Sunday mood

Ikväll är det Halloweenparty på stranden. Eller i en bar på stranden. Har inte riktigt fått det fastställt än. Men det kvittar ju. Jag ska förmodligen vara pirat. Har inte så mycket material till att klä ut mig. Haha! Skulle behöva en ögonlapp eller något bara. Men skit i det. Annars får jag väl vara Barbie eller något. Det löser sig. Annars då? Vi har varit och handlat idag på Super Che (typ som Ica Maxi fast med väldigt mycket sämre utbud). Och snart ska vi steka hamburgare. Klockan fem kommer Courtney och fem av hennes kompanjoner (eller var det sex?) från Hostlet hon bor på. Och det som vi bodde på innan vi flyttade hit. Tydligen är det till salu också. Hosta upp lite pengar till mig så köper jag skiten och ni är välkomna. Puss.

Saturday mood

Courtney kom till oss för att hälsa på. Så jag bjöd henne på min köttfärssås och sen spelade hela bunten Maxi Yatzy. Jag har börjat bli helt tokig i Yatzy. Igår spelade jag tillochmed med mig själv för att ingen annan ville spela med mig. Haha! Jag är lite patetisk ibland. Nu ska jag sova snart tänkte jag. Alla andra har gått och lagt sig. Men jag är inte trött. Inte alls faktiskt. Så segt. Får väl läsa eller något. Reta Adrian kanske. Hihi. Hejdå.

Bakis

Hejsan. Idag är min hjärna geggamoja. Jag är bakis. Igår gick jag + killarna ut för att äta. Jag tog Cannelloni med seafood. Fast ångrade att jag inte tog samma som Adrian. Seafood grillspett. Mumma. Har inte gjort något vettigt idag förutom köttfärssås till hela bunten.
Nu orkar jag inte skriva mer. Hejdå.

Books

På resan har jag hittills läst sex böcker.

Våga Flyga - Lisa Jewell
Lyckans hjul - Kajsa Ingemarsson
Skynda att älska - Alex Schulman
Änglar - Marian Keyes
Inte han! - Sheila O'Flanagan
Hanterigen av odöda - John Ajvide Lindqvist
Den enda som jag tycker har varit riktigt bra är Skynda att älska. Den var fin. Och jag gillar Alex. Fast gillar hans krönikor bättre. Men boken var mycket fin. Synd att den var så kort bara. Men det räckte ändå.

Puss

"Det finns så många runt omkring mig som är med någon bara för att slippa att inte vara med någon. Som inte känner som jag gör. Jag skulle aldrig kunna vara med någon bara för att det var trevligt. Det måste finnas något där som river sönder mig inombords av spänning och nyfikenhet och förälskelse. Annars kan det vara. Jag klarar bara inte av allt det andra. Vad är vitsen med att ligga på någons mage och rita små djur om man inte innerst inne hoppas på att alltid få göra det?" - Michaela Forni



Friday mood

Hejsan. Idag är det lite molnigt (men fortfarande äckligt varmt) så vi bestämde oss för att inte åka till stranden. Plus att några av oss måste plugga. Men ikväll ska vi äta ute + kanske gå ut. Är sur på mig själv för att jag inte var inne på datorn för tre timmar sen. Vill ju prata med min Josie Gosie. Men får ha uppe skype och hoppas på att hon ringer mig snart!
Fin fin bild som jag tog igår från vår terass.

T

Igår råkade jag slänga ner en tampong i toalettstolen. Vilket inte är så jättelyckad eftersom man inte ens får spola ner toalettpapper här i Mexico. Så jag fick fiska upp den med två tops. Stod och skrattade för mig själv medans jag höll på och fiska. Sen fick jag öppna ytterligare en ny (av mina fina o.b som jag har med från hemma). Har fortfarande inte vågat testa Tampaxen. Haha. Så det var alltså en ny jag råkade slänga ner. Och hur det blev så att den hamnade där är bara rätt så stupid från min sida. Men så går det när man tänker på flera saker samtidigt. Haha.
Kollade även på Lyxfällan med Adrian innan jag gick och la mig. Den med Vanita. Haha. Söt tjej alltså. 
Nu har jag precis ätit två kokta ägg. Snart hoppas jag att vi ska till stranden eller något. Puss.

