Hello monday

Åkte ner till stan vid tolv med min beb idag. Han skulle ha ny telefon och jag skulle till jobbet. Va på jobb typ två timmar och drack kaffe med Linus & Kim, beställde massa vin och sprit samt träffa min chef lite. Och nu har jag betalat alla mina räkningar och tagit fram rödspettan som ska lagas ikväll. Brukar aldrig göra fisk hemma så får se hur det går. Tur att man har vitt vin kvar från helgen så man kan göra en go vitvinssås till. 
 
Annars blir det jobb hela veckan vi har en massa som ska fixas och donas med innan vi öppnar igen så det är skoj. 
 

Hahahaha


My favorite

 
Mitt favorit schampoo & balsam kommer från Sachajuan och ligger på ca 100pix styck. Passar bra för mig som har torr hårbotten och lätt får sår i hårbottnen också. Tål typ inga hårprodukter och använder sällan hårsprej eller andra produkter i håret. 

Lilla listan

Vad åt du senast? Nybakt fransbröd med massa goda charkisar och ost.

Vilken film såg du senast på Bio? Små Citroner Gula med min Mami.

Vilka är dina tre bästa serier? Sex and the City, Prison Break och Californication.

Vilken bok läste du senast? Sista boken i Jens Lapidus Stockholm Noir triologi. Men jag läste inte klart den. Sjukt seg och inte alls lika bra som de andra två.

Vad ska du göra i höst? Jobba och spara pengar till vintern.

Ska du resa någonting i år? Kanske åker till Olso för att hälsa på Sandra i maj, hoppas på en liten resa i Augusti och annars blir det förhoppningsvis Mexico i vinter.

Vilket är de senaste klädesplagget du köpte? Jobbskor. Supertråkigt men jag måste ha dem.

Hur länge har du bloggat? Sen 2008 så alltså fem år.

Tre bloggar som du besöker precis varje dag: Gynning, Forni och Victoria Törnegren.

Jag & Loisa älskling på Mogwai
 

W

Idag gick jag upp vid tolv för att slänga in två tvättar och sedan åka ner till jobbet. Fick bli en lilla menyn på donken till frukost för att jag inte hann men vad gör det om 100år? Sen fixade vi lite smått på jobb och hade en vinprovning fram till fem. Min far fyllde även år idag och vi åkte för att fira honom med grillat. Riktigt gott med grillat när det snöar utanför. Haha. Nu blir det lite mackor och ska kolla på Californication och Twin Peaks. Puss.
 
 

Lista

Mysigaste fiket: Etoilé på Drottninggatan är störtmysigt med supergoda surdegsmackor. Stort plus för tokfin inredning annars hamnar jag rätt ofta på Espresso House på Bruksgatan. Gott kaffe och mysigt men varken mackorna eller desserterna är något att hänga i granen.

Gör en vanlig vardagskväll: Jobbar. Och jobbar jag inte så tar jag det lungt, äter ute eller går ut och svänger på stan.

Skönaste promenaden: Ner till stan när man ska hitta på något skoj eller en sommareftermiddag när man fått sluta tidigt från lunchen.

På nattduksbordet: Jag har inget nattduksbord driekt men en stol och där hamnar oftast lite kläder och min mobilladdare.

Bästa sajten: Netflix och tradera.

Kräm jag inte klarar mig utan: Min duchkräm från Nivea med olja.

Tränar helst: Om jag ska röra på mig blir det väl någon PW eller så. Får börja bli bättre på det dock.

Senaste impulsköpet: Igår var jag inne på nelly och fyndade på deras reasida. Det blev ett par bikinitrosor med paljetter, en kofta, ett fint linne och ett schampoo.

Favoritmagasin: Jag gillar Elle och Mama. Café är också en av favoriterna. Älskar tidningar.

Bästa transportmedlet: Taxi. Jag har inget körkort. Men bussen funkar bra den med.

Senast nerladdat: Senaste avsnittet av Californication.

