The week

Måndag: Åt frukost ute i solen med min man. Gick ner till staden. Fikade en stund på Torstens. Köpte kebabpizza och pommes. Delade pizzan med Adrian och Sandra på hennes balkong. Drack vin till. Efter några timmar var vi hungriga igen och drog till Hemköp för att handla lite, Bogarts hann vi också med. Väl hemma hos Sandra igen gjorde jag Carbornara (som A-B och Jfin lärt mig) och vi kollade på Hundtricket.
Tisdag: Var med Adrian och hjälpte honom. Sen åkte jag hem för att chilla.
Onsdag: Torstens med Sandra. Sen joinade alla in. Sean också! Har saknat honom. Jag och Sandra blev bjudna på mat hemma hos Olivia i hennes nya lägenhet. Superfin var den! Vikor körde sedan in mig och Sandra till Helsingborg. Drack öl och spelade beer pong. Riktigt lyckad kväll faktiskt. Däckade med A i en av sofforna.
Torsdag: Fick frukost på BK. Skrev skyltar till Adrian, åt pizza med hans familj.
Fredag: Jobbade från fem till tolv. Sen däckade jag dirr hemma hos A.
Lördag: Min älskade lillebror konfirmerades. Jag grät i kyrkan. Åt smörgåstårta med hela släkten + en Josefine. Drack lite vin på mitt rum. Åkte in till Helsingborg. Mötte upp Adrian och hela hans rugbylag på Zoo Bar. Drinkar och shots! Vidare till PL och Bakom. Snubblade på mina skor. Fick cola över hela magen (hm...) och somnade med Josefine brevid mig hemma hos A.
Söndag: Idag har jag varit på Maxi och ätit korv. Skrivit mer skyltar till A. Tagit tåget från Rydebäck med Josefine. Ätit fläskfilé på Simons kök i solen med Olivia, Josefine, Sandra och Sofia. Åkt hem och städat. Duschat. Och nu väntar jag på min man. Jag vill spela Alfapet, äta smörgåstårta i min säng, kolla en film och pussas med han ikväll.

Jag och mina fina syskon igår.


Party med hatt hemma hos Hägg en onsdagskväll.


Party med rugbyspelarna (som var otroligt trevliga!) på Bakom igår.


All day long


Three pic's from last week


En av alla tusentals fikor på älskade Torstens i Ängelhåla.


En bra torsdagsfylla i parken.


Jag och Joel på The Tivoli.


The week

Måndag: Ikeatripp med Sandie. Köpte grejer till hennes nya lya och åt köttbullar. Fikade i kvällssolen med några tjejer och var med A.
Tisdag: Jobbade på kvällen och sov hos A.
Onsdag: Psykologi i skolan och jobb. Sen efter jobb hämtade Adrian upp mig och vi sov hos mig.
Torsdag: En box rosé delad med Sandie i parken vid Kärnan med ett gott gäng. Vidare till Max & Stoffe. PL & Cardinal. Taxi med Sandie och Adrian hem till honom för att sova.
Fredag: Åkte hem vid tolv. Mös med Sandra hos mig. Var på Torstens en stund. Tog tåget in till stan. Åt piknick med Adrian som han hade fixat för att fira att vi träffades för första gången ett år innan. Fortsatte kvällen hos Max & Stoffe (igen!) sen åkte jag och Andy till Tivoli. Sov med Adrian hemma hos mig.
Lördag: Kom med frukost till Josefine med Emelie och Sandie för att fira hennes 19-års dag. Hon fick ett par svarta mockastövlar hon velat ha! Jobbade även på kvällen. Och sov hos A.
Söndag: Idag vet jag inte alls vad som händer. Är fast i Mörarp och vill mest hem så jag kan städa mitt rum osv. Hihi.

The weekend

Fredag; gick på historian i skolan. Satte mig på Torstens med ett gott gäng. Jobbade 18.30-22. Sov hos Adrian.
Lördag; Var hos Adrian hela dagen. Jobbade 17-22. Satt kvar på jobb. PL och Utposten med Adrian. Hem och sova.
Idag; Familjen hämtade upp mig hos Adrian. Hem och äta. Fixa tvätten. Duscha. Städa hela mitt gamla rum. Hem till Josefine. Snabb fika med Josefine och Emelie. Hem och kolla SATC och mysa.




Köpt!


Today @ Sandies new crib



Godnatt!


Thursday 18th March


Jag och Adrian på PL13


Jag & Max... vad har jag för röd hatt på mig? Och var hittade jag den... Haha!


Sarah, Hägg, Emelie och Andy


I taxin hem. Jag har en svart pälssjal på huvudet och Adrian ser allmänt borta ut.


Update deluxe

Hm... missat lite updates här ser jag.

Torsdag; Jobb sen hem till Max och Stoffe. Utgång med Johanna, Kim, Adrian, Sara, Erik osv. Det blev PL och Tempel. Jag förstörde min mobil! Yes!
Fredag; Jobb och hem till A.
Lördag; Look at "Saturday".
Söndag; Flera flaskor vin med en nykter Josefine, Sandra, Adrian och Philip. Efterfest hos mig med några flaskor till och en sleep-over.
Måndag; Storstäda rummet (städat bort min bankdosa för hundraelfte gången) och mysa med A.
Tisdag; Skola och mys hos A.

Och idag har vi vaknat upp i Baranji house. Tagit tåget till skolan. Suttit i solen med Ehmil och Viktor på lektionen sen var vi på Sibylla en sväng och handlade mat. Efter det diskuterade vi och sen hem vid tre. Badade och läste Elle. Fixade mig. Torstens med Josefine, Emelie (en stund), Julia, Victoria och Hanna. Var hos Josefine och pillade på Sandras inflyttningspresent. Invigde Sandras lägenhet med familjepizza och ett gott gäng. Nu är jag hemma och ska leta upp min j*vla bankdosa. Varför förvinner den alltid? Har även tappat min necessär i Kims bil igår. Lyckat! Sen min plånbok på Acapulco idag. Yey! Fick tillbaka plånboken dock och får väl ta mig ner till Mamlö i nästa vecka för att ta necessären.

 


Me and Adrian på Tivoli i Lördes, haha!

XoXo


Saturday

Gårdagen var super. Vaknade upp med min man. Åt kyckling hemma hos mig med Josefine, Isa och Zack. Åkte taxi till Sandra. Åkte in till Helsingborg. Någon hade kissat rejält på golvet på Knutan. Jag tänkte ge en 500 hundring till han på Pressbyrån. Stod i världens kö in till The Tivoli. Kollade på Hoffmaestro & Chraa. Supergott. Brandalarm mitt i spelningen. Alla sprang ut och tjoade. Gick in och hamnade längs fram. Gott! Sandra raggade på en i bandet. Riktigt bra konsert och bästa förfesten ever. Gick vidare till PL utan jacka och skor med 17-entimetersklackar. Jag hamnade vid ett bord på PL (för en gångs skull) och satt kvar där någon timme. Gick till Tivoli igen utan Sandra men hittade henne snabbt igen där inne med en viss Joel. Hittade en massa gott folk och tillslut kom även Adrian. Fast han ville hem redan vid två och tvingade med sin kära flickvän. När vi kom hem fick jag äta köttfärssås som Adrian hade gjort. Han ville inte tro på att jag tyckte det var gott. Haha. Sötnos.


Jag, Sandra och Donna på konserten.