånger i regnet när man går hem. Det svåraste av allt är ändå när jag undrar och tänker på vad du gör... det slår emot mest.

Det är så svårt när jag tänker på vad jag kommer sakna med dig. Och lite lättare när jag tänker på vad jag inte kommer sakna med dig, men sen mitt i allt ser jag ändå en charm med allt det negativa med dig. Och då blir allt sådär svårt igen...

Vad jag bryr mig om nu

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss

Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig...


Och nu...

4757beaeb0a999519f0f70f7e11c93ac.png

Kolla varifrån!

Och nu rankas de vi haft sex med från 0-5. Inga femmor hos mig, två hos Sandra och Josefin har tre...


Sitter och...

57006e4e54e67e581e573c4c815fb8a0.png

Kolla varifrån!

Sitter och myser med Sandra och Josefine. Hade det riktigt bra på resturangen idag! Men börjar tio imorgon och det är man inte sugen på ;)


Monday evning

Imorse var allt skit, verkligen allt! Men sen på resturangen var allt bra. Goa människor också. Allt jag har att säga. Nu ska det mysas ;)

XoXo



Har även bestämt mig för att mina 10kg+ ska BORT! Byebye ;)

Heartbreaking

Jag vill bara komma över dig nu! Direkt! För att jag tycker att jag är värd det efter all smärta du gett mig. Alla tårar. Men jag tänker på dig hela tiden. Vartenda klädesplagg i mitt rum har jag förknippat med dig, eller på ett ställe jag varit med dig på. Vartenda grej jag ser, allt jag hör... och jag tänker bara på dig. Hur kan detta vara rätt när det känns så fel?

Det gör så ont, jag är så förvirrad för samtidigt som jag ser dig som världens finaste är du så elak, så elak i mina ögon. Att du gett mig hopp om något du aldrig kunde erbjuda...

Att du ens lät mig ge dig mer än en chans kan jag hata dig för.




Undrar och inser

Jag undrar om jag hade blivit lyckligare om jag stannat, men det kvittar. Det är ju bara hypoteser ändå. Man gör sina val... Och saker händer inte alltid som man vill, som man planerat. Och det är jävligt frustrerande men så händer något annat istället... kanske till och med något bättre?


Saturday

Efter en myskväll hemma hos Sean sitter man nu i sängen och ska sätta på en go film. Börjar inte förrens sent imorgon så inget sovdax på länge. Hoppas veckan blir bra och längtar redan efter Torsdag då vi ska gå all in på Tulles 22års fest på Bulls och Cardan! Eller jag ska gå all in... Haha!

Konstig dag annars. Varit sjukt ledsen men samtidigt är magen full med fjäilar. Så det är bara på det igen ;) Haha. och inte tänka på det gamla!


You hurt me bad

I'm leaving you for the last time baby
You think you're loving
But you don't love me
I've been confused
Outta my mind lately

All the days spent together
I wish for better
But I didn't want the train to come
Now it's departed, I'm broken hearted

I showed you the answers, now here's the door



Helgen

Trots all gråt på dagarna har denna helgen varit rolig! Otroligt rolig! I fredes var det förfest hos Joel! Hos Joel var det lite för mycket dricka och charader som gällde. Sen körde jag rundan PL, Bara Vara, Bakom, Tivoli och Tempel. Tyvärr avslutades kvällen inte så bra, men i övrigt hade jag kul.

Igår kom kära Josefine till mig för middag sen fixade vi oss och stack in till bartömningen på Docken. Bulls, PL, Bakom och Tempel blev det sen. Efterfest gjorde vi också... och vid sju kom Kalle och hämtade. Vaknade alltså bara för ett tag sen...

Vad händer idag då?



