31 mars

Idag försov jag mig och var inte i skolan. Hemska mig. Jag gjorde dock något vettigt, jag jobbade 14-18 i kära Helsingborget. Hade inte så mycket kunder. Och det var inte sol idag. Men efter jobb shoppade jag ett par byxor från H&M, får se om jag behåller dem dock. Nu skiver jag bara en massa oitressant skit. Men ja, skit i det. Det är min blogg ju. När jag kom hem lagade jag mat till mig själv och sen har jag bara kollat tv. Nu sitter jag i mitt lilla lilla rum och paketerar in mina tradera grejer. Mohahaha. Make money.

Nu ska jag fortsätta sitta här, snacka med lite gott folk och lyssna på musik. BYE.

Ps. Imorgon får vi luras...



Nej, ångrade mig... give me a piece of this instead


Give me a piece


MONDAY

INNAN: Skola, jobb och äta.

NU: Duschen, ansiktmask, peeling och allt det där.

SEN: Tv (Färjan 2, CSI och Project Runway) och sova.


On my mind

Jag bestämde mig för att sova i soffan inatt. Så ligger här nu och försöker bli trött. Dumma jag har sovit bort hela dagen vaknade igen prick sju och sprang till tvn för att sätta på Gossip Girl. Sen dess har jag mest varit i soffan faktiskt, jag har duschat och hämtat upp mitt täcke med. Varför sover jag inte i min säng då? Nej, vet inte. Känns mer ensamt och tomt i mitt pyttelilla rum än här uppe. Vet inte varför.

Så mycket tankar som flyger runt i mitt huvud idag. Jag önskar bara jag hade en plan för allting. En planerad riktigt bra plan. Ibland blir jag så less på ovissheten. Vad jag vet än sålänge i alla fall är att imorgon har jag engelska och sen ska jag jobba. Sov sött, babes.


SUNDAY

Hej alla hjärtan. Jag är så sjukt trött. Blä. Men kul hade jag igår! Vissa av oss dansa till och med på borden... Nu ska jag bara äta en massa, sitta framför datorn och kolla massa mys på tv. Söndag i sin ordning. Puss.


I wish



By Marlene Birger stickad tunika, Alexander Wang långt linne, väst från TSH Tina Steffenakk Hermansen, boots från Golden Goose och väskan är från Sonia Rykiel. Sen svarta strumpbyxor til det. Och solbrillor, vårvärme och en take away latte. Mjau.


MY MAKE UP



Min vardagsmake består av fundation från Clinique i färgen SHADE 28 vilket enligt mig är den bästa fundationen på marknaden, när jag är lite brunare har jag den i en nyans mörkare. Jag lägger alltid på min fundation med hjälp av en pensel och ibland pudrar jag på lite Mineral fundation powder från Isadora för att få en mattare ton i ansiktet. På pudret har jag färgen 03 Light honey men den är lite för ljus. Jag älskar mitt solpunder från Clarins i färgen 02 Spicey Sun, trots att det kostade runt 300 var det värt varenda krona då jag haft pudret sen i augusti och där är fortfarande mycket kvar. Galet dryg. Den duttar jag på med min fantastiska borste från The Body Shop. Ibland tar jag även lite rouge från Rimmel i färgen 03. För ögonen står masscaran 2000 Calorie från Maxfactor i den brun/svarta färgen. Kajalen är från H&M, även min ögonbrynspenna. Färgerna Chocolate och Light Brown. Sist finns en läppenna med i bilden, den kommer från Maybelline i färgen 66 Rose Beige.

Min sminkväska (som egentligen är en kuvertväska) kommer från Gina och gick loss på 129:-

Inget färgglatt här inte



Jag tycker inte om för mycket färg. Min garderob består mest av svart, vitt, grått, begie, cremevitt och dova färger
i en mix. Färgglatt är inte alls min melodi. Och tjej nummer fyra är helt sjukt snyggt klädd. Hurrey!

27 mars

Kunde knappt prata när jag vaknade så jag valde att stanna hemma då min dag i skolan mest innehåller idrott idag. Inte bra att idrotta när man är dålig. Så nu sitter jag här och pluggar lite istället. Ikväll hade jag faktiskt tänkt att bara ta det lugnt för jag orkar verkligen inte med två utgångar i rad... gjorde det förra helgen ju. Och fy. Det tar verkligen på krafterna. Ska jobba på lördag med så lika bra att jag inte gör något ikväll. Det får bli film och sånt mys istället. Men tycker verkligen inte om tanken på att bara sitta hemma en fredagskväll... Men jaja, någongång ska man väl göra det också.

Längtar till Lördag, då jag ska träffa alla mina darlings! Och fira Johanna och Cammi. Hihi.


