Friday night

Blä. Var helt slut idag när jag satt på tåget TILL jobbet. Haha. Men på jobb blev jag mer pigg som tur var. Härliga männiksor gör det mesta ;) Blir dock bara trött på tanken att jag jobbar imorgon från 12.00 till stängning alltså till tolv på natten ungefär. Heldag på jobb alltså. Sen kanske utgång! Kanske... är lite sugen ändå alltså.

Kisses


Update

Tisdags sov jag till halv fyra. Fixa några ärenden och åkte hem till A. Igår var jag hos A hela dagen. Sen åkte vi hem till Soffsi för lite vin. Sen Nick's och hem för mys. Adrian väckte mig sju imorse när han åkte iväg. Kunde inte somna om så spelade Tetris och kollade OC. Somnade igen vid nio tiden och nu chillar jag bara. 
 
Kanske food och vin med ett gott gäng ikväll på Torstens.



The weekend

Fredag: Jobbade gjorde man på kvällen. Åkte hem till Soffsi en stund och sen gick man hem med 10 ton snö in i rummet. Haha.

Lördag: Förfest hos Filippa, sen Tivoli för hela slanten! Hem till mig med Adrian vid tre tiden.

Söndag: Adrians födelsedag. Familjen sjöng för han på morgonen. Haha! Sen chillade vi hela dagen med Donken i sängen och sånt mys. Kollade på bio med på kvällen. Shutter Island.



Idag har jag också bara myst med A. Sen tacomys hos Soffsi med hela tjejgänget. Kom hem nyss. Poss.

Some inspo from Jak and Jil


Nice huh?


Thursday

Idag. Skolan 8-11. Hem för att passa lillebror. Mysa lite. Åka ner till stan. Torstens med tjejerna (utanför Torstens är bilden tagen, haha). Älskar snövädret i skåne. Måste bara säga det! Åkte hem till little J och snagga Sandie. Städade Josefines rum litta, spelade Tetris med Petter, klappa katten, bajsa, bestämde saker, sorterade J & S kvitton. Hem. Krängde upp en halv kladdkaka och bölade. Givande dag! Puss på er!

Ps. Alla tyckte jag var söt idag. Men jag tycker inte det. Inte på bilden iaf. Haha.


Dagens

Dagens vill ha: Idag känner jag faktiskt ett behov av en lektion till (mest för att slippa passa min lillebror).
Dagens klädsel: Jeansskjorta, svarta byxor med nitar, stövlar och ja det var väl det mesta.
Dagens frisyr: Mittbena, klämmor på sidorna. Viola!
Dagens händelse: Hm, får vi se...
Dagens planer: Ja, åka hem och passa lillebror. Åka ner till stan igen för att träffa J.
Dagens saknad: Värme.
Dagens drog: Ben & Jerry's.
Dagens roligaste: Inte hänt så mycket roligt än. Bara hunnit vara vaken 3 timmar.
Dagens favorit: Älskar när swedbanks automat inte fungerar. Älskar. Det.
Dagens köp: Bussen ner till stan och en jordgubbsklubba.
Dagens humör: Hyfsat.
Dagens ord: Joint Venture.


Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen


Tuesday

Igår efter jobb var jag med Jennie-Pennie. Fikade på Viva sen åkte vi hem till henne och jag städade hennes rum. Haha! Brukar alltid göra det när jag är med Jennie. Roligt att städa ju ;) Adrian skjussade hem mig sen kollade jag OC och sånt.

Idag har man varit i skolan och haft Samhälle. Sen hem för Lunch med Mamma och sova till fyra. Gott. Nu är det OC igen och snart mat väl. A kommer ikväll också. Fast 5 timmar försent. Typ.


It's still hurts


Odd Molly - summer 2010


New

Fick hem dessa snygga sandalerna igår i äkta skinn med nitar och pärlor. Så snygga! Och sköna. Vill ha sommar nu ;) fick även hem ett par snygga mys/harem-byxor.