Det måste komma nåt bra ur allt

"Nu tänder de gatubelysningen
bussarna åker sitt varv
Jag letar efter rispor i ytan
en spricka ett hål en skarv
Det måste komma nåt bra ur allt
Det måste växa nått under alla lister
Res mig upp ge mig lust att hänga på
Jag skall lyssna och förstå
För trots all tomhet
Så ska vi hitta en väg ändå
Vi skall hitta en plats ändå"


Littlebrother



Kolla så sjukt söt min lillebror var för några år sen! Så sjukt. Och jättelik... ja, min pappa. Haha!

Why?

Jag blir så otroligt ledsen när jag tänker på det... men du kommer förmofligen aldrig tycka om mig tillräckligt. Så varför, varför måste jag nöja mig med något som inte är tillräckligt? Varför?

Thursday

Vaknat vid 7. Ätit frukost. Lockat håret. Sminkat mig. Skolan. Haft Reigion till 9.30. Skolfoto. Bussen hem 10.30. Åt en räkmacka. Kollade film. Somnade. Vaknade nyss. Nu? Får se.




Väntade

Jag väntade hela kvällen på att du skulle komma. Hoppades på att du bara skulle dyka upp. Du kan vara så spontan i andra lägen, men att bara dyka upp och knacka på hos mig verkar vara svårt utan att du fått en inbjudan. Jag gav till och med vinkar om att jag ville att du skulle komma, jag sa det till slut men ändå dök du inte upp. Även när jag visste att det var försent och även fast jag insåg att du inte skulle komma hoppades jag ändå på det. Att du var här just nu hade betytt så mycket för mig. Att du höll om mig, att få känna din kärlek hade verkligen betytt allt för mig just nu. Känna huvudvärken från all gråt som lagt sig som en tjock dimma sakta försvinna. Att få somna i din famn...

Wednesday

Idag har jag varit i skolan och haft Projektarbete. Köpt en Cola Light på rasten. Slutat klockan 11. Handlat pesto, färskpasta och parmesanost på ICA. Gått runder i stan ett tag. Mött upp Josefine och gått hem till henne. Ätit lunch hos Josefine med henne och Sandra. Myst och snackat med Josefine och Sandra. Gått hem. Jobbat. Och jobbat. Ätit lite bröd och champinjonsoppa. Surat. Jobbat. Läst. Hetsätit Mars-choklad. Läst. Bloggat. Nu. Bye.


Min älskade Filippa och jag!

Vad fan har jag gett mig in på?


You

We've had our times of ups and downs
But after all it's worth it...



Han

"Det passade bara honom just nu. Han är bara sån. Trygg i sig själv.
Och även om jag kan känna mig hotad av hans flyktighet önskar
jag ibland att jag också kunde släppa taget sådär. Leva i stunden.
Lita på att saker ordnar sig. Han behöver inga fasta planer.
Han vill bestämma över sig själv och sin tid..."


Jag ska aldrig mer bli kär igen


Pilutta dig!


Update

JUST NU ÄR ALLT MÖG OCH JAG ÄR SJUKT ARG. Och jag vill bara somna med det kommer man givetvis inte kunna då man såklart skulle somna innan vid fem! BRA SANNA! OOOOH, vad jag kokar just nu! Jag måste göra något. NU!

Hm...


15:39

Jag var tydligen ledig idag med så sov till 10, och det behövdes! Somnade inte förrens fyra inatt. Sen var det upp och jobba lite samt åka till till Helsingborget med Mammi. Så nu är praktiken fixad! Shoppade även lite och lunchade med Mammi. Nu är jag hemma igen och tar det lugnt! Får se vad som händer ikvälls...


Monday evning

Hemma från staden och har kollat på Svenska Hollywoodfruar, pratat i telefon, ätit en macka, jobbat lite och nu sitter jag här och lyssnar på Norah Jones. Ska snart sova, upp tidigt imorgon för skola vid åtta, möte vid tio och sen in till Helsingborget för att presentera mig för min praktik som håller på i fyra veckor och börjar nu nästa vecka.

Bye.