Hjärter dams sista sång

"Jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
och aldrig älska dig igen
aldrig älska dig igen

Men nya dagar väntar med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu
så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du
älskade älskade du"




Malmö

Jag har ju varit i Malmö hela dagen. Och oj vad trött jag är nu. Så. Jävla. Trött. Helt slut i kroppen. Först tog jag tåget 8.45 med några classmates, vi var framme vid 10 och tog oss till Malmö arena där UF-mässan höll till. Var med på invigningen, käka lite och kolla runder. Sen vid 1 tog jag mig in till stan för att möta upp två babes. Hihi. Shoppade en massa fina grejer och är så lycklig. Shopping-lycklig. Om man nu kan vara det. Kom hem vid halv sju.

Får väl visa några (det vill säga tre) av fynden. Och ha en sak sagt, I LOVE ZARA och H&M TREND. Men dessa tre kommer alla från Zara.


Aldrig

Nu blev allt helt plötsligt dystert i mitt hjärta. Varför, varför? På bara en sekund. Jag som varit så jävla duktig. Jävla svin. Ah. Jag vet ni fattar igenting. Men ville bara skriva av mig lite. Jag ska aldrig mer öppna mitt hjärta så mycket för någon. Aldrig igen. ALDRIG.

Update: Såg nyss vad jag skivit och det såg helt fel ut. Jag har inte gjort något dumt. Jag har bara tänkt för mycket. Okej. Och det är mina tankar som gör mig ledsen. Inga handlingar i bilden, kära vänner.

Och btw, fy farao vad Lars Winnerbäck är underbar idag. Jag önskar hans röst var min mans. Fast jag inte har någon man än. Och jag ska fan inte ha någon heller...


New shoes



Lockande mystik

"Jag kan känna mig bekväm i dina ögon, när du ler
Men du kan säga nåt så beskt att allt blir kaos och uppochner

Jag har så svårt att veta om jag ens betyder nåt för dig
Du spelar nåt slags spel
Och det kan så lätt bli mitt fel"


25 Mars

Hej. Sitter i skolan just nu och har entrepenörskap. Blä. Tråk. Imogon ska vi till Mamlö.  På UF-mässan. Ska faktiskt bli trevligt.

Här kommer en jävligt dyr önskeoutfit. Men what the hell. Önskar man så önskar man.


Väskan kommer från Marc by Marc Jacobs, blusen Vivianne Westwood, skinnjackan Burberry, jeansen KOVA & T och bootsen från Celine.

LJUSA FÄRGER

Japp, ljusa färger i en mix är allt fint det. Så jävla fint till våren/sommaren med. Mjau.


Kärlek

Gud. Herre gud vad jag saknar kärleken från någon jag tycker om ibland. Som just nu. Det känns som om magen är tom och måste fyllas med kärleks fjärilar. Men va fan man kan ju inte bara bli kär på beställning. Jag vill inte bli kär heller. Inte alls faktiskt. Bara ha låna någon fjäril typ två stycken. Två stycken fjärilar är som en riktigt bra dejt. Eller en kyss. Jag vet inte. Ungefär iallafall. Det är en lagom mängd kärlek för mig... mer klarar jag inte av.


24 Mars

Hellu! Idag har jag sovit ut till 11, och sen jobbat i butiken i Helsingborg 13-18. Hann med lite shopping efter jobb med. Haha. Lönen kom idag så passade på. Kjolen gick loss på 99kr och armbanden samma. På Gina såklart. Kjolen måste bara strykas, sen kommer den invigas på Lördag då Johanna och Cammi har sin 22års fest. Längtar redan!

Nu är det DWH och soffan som gäller...


Jucca

Detta linnet från Jucca har jag spanat in på Cirkus i Helsingborg. Men ungefär 1400 är lite för mycket för ett linne. Man kan ju få både ett par byxor, skor och två linnen för samma summa. Om inte mer. Men annars är det så mycket Sanna. Hihi. Puss.


DAGENS

Dagens mående: Just nu är jag pigg, fast jag borde vara trött.
Dagens låt:  Hugger i sten med Lars Winnerbäck
Dagens smink: Just nu är det bara rester...
Dagens klädsel: Tunkian dissade jag och nu sitter jag i jeans och vitt linne
Dagens händelse: Hm, att jag fick tillbaka min 50-lapp. Så kul historia bakom den liksom...
Dagens planer: Ja, jag har ju varit i skolan och jobbat...
Dagens vill ha: Lördag!
Dagens saknad: Ben & Jerry
Dagens fundering: Jag funderar inte på något särskillt idag
Dagens bästa: Shopping och ärenden som är fixade, känns alltid bra!
Dagens behov: Choklad...
Dagens köp: Strumbyxor, klänning, mat och resor.
Dagens mat: Sist åt jag nudlar


23 mars

Jag har shoppat idag! Haha, för de sista pengarna nästan. Men fick som tur reda på vart min 50-lapp som varit borta ett bra tag nu var. Min lillebror hade snott den och tagit med den till dagis. Haha! Trodde aldrig jag skulle få se den igen.