The weekend

Fredagen tillbringades hos A samt en shoppingtur på Väla med Pappa. Jobbade från halv sju till sent. Gick till Bara Vara med Filippa för skitsnack och vin. Gick vidare till Bakom och Tempel. Sov hos Filippa.

Lördagen vaknade man upp för att gå ner till stan och ta bussen hem. Mådde skit. Sov. Var med A.

Idag så vaknade jag och A sent. Mös. Åt pizza i sängen och kollade på Wall-E. Fikade med Emelie, snackade och planerade vårt projektarbete. Nu är jag hemma och kollar OC. Love it!


My love


Le love


Me


Thursday

Hola! Sitter här i skjorta och kostymbyxor, ska snart iväg till jobb! Annars idag har jag varit i skolan och läst Export & Import. Yey! Eller inte. Sen åkte jag hem och åt lunch med Mamma (som fyller 41år idag) och lillebror. Sen sov jag en stund men både Emma och Adrian väkte mig ;) Haha! Är lite avis på mamma som fick en IPhone idag men jag klarar ändå inte av touch mobiler. Gillar mina knappar. Haha. Ska förmodligen ändå köpa ny mobil snart!

Bye ;)


Inspo








Älskar inredning, vill ha ljusa fäger mest vitt och beige, silverdetaljer, pälsar och kontraster med mörkt trä så som valnöt! Snyggt!

Wednesday

Gick upp vid halv åtta. Det är inte kul att gå upp när en annan ligger kvar för att fortsätta sova i ens säng. Inte kul alls. Blev körd till skolan där vi hade Företagsekonomi B. Sen lunch på Åsbo med Sean och Johan. Nu har jag Psykologi och slutar vid tre. Ska dock stanna kvar i skolan med Sean för att plugga sen är det in till Helsingborg för att jobba från fem till elva ungefär.


Tuesday

Idag har jag vaknat upp med A. Myst. Gjort tonfiskmackor till oss. Och ägg, första gången jag faktiskt lyckas koka ägg. Yey! Sen åkte vi hem till Anna-Bell och Jfin. Fikade och lämnade tillbaka lite grejor jag lånat av dem. Åkte hem till mig och käkade smörgåstårta. Ja, och det var väl allt. Nästan ;)


Lystring för listning!

KLÄDER
Skor: Jag har fyra par skor som jag förtillfället älskar. Mina nya stövlar från Mjus, svarta gummistövlar från Tretorn, bruna stövlar från Trampolin och mina höööga svarta från Din Sko.

Bilden: Skorna från Mjus
Sneakers: Har inga men vill ha ett par nya Converse. Helst i grått eller vitt!
Jeans: Mina favoriter kommer från Miss sixty, annars är jag väldigt förjust (för ett billigare alternativ) i Bikboks jeans. Snygga och prisvärda!
T-shirt: Har jag någon t-shirt? Haha. Jo, min Kiss tisha är väl fin.
Underkläder: På mig just nu har jag Hanky Panky ;)
Väska: Har en ny från Friis.
Plånbok: Kör på min från Cirkus i Hbg, märket är Lolly's Laundry.

Bilden: Plånboken jag släpar med mig överallt ;)
Solglasögon: Har inga direkta favoriter, är ute på jakt efter ett par till våren!
Klocka: Just nu har jag en sånhär... fast med vit urtavla.

Smycken: Snygga silversmycken är det enda som funkar på mig.

TEKNIK

Tv: Samsung
Mobiltelefon: Nokia
Mp3: Har ingen, lyssnar på mobilen. Eller jo! Har en gammal Ipod någonstans, på vinden kanske?
Dator: Hp, vill köpa en Mac till sommaren. Yey!

BADRUM

Tandkräm: Har absolut ingen aning
Schampo/balsam: Aussie
Tvål: någon god från The Body Shop såklart.
Parfym: Clean Fresch Laundry.
Medicin: P-piller kanske.
Vitamin: Inga vitaminer här inte. Någon Omega 3 ibland.
Huvudvärkstablett: Panodil eller Ipren.