 

MUMS :*



Själv har jag precis ätit grillad kyckling och pasta med pesto. Snart ska jag cykla ner till staden för att dricka kaffe och snacka skit. Bye.

I've opened up my heart

What am I to you
Tell me darling true
To me you are the sea

See I'd cry if you hurt

If my sky should fall
Would you even call?

When I look in your eyes
I can feel the butterflies...



Helgen

Fredag: På kvällen passade jag mina småsyskon men de sov så Josefine och Sandie kom över för vin, äppelpaj (som Josefine bakat) och grönsaker med dipp. Det blev Idol, Kändisdjunglen och Wallander på tvn. Riktigt mysig fredagskväll!

Lördag: Blev väckt av Sandie och Josefine för frukost på McDonalds sen chillade vi mest hela dagen hemma hos mig. Sen blev det tacos och vid fem åkte jag och Mamma ner till stan för att kolla bio, Flickan som lekte med elden. Efter bion blev det hem och fixa sig fort för att sedan dra ut. Fast jag inte skulle dra ut något i helgen. I Helsingborget blev det Bulls, PL13, Bakom och Tempel. Adrian hämtade upp mig på Tågaborg vid sju/åtta tiden  på morgonen och då var det bara sovdax!

Söndag: Vaknade igen vid fyra kanske? Och gjorde ingenting vettigt under hela dagen!

XoXo


Feeling


Jag är en så mycket bättre människa än dig


Öppna upp ditt fönster

Idag är jag glad! Äntligen fredag glad kanske? Eller bara glad för att det gick så bra på mitt mentorssamtal och i skolan idag, glad för att jag har underbara vänner, för att vädret är helt underbart eller för att jag ska få god mat snart. Förmodligen är det allt ihop som gör mig glad.

Nu sitter jag i köket och lyssnar på Lisa Ekdal. Gud vad det är underbart med fredag!


Friday

Igår var det Religion 8.15-10.45, lunch i skolan, hem och sova till tre, fixa till mig och äta god pasta sen ner till stan för After Worken på Torstens (såklart) efter det drog Josse, Sandie och jag hem till Sandie för Idol och Kändisdjuglen. Jag drog till Helsingborget sen hem till Max och Stoffe, PL13 och Cardan.

Idag är man i skolan 12.00-14.45 och sen ska man hem för att handla med mammi och käka mat hemma. Ikväll får vi se! Ingen aning vad som händer. Chillkväll blir det iallafall. Är nästan pank från igår. Haha.

Byebye


Lovers



Kolla in min älskade plånbok och necessär. Plånboken (överst) kommer från Lolly's Laundry och det bästa är att mitt Pass får plats i plånboken, något som man får bära med sig hela tiden om man inte har tagit tag i att skaffa ett nytt legg. Necessären kommer från Nytt & Nött här i Ängelholm. Och båda två har små toffsar som jag älskar! Som på min älskade väska från Charmant. Big love.

Mys


Snälla

Hej, vill någon åka utomlands med mig? Jag och Sandie planerade lite om att sälja sjalar nere i Caribbean och hänga med pirater och Jack. Trevligt va? Haha. Jag vill verkligen ligga vid en pool med en drink nu! Sola och få fräknar på näsan. Oooooooh.


Idag har jag:

- Gått till skolan och haft Rättskunskap, ska skriva om Malexandermorden -99
- Åkt hem och kollat Idol, Fool's Gold och Sex and The City Movie
- Handlat med mamma
- Läst nya VR
- Ätit smörgåstårta

och nu tar jag det lugnt i mitt lilla hus. Funderar på att plugga lite? Har ett arbete om Angosticism att göra och Malexandermorden ju. Får se vad som händer ikväll. Imorgon däremot blir det väl förmodligen Torstens? Bye!


Gamla bilder










Style by stars



Hej, ge mig!

När alla löften klingar falskt

Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen

Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut

Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag borde glömma dig

Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag

Säg nånting
Säg nånting...