 

 


T

 
Idag har jag varit på Café Viva med Loisa, Julia, Olivia och Isabelle. När jag kom hem lagade jag hemmagjord kebab till mig och min man. Supergott och nu sitter jag bara och skrattar i soffan. Pratade nyss med Loisa i telefonen och fick ett litet skrattanfall som inte vill lägga sig. Ikväll vill jag hitta på något har dödsträkigt just nu. Har messat Amir om han kanske vill gå ut annars får jag väl göra arobics eller något för att bli av med min rastlöshet. Haha.

Miércoles

 
Har varit på mysmiddag hos Adrians föräldrar med Adrian, Joel & Sanna ikväll. Vi fick fisksoppa, musslor och scampiwok. Jättegott! Nu har vi bara kommit hem och småfixat. Tänkte ta och städa lite bland mina sommarkläder och sånt nu. Kissies.

Mi casa su casa

 
Vill fortfarande måla om den bruna väggen till en mörkgrå eller något i den stilen. Ska köpa en tavla eller ta upp min fina renfäll ovanför kistan samt byta ut stolen till något mer passande och köpa en ny golvlampa. Men pengar växer inte på träd. 

Tuesday wopa

 
Hello. Idag har jag varit i Ängelholm för att äta lunch med mamma & lillebror Zack, gå till läkaren och fika på stan. I helgen var jag ute på fredagen med Jennie för att kolla in Mandarin, hänga på Helsing, gå till PL13 som vanligt och avsluta det hela på Cardinal. Brukar bli så. Haha. Resten av helgen blev nyktert med mys hemma. Lite mellon och lillasyster på övernattning. Puss.

Vill resa nu!

 

Jueves

Idag har jag åkt in till Ängelholm först klockan 8 på morgonen för ett läkarbesök. Fick McDonalds frulle så var ändå rätt nöjd. Kom hem klockan 9 igen och sov i två timmar för att sedan fixa mig och åka till Ängelholm igen! Haha. Denna gången var det för att fixa mina naglar. Kunde inte göra det igår för att tåget var försenat. Så störigt. Men men. Efter det fikade jag först med Anna-Bell sedan en snabbis med Loisa. Väl framme i Helsingborg åkte jag upp till pappa och åt köttbullar med han och alla syskonen. För de som inte vet har jag tre småsyskon. Nu är jag hemma och har lyssnat på Forni & Daschas podcast, var väl sådär. Annars ikväll vet jag inte blir väl glo på serier eller något. 
 
Jättegammal bild på mig när jag var typ 15 och Zeth 1,5år.
 
 
 

Yey!

Har äntligen fått tillbaka min mobil och nu funkar den igen! Helt underbart. Tog dem bara sex dagar att laga den. Annars så har jag varit på jobbet idag och ställt alla bord på plats och packat upp vårar varor samt glas! Och imorgon ska jag fixa mina naglar hos Anna-Bell.

Just nu sitter jag och äter varm macka med ost, skinka och dijonsenap. Så gott! Plus kollar på serien lie to me.


Saturday mood

Hello ska strax iväg till stan för att möta upp Loisa & Julia. Annars idag har jag inte gjort ett dugg! det börjar tära på en och vara såhär leeeedig. Men man ska icke klaga! 
 
'

Friday mood

Har åkt ut till väla och IKEA igen (!) men med mamma och småsyskonen idag. Jag inhandlade en ramonestee, läppstift, en cool tavla och galgar på väla. På IKEA blev det tulpaner, en orkide, kruka, ram till en poster, en förvaringslåda till hyllan, garderobsförvaring, knivar, en tallriksservis, spotlampa, plastburkar mm. Älskar verkligen IKEA. Haha. Annars idag har jag och Adrian bara latat oss med att beställa hem pizza och bara myst. Imorgon blir det middag på Bara Vara med Julia & Loisa och på söndag ska jag göra middag till Adrians familj.
 
Bild från Nick Brandts utställning