MAT OCH DRYCK

Mineralvatten: Ramlösa.
Vin: Vitt.
Drink: Gillar drinkar med lime eller äpple.
Bröd: Nybakat.
Glass: Magnum Classic.
Godis: Choklad, sura gjejer och salta fiskar.

HEMMA

Säng: Ikea.
Lakan: Hemtex.
Espressomaskin: Har ingen sån, gillar faktiskt vanligt bryggkaffe bättre.
Kylskåp: Stort amerikanskt i rostfritt. Älskar vårt kylskåp.

ÖVRIGT

Frisörsalong: United.
Bank: Swedbank.
Dagstidning: DN eller Metro.
Magasin: Elle, Cover eller Mama.

Me Spring/Summer 2009


Monday

Nu? Skola. Snart? Student möte. Sen? Fika förmodligen. Senare? Kanske vara med A.

Bye bye


Bild från Sälen

Isabel Marant Ready-To-Wear; Spring/Summer 2010

My favorite designer all time, Isabel Marant Spring/Summer 2010.




Depp in my heart


The weekend

Fredag. Skolan, mysa med A, hem till A, jobb 17-22.30, promenix i Hbg och sen hem med tåget!

Lördag. Shopping i Helsingborg med Mamma och lillasyster, blev en grej från H&M Trend och även min balklänning införskaffades. Åt Brunch på jobb med syster. Åkte hem. Tog det lungt med familjen. Åkte till till Helsingborg igen, för förfest hos Zsoli. Sen ner till stan för Bakom. Hamnade hos A. Sov.

Söndag. Vaknade. Åkte hem. Städade. Handlade. Kollade på Coco Avant Chanel. Nu? Sova!


Thursday



Hola! Sitter i skolan och läser Export & Import. Jätterolig kurs. Not. Lunch med Sandie och Josefine sen. Gottsi. Har en pojkvän sovandes i min säng också. Alltid bra att ha ju.

Igår var man i skolan, åt lunch på McDonald's, skolan igen, fikade med några tjejer snabbt på EH. Jobbade lite hemma. Kollade Super size me (passade pga min lunch). Sen hämtade pappa hem Adrian till mig. Haha.

Bye!

We dont like it

"Det var länge sen jag fattade att tjejer inte klär sig för att vara fina för oss killar, utan att tjejer enbart klär sig för andra tjejer. Allt handlar om statusmarkörer. Att visa de andra tjejerna att man minsann har läst senaste Vogue eller vad det kan vara. Om de där markörerna sen råkar se ut som skit spelar ingen roll – ni har ändå visat att ni är med i matchen. I vilket fall som helst skiter ni hur som helst helt i vad vi killar tycker. Trist, tycker jag. Men jag känner att det är på sin plats att en av oss killar tar klivet fram och gör er uppmärksamma på att er jakt på fashion kanske har gått lite för långt.

Jag har pratat runt lite med mina vänner. Och här är vad vi kom fram till angående vad ni har på er nuförtiden. Tycker vi går igenom det grej för grej, så kan vi tjafsa sen.

- Uggs. Det finns liksom inte så mycket mer att säga om dem än att de är svinfula.  Jag tar det igen. Svin. Fula. Ser ut som att ni kört ned fötterna i en Skogaholmslimpa. Eller kanske ett lantbröd. Skitsamma. Fult är det.

- Ballerinas. Jag känner inte en enda tjej som inte ”älskar” sina ballerinas. Helst kommer de från Lanvin, har jag lärt mig. Visst, det kanske är fint. Om man går på dagis och vill poppa till sina kina-skor genom att göra dem blanka.  Jag tänker mest på ”fruktstund” eller ”vila” när jag ser en tjej med ballerinas.

- Tights.  Jag blir generad varje gång jag går på stan och träffar på en tjej med tights. De är liksom så… avslöjande. Ni kanske tycker att jag överdriver nu, men i mina ögon kan ni lika gärna gå omkring med trosor.

- Oversize. Vad är grejen med att ha på sig saker som är alldeles för stora? Varför vill ni inte ha kläder som passar? Jag blir alldeles matt när jag ser tjejer med kolossala stickade koftor som släpar i backen. Jag tänker Paddington. Och sjukhus. Nattsärk.