Monday

Vad har hon gjort idag? Jo, varit på körskolan och sen chillat på Torstens med bästa Josefine och Sandie. Räkciabatta på Torstens! Gott. Sen cyklade man hem med Jennie i luren. Nu har man precis varit på Maxi för lite ärenden och sitter i köket för soppa och nybakt bröd. Nice. Bye.


Oh

Det känns verkligen som något äter upp mig inombords. Det gör så ont. Snälla få det att sluta...


God natt

Kärlek kan verkligen göra en till en idiot. Kärlek som gör en stark. Kärlek som är ens största svaghet. Jag vill bara sova och vakna någon helt annanstans...


Inga fjärilar

Alla känslor, så många, så samtidigt. Jag är glad, ledsen, arg, förvirrad, sur samtidigt som jag ler, gåter, skrattar och deppar. Och det är jätteskönt att få skriva av sig. Och jag lyssnar på Melissa Horn och njuter av det vackra ljuset som spridit sig i hela vardagsrummet. Jag vet igenting, jag vill inte veta, jag kan inte veta. Det gör så ont i mig, som massa små knivar som vrider och vänder sig i magen på mig. Inga fjärijar i min mage. Inga fjärilar. Jag ville bara vara lycklig, jag ville bara vara så löjligt kär...


Livet

"Livet. Vilken SJUK jävla sak vi är indragna i. Vilka idiotiska känslor vi drar på oss. Smärtor vi straffar oss med, lyckorus vi önskar vore mer långvara. Herregud."

Ser du?

"Ser du hur vacker hon är, ser du hur hennes ögon lyser. Vet du hur lycklig hon kan göra dig, så mycket kärlek hon kan ge? Ser du vad du missar? Ser du vad du ger upp? Känner du det? Kan du se, kan du känna hur du kommer må när hennes ögon lyser för någon annan? När hon ger all sin lycka och kärlek till någon annan, någon helt annan än dig? Kan du känna, kan du förstå vad du missar om du inte tar chansen att låta henne göra dig lycklig?"


Jävla kärlek

Jag är så chockad, helt utan ord och arg. Typ. Tur som fan att jag inte ligger och bölar iallafall. Om det finns en gud eller en buddha kan han fan inte tycka om mig. Tydligen ska jag bli sparkad på och spottad i ansiktet. Tydligen ska jag bli nertryckt, förnedrad och sårad. Och jag förtjänar fan inte det, det gör jag inte! Jävla kärlek.

Och ändå kan jag inte ge upp! Jag måste vara riktigt trög... eller så är det mitt sjätte sinne och magkänslan som inte vill att jag ska ge upp. Efter regn kommer solsken? Vi får se... 


Jennie blöder...

463d8272d18690e72b69ecda87d14ea6.png

Kolla varifrån!

Jennie blöder från armen och Isa har underkläder på kläderna! Underbart! Och fy vad jag tycker om mina vänner...


Bara på...

0-68e6b3a82c9a81f17507264feeb6a55f.png

Kolla varifrån!

Bara på det igen...


Right now



Lyssnar på Shebang - Romeo och ska snart cykla ner till staden för att ta 506:an till Helsingborget och My's 22års middag med Jennie och Tanya! Sen får vi se vart det bär av... men jag är inte sugen på någon utgång iallafall. Vi får se! Byebye...

Jag tror...

52f1ac04e263277f02fdbda31445bbdf.png

Kolla varifrån!

Jag tror inte det är så bra att äta så här många muffins helt själv...


Idag har jag...

- Vaknat upp och insett att halva pizzan (dvs min fyllemat) var kvar
- Ätit upp pizzan
- Gått in och lagt mig i soffan
- Haft världens huvudvärk (och återligen tänkt, "jag ska aldrig mer dricka sprit")
- Kollat på Idol avsnitten (all kärlek till Tv4 anytime)
- Gjort varma mackor med tonfisk och mozarellaost
- Gjort en hallonsmootie
- Pratat i telefon
- Duschat
- Kollat på True Blood
- Bakat kladdmuffins
- Ätit kladdmuffins

Och nu ska jag? Ta tag i mitt liv? Men först äta upp alla muffinsen! Mohahahha...

