Right now

Nu är jag trött! Jobb 17-02. Ska sova strax. Imorgon har vi nyårssupe på jobb jag jobbar från 17-22. Sen blir det Helsingborg med Nemira :)


Snails and party

Igårkväll var en av de bästa kvällarna på länge! Jag och Jossi var hemma hos henne och bara snackade och drack vin medans Jossi lagade mat! Sen blev det middag med hela Josefines familj. Förrätten var franska sniglar med vitlök! Mums tyckte jag. Åt typ 12 stycken! Sen var det kycklingfilé med en matvetesallad med bladspenat, getost från france samt päron. Värsta resturangkäket min Jossi bjöd på :) sen sminkade vi oss och begav oss till Torstens för drinkar. Åkte in till Helsingborg sen med Emelie. Det blev mogwai, PL och tempel. Perfekt kväll! Kommer sakna min pärla och hon är redan påväg tillbaka till Paris! Puss


Fika med Jossi

Sitter på Torstens med Jossi! Hon dricker orientalisk latte och jag hederligt bryggkaffe!


Food time

Vaknade lite sent men är ledig idag så tyckte jag kunde unna mig det! Spexa till det med en smootie till frulle. Mina smooties gör jag nästan alltid med valio vanilj yoghurt, lite apelsinjuice och frusna hallon.


Bokmys

Sjukt nöjd efter en god macka i kistan samt ett glas oboy! Håller på att läsa en bok som jag fick i julklapp nämligen Elsas hemlighet. Läste ut Stockholm rose igår så fick börja på en ny idag! Gillar att läsa några kapitel innan man går och lägger sig. Längtar tills imorgon! Så snart är det sovdax ;)


Nytt

Hade faktiskt pengar till två saker utan plånbok som fick följa med hem! En ny nescesär och ett nagellack i djuplila. 60kr gick kalaset för! Borde vara rea alltid tycker man. Iallafall på skönhetsprodukter! Så tråkigt att köpa ;)


Onsdag mood

Sitter på jobb börjar om dryga timmen. Åkte ner till stan tidigare för att reafynda lite skönhetsartiklar men det gick såhär när man glömde plånboken hemma. Får sitta här och fika lite innan jobb istället. Puss.


Strax sova

Hej! Nu har jag fixat så jag kan blogga i mobilen. Va inte så krångligt som jag trodde! Idag har jag vaknat sent sen jobbat 17-01. Kom hem och åt lite, betalade mina räkningar och kolla in nya h&m katalogen. Hittade lite jag vill ha men borde hålla mig nu för snart är det minsann Thailand dax! Lite drygt tre veckor kvar nu. Så skönt med sol, bad och bara slappa med bästa Jennie. Nu blir det bok sen sova!


Dragon Tattoo



Så jävla nöjd med att jag klickade hem hela sex plagg från denna underbara H&M kollektion. Blev helt tossig när jag såg alla fina plagg igår. I min varukorg hamnade båda tregginsen, vinröda skickade hoodien, två coola tishor och en mörkgrå hoodie. Verkligen en kollektion i min smak! Hade velat ha den vinröda skinnpajen med men det tål inte min ekonomi just nu! Längtar tills detta kommer i lådan som ska ske mellan den 19-23 dec. Oooh vill ha nu!