Denna klänningen hittade jag på Lindex för 249:-. Hur snygg kommer inte den bli till mina nya frans-skor! Sanna goes indian. Haha!

Nu har man precis kollat Project Runway med mamma och jag fortsätter kolla på 3an där det visas SATC nu. Så många gånger jag sett alla de avsnitten alltså, helt sjukt. Nu ska jag sitta här vid datan ett tag och givetvis kolla på SATC.

Dagens

Idag hade jag på mig denna Odd Molly tunika. Har varit i skolan, strosat runder på stan och jobbat. Är så sjukt trött nu, men som tur är det studiedag imorgon och jag kan sova ända till 11, sen ska man iväg till jobb igen.


Lista

Du heter: Sanna Felicia Nordbeck

Låt som när du är ledsen sörjer till? Melissa Horn - Långa nätter

Beroende av: Choklad och, kärlek och mina underbara vänner

Vem behöver du mest just nu: En resa

Vad tror folk om dig? Fråga folket, jag vet inte

Vad får du oftast komplimanger för? Ögonen och min humor

Vad säger du för att imponera på någon? Är social och glad som tusan

Hur imponerar man på dig? Man är charmig, glad och har humor

Brukar du skratta för dig själv? Japp

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Gott å höra. Haha det borde jag nog köra på nästa gång, varannan whiskey var nog inte det smartaste draget..."

Äger du några converse: Yes, ett par helt vita.

Vad har du för mobil operatör: Telenor

Är du allergisk i mot något: Ja, mjölk. Tror det iaf men jag har inte kollat upp det.

Nästa mål i ditt liv: Ha en underbar vår/sommar med mina härliga vänner

Hur svarar du i mobilen: "Sanna" eller "Hej, det är Sanna"

Vem ringde du senast? Olivia

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "Puss hej"

Antal timmar sömn inatt: 8-9 någonting

Sov du ensam: Nej, med Jennie

Brukar du komma i tid: Ja, och nästan alltid en 10 minuter innan.

När mår du bra: När jag är med mina vänner och när det är fint väder.

När blev du fotad senast: Hm, igår.

Hur känner du dig nu: Ovanligt pigg

Vanligaste färg på dina kläder: Beige, svart och vitt.

Hade du en bra kväll igår: Jadå, det var trevligt!

Favorit dryck på morgonen: Te, men jag orkar aldrig göra det.

Rakar du benen: Ja, när jag har tid och tänker på det.

När brukar du oftast gå och lägga dig: Vid 12 någonting.

Är du blyg? Nej, men när jag är i "fel" sällskap kan jag bli rätt tillbaka dragen. Men vem blir inte det?

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, men det har inte hänt mig...

Är du nöjd med ditt liv: Ja!

Är du bortskämd: Nej.

Vad gör du i morgon: Går i skolan sen jobbar jag.

Vad är det värsta du vet? Människor med negativ energi som får en att må dåligt.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? 1000kr ungefär, ibland mer och ibland mindre.

Vad längtar du till? Sommaren!

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, absolut.

Vad använder du för shampoo? Ingen aning, alltid olika.

Vad är det finaste du fått? Alla mina underbara syskon.

Du samlar på: Jag har en ängla samling på vinden...

Gröna eller röda äppeln: Röda

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma eller Pappa

Vilken tid gick du upp idag: Vid 11-12

Har du sovit i din egna säng inatt: Nej, Jennies

Har du strumpor på dig nu: Nej, jag gillar inte strumpor

Är det okej att gråta: Ja!

När grät du senast: Ingen aning faktiskt

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa, flytta hemmifrån och spara resten till mitt egna företag jag vill starta snart!

Bär du glasögon eller linser: Nej, men borde ha ett par glasögon.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Absolut inte!
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Runt 12

Har du piercing: Nej

Vill du gifta dig: Ja!

Vill du ha barn: Ja

Solar du ofta: Nej

Är du bra på att laga mat: Ja, rätt bra är jag. Eller helt okej bra liksom.

Är du flygrädd: Nej, bara lite...

Hur vig är du: Som ett kylskåp

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Vilken är din favoritglass: Ben&Jerrys Half baked

Tror du på ett liv efter döden: Ja

Tycker du om sushi: Har inte provat än

Vad äter du helst när du ser på film: Olika varje gång...

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska!

Vilken ögonfärg har du: Blåa

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja

Biter du på naglarna: Nej

Senaste låt du hörde: Tennessee med The Wreckers


Grattis

Camilla fyller ju också år om sisådär 2 timmar. 22 år. Grattis!