 


Två av mina skatter


Love Fridays!



Jag sitter i skolan och har Historia A, inget vidare kul men min grupp skriver om modet och skönhetsidealen under Antiken-1700 talet vilket är ändå rätt så okej. Fast egentligen hade jag nog skrivit om något mer givande som krig eller hur samhället såg ut. Men eftersom de andra grupperna skriver om det får vi ju en presentation om det iallafall. Great huh? Fick hem två snygga klänningar från Nelly imorse. Den svarta kommer från Rare och den gråa Only.


Me right now


Yes

Om en tre timmar beger jag mig ner till staden för After Work på Torstens med mina kära vänner. Då blir det vin och mys. Love it!




Don't concern yourself with this mess you left for me

You're not sure that you love me
But you're not sure enough to let me go
Baby it ain't fair
You know to just keep me hanging 'round
You say you don't wanna hurt me
You don't wanna see my tears
Why are you still standing here
Just watching me drown?

And it's alright, yeah, I'll be fine
Don't worry about this heart of mine...




Tiden

Tiden går så jäkla fort att det är helt sjukt! Tänker tillbaka på bara ett år sedan. Även om jag lever ett helt annat liv och att jag är så annorlunda nu känns ändå allting som en vecka sedan.


Ett år sedan

Lista

1. Fullständigt namn? Sanna Felicia Nordbeck.
2. Exakt ålder? 18år 2 månader och 19 dagar.
3. Var bor du? På Yrvädret.
4. Du bor med? Med mina spindlar.
5. Husdjur? Kajzen och Curry.
6. Färg på ditt hus? Tegel.
7. När är du född? 19 juni 1991.
8. Klass? Freja.
9. När tar du studenten? Den 11 Juni.
10. Något jobb? Nope. Inte förtillfället.
11. När gick du upp i morse? Vid kvart över 11.
12. När ska du sova ikväll? Det vet jag inte, lite över midnatt ungefär.
13. Duschat idag? Yes.
14. Kramat någon idag? Absolut.
15. Pussat någon idag? Jag vet inte...
16. Vad har du ätit idag? En macka, ett litet choklad, kyckling rätt med ris och McDonalds.
17. Dagens klädsel? Just nu chillar jag runder i mina Uggs, en kofta och linne.
18. Dagens smink? Ingenting.
19. Dagens sötnos? Lillebror 2.
20. Dagens roligaste? Hm... jag vet inte faktiskt. Har inte haft några jätteroliga stunder idag.
21. Har du många vänner? Ja, det tycker jag.
22. Hur många har du kysst? Ingen aning.
23. Vem kramade du senast? Zeth tror jag, eller någon i skolan.
24. Hur många har du haft sex med? Inga särskillt många. Fler än fem och färre än tio.
25. Hur många har varit otrogna mot dig? Det vill jag inte veta, det vet jag inte och det är ingenting jag bryr mig om nu.
26. Hur många gånger har du varit otrogen? Ja.
27. Har du pojk/flickvän? Nej.
28. Vem pratade du med i telefon senast? Adrian tror jag.
31. Film? Jag kan inte bara nämna en.
32. Låt? Samma här... kanske Forever Young.
33. Mat? Pappas mat.
34. Dryck? Jag måste säga vatten, eller Coca Cola.
35. Färg? Vit.
36. Land? Sverige för att jag fattar vad dom snackar om i det landet. Tror jag. Haha.
37. Stad? Helsingborg i mitt hjärta.
38. Ämne i skolan? Histora.
39. Strul? What...?
40. Godis? Salta fiskar och choklad och sånt.
41. Personen du tänkte på? Min älskade lilla Filippa.
42. Personen du kysste? Adrian.
43. Gången du spydde? På fredags natten.
44. Gången du grät? I morse.
45. Pizzan du åt? Jag vet inte. Jag måste ha pizza snart iallafall. Det här är inte okej.
46. Gången du var i Göteborg? i Juli med Mamma för att kolla U2.
47. Du var i Stockholm? 2006.
48. Personen som såg dig gråta? Pappa.
49. Hund eller katt? Hund.
50. Ut och festa eller hemma och mysa? Festa.
51. Förtjänar att dö? Ingen.
52. Är söt? Mina småsyskon.
53. Vill du sova med inatt? Adrian.
54. Tv-spel eller dataspel? Ingenting.
55. Singel eller upptagen? Ingenting.
56. Hångla eller ha sex? Sex.
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead? Ingenting.
58. Big Brother eller Paradise Hotel? Big Brother
59. Ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad.
60. Har du svart hår eller blont? Jag har mörkbrunt.
61. Har du blåa ögon eller bruna? Blåa.
62. Choklad eller lakrits? Choklad.
63. Göteborg eller Stockholm? Stockholm.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt.
65. Coca cola eller fanta? Coca cola och Fanta när man är bakis.
66. Pizza eller kebab? Pizza!
67. Randigt eller prickigt? Randigt.
68. Älska eller älskas? Älskas.
69. Leva eller dö? Leva.
70. Personer du älskar? 8 utvalda.
71. Personer du hatar? Jag stör mig mer eller mindre på alla, men jag hatar väl bara ungefär tio. HAHA!
72. Pojk/flickvänner du haft? Jag har en nu.
73. Personer du hånglat med under en 24-timmars-period? Kanske tio.
74. Glassar har du ätit på en dag? Kanske 19.
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? No one.
76. Gånger du har haft minnesluckor? Aldrig haft.
77. Gånger du varit hög? Ingen.
78. Personer du saknar just nu? Många.
79. Gånger ditt hjärta har brustit? Aldrig.
80. Vill du kyssa nu? Ingen, hihi.
81. Ska du träffa imorgon? Min familj, min klass, nån donna från banken osv.
82. Sjöng du senast för? Jag vill inte veta...
83. Hade du senast en msn-konversation med? Sandie.
84. Spelade du tv-spel med senast? Adrian och Emil.
85. Vill du ta med på en resa just nu? Jennie.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Adrian.