Pic from today


Dagens

Dagens humör: Just nu happy happy face. Innan idag? Lite uttråkad.

Dagens mående: Ont i magen.

Dagens borde: Borde inte göra någonting. Jag är på semester ju.

Dagens frisyr: Håret i en stor knut på huvudet. Som vanligt här nere. Pallar inget annat.

Dagens smink: Ingenting. Pallar inte sminka här heller.
Dagens klädsel: Just nu sitter jag här i mintgröna undies och en beige topp.

Dagens planer: Snart ska vi äta kycklingvingar och sallad.

Dagens vill ha: Marabouchoklad.

Dagens längtan: Längtar tills jag får träffa mina snuttar igen såklart ♥

Dagens fundering: Vad ska vi hitta på imorgon då?

Dagens beroende: Kramar och choklad (har tillochmed ätit nutella med sked)
Dagens tråkigaste: Att mina roomies hellre vill chilla än gå till stranden.

Dagens musik: Just nu Tegan & Sara.

 



W

Hola. Jag tänkte berätta om min otroligt händelserika Onsdag, kära vänner. Först vaknade jag och trippade in på toaletten. När jag kom ut låg Adrian i en sjukt rolig ställning. Halva benen utanför sängen, raklång i mitten och med ena handen liggandes väldigt konstigt på bröstet. Jag var tvungen att hämta kameran för att fota honom. Men kan inte riktigt visa bilden då han inte hade hela täcket på sig heller. Men jag får mig dock ett skratt varje gång jag har kollat på den idag. Det vill säga minst fem gånger. Haha. Efter detta gick jag till köket där jag satte mig för att pilla på datorn. Wow. Sen... hm. Ja. Har jag badat i poolen, spelat två omgångar Yatzy med killarna, läst min zoombiebok och kollat på Chocolate. Jonny Depp är bra snygg i den filmen alltså. Jag har också hunnit vara sur på mitt lilla team här i huset för att ingen ville hitta på något vettigt idag. Ja, sen gick vi iallafall och käkade fiskburgare + bakad potatis en bit härifrån. Potatisen var godast. Sen gick vi förbi en av de små shopsen här. Jag köpte chokladkex och Tampax. Yes, that time of the month. Är lite skeptisk till denhär Tampax grejen. Någon som provat? Fast såg att man kan ju faktiskt ta ut tampongen om man vill. Man behöver ju inte använda insjuktargrejen. Haha. Vi får se hur detta går. Kan någon skicka ner lite o.b till mig annars?

Här får ni se hur Adrian låg med handen iaf. Haha. Så söt. Fast jag fick ju inte plats i sängen sen :(

Tuesday

Idag i Puerto har jag haft en hemsk träningsvärk hela dagen efter Yogapasset igår. Jag har läst ut en till bok och börjat på ytterligare en ny. Sen skulle vi äta en på en Italiensk restaurang och jag hade tänkt välja gnocci. Men de hade stängt så det fick bli en annan. Dock inte lika bra men helt okej. Åt räkor. Nam. Sen köpte jag en korallfärgad klänning för ca 170kr. Kan nog fixa till en bild på den. Efter det åkte vi hem till lyan för två omgångar Yatzy. Jag vann en. Kim den andra.
Mina naglar är glassiga med Mavalas färg "La Paz". Snyggt nu när man är lite brun. Fast ska erkänna att jag solar väldigt sakta (har ju mer än 5 månader kvar). Imorgon tror jag vi ska på marknad. Puss.

