Hello

Håller på att fixa mig för att åka till Ängelholm! Gud så fint väder det blir fram med mina älskade ray bans idag! Yey! På bilden ser ni vår nya hylla lite bakom... bättre bilder kommer måste bara ta tillbaka min systemkamera från lillasyster. Kram!
 
 

Soffbord

Håller på att bli lite tokig på dethär med soffbord. Vet ungefär vad jag vill ha men alla jag tycker är fina kostar så jäkla mycket och är inte sugen på att lägga 4 lax på ett soffbord. Max 1500 kr typ. Blööö. Under soffbordet vill jag ha en svart kohudsmatta men känns inte lönt att köpa den förrens jag hittat ett soffbord. Just nu har vi ett jättefult lack(serien)bord från IKEA. Här är två jättefina från ILVA men de kostar 4000 respektive 5000kr.
 
 
 
 

Miércoles

Fick lämna in min lilla mobil idag. Tråkigt. Hoppas de lagar den snabbt bara. Problemet med den var att den laddade ur på ca 2 timmar och blev väldigt varm men har läst att det tydligen ska vara ett problem hos Iphone 4S. Vi får se. Efter netonet åkte jag och pappa till väla för att strosa runder på Claes Olsson och sedan käka lunch. Och efter lunchen åkte vi vidare till Biltema. Haha. Så bara "pappabutiker" idag. Men det var trevligt.
 
Annars denna dag har jag & Adrian åkt ut till hans föräldrar för att hämta en lånemobil till mig. Det blev en liten röd flipflop samsung. Yey! Tänker inte prova på att smsa med den. Lär ju ta ca 10 minuter för mig att skriva ett sms numera på en sådan gammal mobil. 
 
Jag har även invigt mitt nya toastjärn och lagat en svingod carbonara. Imorgon hälsar vi på Loisa i Änglahåla. Puss.
 

Tuesday mood

Var som sagt på IKEA med Adrian idag och det inhandlades en hylla, lampor, korgar mm. Har inte tagit en bild då vi får nycklarna till förrådet imorgon och massa saker står ivägen som ska ner dit. Min telefon har också börjat krångla som fan men imorgon hämtar pappa mig och då åker vi ut till netonnet och hoppas att de kan lösa problemet. 
 
Efter IKEA åkte vi till Maxi för att göra en god hemmagjord kebab nu ikväll. Det var riktigt gott kan jag lova. 
 

Medio de la noche

Precis duschat & fixat mig. Tänkte kolla på någon dokumentär eller en bra film i sängen. Imorgon blir det IKEA yey! Har tjatat på min man. Hihi. Visar er imorgon vad det blir för några inköp. 
 
  
1. Min baby när han sover. 2. Målade mina naglar tantröda igår! 3. Gammal bild från Panama. Tänk om man hade varit lite brun nu... 

Monday mood

Dagen har börjat med att pappa hämtade upp mig för att åka hem till Mamma och ta det sista av mina saker jag hade där. När jag kom hem gjorde jag lite brunch till mig och Adrian. Gjorde en jättegod potatisomelett med vitlök, paprika & salami. Sedan satte jag igång med att städa städskubben/garderoben och det blev väldigt organiserat och fint jämnfört med hur det såg ut innan. La bland annat in en matta och hängde upp alla kläder med likadana galgar osv. Hatar verkligen fula plastgalgar och tänkte ta ner de gamla i källaren imorgon. Nu håller jag på med att skiva en önskelista på begäran av min man. Haha. Samtidigt lyssnar jag på P3 Spel och strax blir det tacos! Yey.
 
 
Blev en liten bild på städskubben/garderoben. Önskar jag tagit en "före"bild också.

Kvällens rätt

FETAOSTFYLLDA KÖTTBULLAR I TOMATSÅS MED SPAGHETTI, PARMESAN & FÄRSK BASILIKA
 

Sunday mood

Hejsvejs. Vaknade för en halv timme sedan (!) alltså halv fyra. Helt galet. Gårkvällen var trevlig först förfest hos Emelie sen Torstens i Ängelholm. I Helsingborg blev det PL och vanliga rundan typ. Om en timme hämtar Mamma mig då vi ska kolla på Små Citroner Gula. Hon älskar svenska filmer men det gör väl inte riktigt jag... haha! Sen ikväll ska jag göra en pasta med fetaostfyllda köttbullar och tomatsås. 
 
Saknar min BFF Sandiepie!

Saturday mood

Är hemma hos Loisa just nu och vi ska strax hem till Emelie för lite tjej-vin-mys/förfest!


Exposición fotográfica

Hejsan! Gick upp vid tolv imorse för att åka ner till Dunkers med Zack och kolla på Nick Brandts utställning med afrikanska djur. Riktigt cool! Man fick även en elefantplach att ta med sig hem. Sedan gick vi till Il Caffé Brutale och käka lite. Nu är jag hemma igen och försöker komma på något skoj att göra ikväll. Jag har verkligen svårt med all denna fritid. Speciellt eftersom det är kallt och trist ute. Hade varit roligare och vara ledig på sommaren men man ska inte klaga! 
 