Monday evning

Idag har jag ju varit i skolan och efter jag fått ett choklad och en cola light i skolan mådde jag genast så mycket bättre. Annars har jag gjort en massa ärenden, jobbat och pillat och städat hela mitt lilla hus. Haha. Nu är här fint och inga smulor i sängen. Adrian kommer snart. Mys. Också skolan imorgon igen...

Bye




In My little House



Monday

Blä vad jag är trött och på dåligt humör idag. Man ska inte bråka med någon när man precis har vaknat, speciellt inte när man har dåligt morgonhumör. Och nu sitter man i skolan, yey! Ännu bättre ju. Men vi slutar om två timmar då ska jag gå hem och jobba. Även fundera ut hur jag ska göra med det ämne som det bråkades om imorse.

Helgen har varit bra iallafall. På fredagen var det skola 12-15 sen fixa till mig samt äta och sånt. Tog bussen ner till Sandie vid sju och sen åkte vi till till Helsingborget. Där var det 25års fest hos Sandberg vilket slutade i lite spårat? Haha. I stan var det PL och en liten runda på Tempel som gällde. Sen åkte jag Taxi hem.

Lördagen gjorde jag igenting sov länge och käkade en massa, på kvällen stack jag till Sean & Co. Och igår hängde jag och Adrian hela dagen hos Emil.


Vem

Vem plockar upp dig när du är nere
När allting bara skiftar i svart
Vem visar dig en väg du kan gå
När du inte själv vet vart

Vem tar sig tid
och frågar hur du mår
Vem delar du din framtid med
Dina frågor dina svar
När jag inte längre finns kvar

Vem väcker du mitt i natten
när du inte kan ligga still
Jag hoppas att du hittade
det du sökte
Och inte klandrar mig
för att jag försökte



Friday!