Armband

Letade igenom bland mina gamla silversmycken och hittade detta armband, en dopgåva om jag inte minns fel. Hade det på mig igår. Idag fäste jag fast tro, hopp och kärlek berlocken som jag fått av my first love Philip. Philip fyller 18 år om två timmar så grattis till dig!


Veckan som kommer

MÅNDAG: Skola till 11, sen jobb i Helsingborg 13-18.
TISDAG: Jobb i Helsingborg 13-18.
ONSDAG: Skola till 15.
TORSDAG: Malmö hela dagen på UF-mässan.
FREDAG: Skola till 15 sen jobb 15-18.
LÖRDAG: Jobb 12-15 sen fira Johanna och Cammi på kvällen.
SÄNDAG: Bara ta det lungt.

Givetvis kommer veckan fyllas med lite annat också, men känner mig verkligen upptagen denna veckan. Så nu får man absolut inte gå och bli sjuk!


22 Mars

Idag har jag inte haft riktigt tid till att blogga då jag vaknat upp hos Jennie och varit där hela dagen. Vi har kollat två filmer, tv, krängt massa godis och mat. Haha, bara mys. Sen kom jag hem vid halv sju och åt pizza med mamma, klockan sju var det Gossip Girl. Sen duschen, städa lite och nu datan.

Här är mina nya skor från Haléns, med frakt och allt landa de på 400kr ungefär. Kommer användas flitigt till vårens och sommarens alla partaj!


Kvällens outfit


De gråa linnena kommer från Gina, halsbandet från H&M, jeanslegginsen från Vila och skorna från DinSko.

21 Mars

Ska strax börja fixa vid mig för att sedan bege mig in till Helsingborg vidare till My. Men först blir det fixa fixa och sen pappas CT. Mums. Oxfilé på toast, sallad, pommes och berniesås. Pappa lagar godast mat alltså.

Igår hade jag kul med Josefine, Julia, Sandie, Olivia och massa andra goa tjejer hos Josefine i Helsingborg. Sandra tappade sin mobil från fjärde våningen (och den lever än, ett mirakel), jag sjöng goa sånger på 506an och Josefine och jag delade på en kababtallrik på Lindéns. Tack för igår chicos!

Ikväll ska jag dansa med Jennie, hihi!


(Bild tagen igår av mig själv)

Ps. Grattis till lillasyster Isa som fyller 9år idag.

Priceless

Kollar just nu på film, Priceless. Det är en fransk komedi med Audrey Tautou. Superbra! Och Audrey är en av mina favorit skådepelorskor. Superhäligt när man vaknar och hela familjen är borta också går det en sån bra film på tv. Myspys!

"Filmen utspelar sig i en drömsk lyxmiljö på femstjärniga hotell, med ett frossande i exklusiva kläder och svart kaviar. Jean, är en blyg kypare som arbetar på ett lyxhotell och som misstas att vara en ung miljonär av Irene, en vacker, beräknande äventyrerska. När sanningen uppdagas gör hon en snabbt reträtt."

Se den! :)


Kvällens outfit

Linnet kommer från Maje och byxorna Miss Sixty. Sen har jag de höööga skorna från Nelly.


DAGENS

Dagens mående: Glad och förväntasfull inför helgen.
Dagens låt:  Girlfriend med Arvil Lavinge, haha.
Dagens smink: Naturligt med brun masscara och lite smink.
Dagens klädsel: Vit tunika, gråa jeansleggins och boots.
Dagens händelse: Jag cyklade till skolan idag. Det ni. Plus att min pappa fyller 45år idag, grattis.
Dagens planer: Skola, hem, party och sen hem igen.
Dagens vill ha: Sommar!
Dagens saknad: Johanna
Dagens fundering: Just nu: Kyckling sallad eller tonfisk på lunchen?
Dagens bästa: Party och träffa vänner :)
Dagens behov: Glädje.
Dagens köp: En banan.
Dagens mat: Smoothie och banan.


YES

Hela fredagen planerad! ÄLSKAR DET.

Puss



Så jävla fin kombo av färger, mmm...

19 MARS

Dagens låt är Leave the pieces med The Wreckers. Sån mysig i vårt härliga vårväder. Eller i mina härliga vårkänslor. Pappa har grillat idag också, och det smakade godare än godast. Vitlöksbröd, sallad, taztsiki och grillat kött. Det är kärlek! Annars idag så har jag varit i skolan 8-11 sen jobbat 12-18. Knappt något folk i butiken men jag har roat mig med att städa, haha.

Imorgon är det fredag och fredagar är min favorit dag. I skolan är det nationella i svenskan och man ska hålla ett tal i 5 minuter. Jag har inte förbärett mig ett dugg, men ska jobba på det snart... På eftermiddagen har vi Ergonomi och vi ska höra på någon föreläsning. Ändå helt okej dag liksom.

Nu ska jag förbereda det där talet... och lyssna på min gamla härliga musik.


Välkommen till min nya blogg!