Denhär hade jag velat ge till Josefine

För att den är väldigt fin, väldigt Josefine och det är ju vodka? Haha. Puss*

My darlings

Hej mina underbardarlingar! Vill bara berätta för er att jag saknar och tycker om er till max. Och hur fan tänkte jag när jag gick med på att vara utan er i sex månader? Hade verkligen velat att någon av mina små snuttar hade kommit och hälsat på mig.

Det bästa är dock att när jag kommer tillbaka kommer jag vilja vara med er alla hela tiden ju. Lots of love.

Sunday evning

Mina naglar har växt en hel del. De är nästan långa nu. Mitt hår har redan blivit ljusare och jag har fått både fräknar och en lagom bränna. Johanna tvingar med mig på Yoga imorgon klockan halv 10. Jag är inte jättepepp. Jag gillar ju att chilla. Men damen har bestämt sig för att jag ska följa med så då får jag väl göra det.

Igår var vi på en superfin restaurang sedan på Barfly. Men vi åkte nog hem när allt folk började komma. Haha. Så nästa lördag satsar vi på att komma dit senare. Det var allt för mig idag. Kisses.

Hello from Mexico

Hej. Äter tonfisk på burk och sitter framför denna dumburken en stund. Klockan är 9.44 och hemma är den 16.44. Idag ska vi väl äta riktig frukost när Erik, Kim och Johanna kommer tillbaka från deras promenad. Sen blir det väl stranden eller något. Och ikväll ska vi käka pizza hos vår hyresvärd. Annars då?
Vi äter på restaurang minst en gång varje dag.
Mitt spanska lärande går inte så galant, har mer lärt mig fler engelska ord. Haha.
Alla säljer mög i alla butikerna, och allt är samma. Om man dock hittar något tycker man det är för dyrt (fast det egentligen inte alls är dyrt).
Jag har köpt två grejor på hela resan. En sarong och en strandväska.
Adrian har för tillfället fler smycken än vad jag har. Jag har 0. Adrian 3.
Jag tycker någon av mina vänner ska råna en bank och komma ner och hälsa på mig. Jag bjuder på tequila!
Jag gillar inte Mexico City. Alls.
Taxin kostar igenting, cigg kostar ingenting och vin är inte så dyrt heller. Varför är det inte så billigt hemma? Då hade man ju kunnat gå ut varje dag ;) Och äta ute för den delen.

Miss you, lovers

Saknar kunna köpa höstkläder, fikor med mina underbardalingar, svensk mat, jobba (konstigt med sant!), familjen + vår lilla vovve och kommer sakna julen med all god julmat.

Men det är verkligen helt underbart att vara i värmen. Åt grillad tonfisk ikväll. Så gott! Imorgon är det stranden och en ny bok, har redan hunnit läsa ut två. Tur att Johanna har med sig en hel drös.

BTW

Detta är vår blogg som vi kommer blogga från på resan;
WWW.CATIOELVA.BLOGG.SE



Tomorrow

Imorgon klockan 5 går man upp för att ta sig till Helsingborget sedan till Helsingör, vidare till Köpenhamn, London och tillslut Mexico City. Längtar tills vi är framme! Spola fram tiden ;) Men kommer sakna alla mina gosisar!



Monday



Idag ska jag trippa iväg till dagis för att hämta lillebror och ta honom till tandläkaren. Sedan ska jag hem igen och äta lax med familjen och ikväll ska jag till Jennie och lämna hennes kläder + säga hejdå.


Saturday mood

Igår hade jag avskedsmiddag på Olsons Skafferi med mina töser. Jag var inte helt kry från gårdagen. Haha! Och Josefine glömde sitt pass. Men vi gjorde det bästa av situationen och nu idag mår jag toppen.

Får se vad som händer ikväll med det siktas väl på utgång igen då det är sista lördagen i Svearike för oss! Snart är vi i Mexico. Nice. Slippa kylan. Men kommer sakna mina gosisar.

Nu ska jag äta aprikoskräm till frukost! Gott



XoXo