Jag känner det på mig. Detta kommer bli en bra dag! Gick upp precis och börjar skolan 12. Skönt, går bara till 14.15 tror jag. Nu? Sminka mig och ta på mig några kläder. Sen är det iväg till skolan!

Korta inlägg kan bli min nya grej... Haha.


När det gäller dig

Som sagt, så när det gäller dig har jag så svårt att balansera mellan trygghet och panik.

Annars då? Religion idag i skolan, fett chill som vanligt. Sen Sandies, Josses och min nya tradition After Work på Torstens. Imorgon är det all in som gäller, och på Lördag. Nice. Bye!




Lista

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Lite tråkad och funderar på vad jag ska hitta på ikvälls.
Favoritgodis: Salta fiskar, peacemärken, mars choklad och sura hallon.
Är det nåt du absolut inte äter: Nja, men jag dricker nästan aldrig mjölk.
Outfit just nu: Klänning från Gina.
Musik just nu: Lisa Nilsson.
Vad sa du senast: "Detsamma, ha det så bra nu!" till Carina.
Längd och vikt: 167cm och väger runt 55kg. Min vikt skiftar hela tiden ;) haha.
Hur många kuddar sover du med: Hundratusen.
Favoritväder: På kvällen efter en riktigt varm dag på sommaren. 
Morgon- eller nattmänniska: Natt.
Sparare eller slösare: Slösa.
Vem är viktigast för dig: Min familj och mina underbara vänner.
Tror du på mirakel: Klart, varför inte?
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Omöjligt? Absolut inte.
Ser du på kärleken som ett misstag: Ibland. Igår.
Är du kittlig: Om jag är på humör! 
Snarkar du? Ja, ibland har jag hört.
Stjärntecken? Tvlilling.
Rädd för insekter? Vissa äckliga typer.
Mm du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Onsylighet.
Chips, morötter eller godis? Godis.
Pizza eller hamburgare? Pizza! Jag älskar pizza.
Skriver du dagbok? Bloggen funkar som min dagbok.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Ja, det hade jag tänkt.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Just nu är här rätt så städat.
Hur många syskon har du? 3 småsyskon. Zack, Isa och Zeth.
Saltar du på maten? Oftast inte.
Gillar du att sjunga? Ja, för mig själv.
Vilket gymnasieprogram vill du gå/går/gick? Entrepenörsprogrammet.
Brukar du sola? på solarium? Har inte gjort det på snart ett år. 
Vad gör du om du får hicka? Går runt och hickar, jag tycker det är ganska gulligt faktiskt.
Kaffe, te eller inget? Kaffe eller Te.




Men det är någon annan jag ser

Säg mig är du nöjd nu
Har du fått som du vill
Är det här din sista föreställning
Eller blir det en till
Vad vill du bevisa
Att du är vacker kan vem som helst se
Hur många krossade illusioner
nöjer du dig med
Kan du svara mig på det?

Vad är det som du söker
Är det bara ett äventyr?

Hur skall jag någonsin kunna vinna
När du ständigt bara flyr?



Black & White


Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot

"Jag kan känna mig bekväm i dina ögon, när du ler
Men du kan säga nåt så beskt att allt blir kaos och uppochner

Det vankas höst och du får ofelbart nåt underligt i din blick
Det är så lätt att genomskåda dina spel och dina trick

Jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik

Jag har så svårt att veta om jag ens betyder nåt för dig
Du spelar nåt slags spel
Och det kan så lätt bli mitt fel

Men en dag försvinner jag ur dina ögon, som en svår och jobbig grej"



From my lovely J

"För mig är du Tingeling, söt som socker och fast du är ute och flyger så vet jag vart du finns, i mitt hjärta"