- Louis Vuitton. Min mormor hade det. Väska, resväska, plånbok – rubbet var LV-märkt. . Jag tycker det är svar nog. Varför vill man klä sig som en gammal tant? För i killars ögon är det just så. Ett märke för gamla tanter. Vi gillar inte det.

- Kil-klackar. Vet inte riktigt varför, men vi killar tycker bara att det är rätt så fult.

- Tunikor.  Det känns mammigt. Man väntar liksom bara på att tutten ska fällas fram och mjölkas. För killar är tunikor något man har på sig antingen när man är  gången över tiden eller när man är på medeltidsveckan på Gotland och dricker mjöd.  We dont like it.

- Skinndetaljer. Det sätts ”skinn” på varenda jävla plagg nuförtiden. Och vi killar associerar det bara till jeans med färgglada tryck och resår i midjan. Det FUNGERAR inte! Det är bara jättefult. Samma sak med paljetter. Ser bara obekvämt och ganska farligt ut. Gör det inte ont?

Arg på mig nu? Känner du dig kanske lite träffad? Det sved lite? Ingen fara! När man kommer med negativ kritik ska man alltid sluta med en uppmuntran. Här kommer ett gäng grejer vi killar gillar och går igång på.

- Blå mascara. Sjukt läckert. Tänker på Lena Endre när hon var med i Varuhuset. Eller på Magica de Hex, som ju också var rätt så het. Hon var min första sexuella fantasi, as a matter of fact.

- Vråltight t-shirt utan bh. Herregud. Om ni går omkring med tights kan ni väl ha motsvarande överdel?

- Halterneck. Varför har ingen såna längre? Supersexigt ju.

- Illrött läppstift. Samma färg på naglarna. Och dräkter.  Kanske med en färgglad scarf till?

Så jag antar att vi vill att ni ska se ut som mamma gjorde när vi var små. Men som sagt – det skiter väl ni i.  Nu vet ni i alla fall vad vi tycker."




Jag älskar mina uggs, trippade alltid runder i ballerinas förr (bytat till stövlar nu, ja både sommar som vinter!), tights använder jag hm... varje dag ungefär. När jag inte jobbar, då har jag kostymbyxor. Haha. Och oversize, love it! Finns många plagg i min garderob som antingen redan är oversize eller är köpta i L/XL. Tunikor har jag hur många som helst. Det enda som inte faller mig i smaken är väl kilklackarna och Louis Vuitton. Som hur är detta vad Calle Shulman tycker och inte alla killar... hoppas jag ;)


Så här är min hårfärg nu. Typ.


Feb. 2, 2010

Dagens humör: Nyvaken.
Dagens mående: Bra!
Dagens borde: Skriva en uppsats om psykologi, melja en massa och sånt! Plugga ;)
Dagens frisyr: Nersläppt och två klämmor på sidorna.
Dagens smink: Ingenting, än...
Dagens klädsel: Svarta tights, mönstrad tunika, svart/grå kofta och svarta mocka boots.
Dagens planer: Sitter i skolan nu, lunch på stan sen, frisören, fika i Helsingborg och jobba från klockan 5.
Dagens materiella vill ha: Alexander Wang väskan med nitar :(
Dagens längtan: Värme.
Dagens märkligaste: Har inte hänt så mycket märkligt än... kanske senare!
Dagens fundering: Vad jag ska välja för färg på sligningen i mitt hår idag.
Dagens beroende: Kisses ♥
Dagens vill ha nu: Eh? Kaffe.


Monday

Jobbat ikväll. Sova strax. Skola imorgon. Frisören imorgon. Och jobba igen.

Läste i metro om mamman som hade två polska slavar som fick bo i klädkammaren. Jag vet bara slavarna, Harry Potter och jag som har fått bo i en klädkammare. Haha. Förra året var klädkammaren mitt rum i hela sju månader. Stackars ;)

Hoppas mitt hår nu blir bra imorgon, kanske kommer hem med grönt hår?