Tomar el próximo libro

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? Chianti ligger mellan Florens i norr och Siena i söder och är ett av världens mest kända vindistrikt.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? En stor glasskål full med massa skit allt i från örhänge, gamla lappar, bankdosor mm.

3. Vad var det senaste du såg på TV? Musikvideos igårkväll. Kollar nästan aldrig på TV. Kollar på play och Netflix istället.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är: Strax tre.

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Adrians spelande på Black Ops.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? Rökte en cigarett.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? Kollade igenom massa bloggar.

8. Vad har du på dig? Mitt älskade Nicaragua linne!

9. Drömde du något i natt? I så fall - vad? Nope! 

10. När skrattade du senast? Förmodligen någon gång under kvällen när Max & Adrian retats med mig.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? Ja, inte mycket. Vi har inga tavlor eller något på dessa väggar men imorgon blir det förhoppningsvis ändrig på det!

12. Har du sett något konstigt på sistone? Hm. Inget jag kan komma på sådär bara.

13. Vilken var den senaste film du såg? Kollade på dokumentären The Cove.

14. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? Skulle köpt ett Hostel någonstans i Mexico och bara glassat runder där och träffat människor från hela världen! 

15. Tycker du om att dansa? Jag älskar det! 

16. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? Kanske Noelia & Jimney.

17. Skulle du kunna tänka dig att bo utomlands? Det är en av mina drömmar så ja!

  
   
 
Lite insta bilder. 1. Jag i mina nya glasögon! 2. Middagen med gamla Torstens crew hos Danne & Tessan. 3. Mina snygga naglar. 4. Rätt kul text jag hittade som stämmer så jävla bra in på mitt och Adrians förhållande. 5. En poser bild bara. 6. Mina favorit parfymer från Clean.

 


Mi casa su casa

Gårdagen var lyckad. Det var en trevlig kväll med mat, vänner och vin. Idag har jag gått upp vid tolvsnåret för att ha möte med min chef och köksmästaren Linus. Vi käkade lunch på Chateau Foret. En jättetrevlig krog på Södra Storgatan här i Helsingborg. Brukar faktiskt rekomendera mina gäster dit om vi har fullbokat. Hur som helst vi skulle diskutera hur den nya menyn kommer att se ut. 
 
Efter mötet åkte jag till Coop för att köpa potatis och lingonsylt. Ska nämligen laga köttbullar till mina män ikväll. Gick även förbi blomsterhandeln för att köpa tulpaner. Älskar verkligen att ha snittblommor hemma. 
 
Fick en fråga om jag och Adrian är sambos nu och det stämmer. Har börjat att fixa till i lägenheten men det ska målas och mycket ska köpas nytt här innan jag är nöjd. 
 
 
På bilden ovan ser ni en del av vårt vardagsrum det som ska ändras och köpas är att väggen ska målas granitgrå och få upp någon trevlig tavla. Soffbordet ska köpas nytt har inte hittat något fint än dock och en kohudsmatta ska inhandlas. Ska även köpa hyllor till väggen som inte syns.

Outfits

Det är inte alltid jag tar outfitbilder... men när jag gör det är det oftast i ett provrum.
 
Så här ser vi ljusa boots från Mjus, svarta jeans från Levis, oversize tee från Gina Tricot och en grå mysig kofta från Bangkok.
 
Här har vi vaxade jeans från Gina Tricot, svarta boots också från Mjus, väska från Tiamo, min Muubaa jacka och pälsväst från Topshop.
 
 
 

Cumpleaños de mi bebé

Hejsan! Tänkte prova på det här med att blogga om ens mindre glamorösa vardag igen men why not ibland är det ju faktiskt rätt kul. Den här veckan är början på en tre veckors ledighet då vi renoverar restaurangen. Men än sålänge har jag inte hittat på något överdrivet jättekul. Drog ut en visdomstand i måndes, var sådär kul. Käkade middag hos Adrians föräldrar igår och fixade lite i lägenheten. 
 
Idag har jag och Adrian fått en ny tv. Och Adrian fick även en lite tidig födeledagspresent. Ett playstation. Han fyller 29år imorgon men önskar sig fortfarande grejer som min yngsta lillebror hade velat ha. Det finns en charm med det också. Efter ha fått upp tvn åkte vi till ÖoB samt Willys för att storhandla. Hann även förbi salongen för att hämta ett ton kläder som jag lämnat där efter modevisningen i fredes. Och det bästa efter alla ärenden köpte jag en pastasallad från Aldas. Inte käkat där på år och dar men gott va det! 
 
Imorgon är det ju som sagt min älsklings födelsedag och revben, goa vänner samt rödvin står på schemat! 
 
Här har vi några bilder från i fredes då jag gick modell för Roots.