Tuesday mood

Tjenixen! Idag vaknade jag och Adrian runt tre snåret (!!). Käkade frulle sen drog vi till Väla vid fem. Köpte ett par svarta jeans från Gina Tricot för 199kr och ett linne från Bikbok. Sedan åkte vi till mitt jobb. Käkade även Lyxburgaren på jobbet som var supergod! Hade inte ätit den innan men mums vad gott det var! Nu ikväll har jag betalat alla mina räkningar och eftersom det inte blev så mycket kvar så har jag lagt upp 13 auktioner på tradera. Haha.

The Weekend

Halloj. Fick en fråga om mina hårextations. Om det va clips eller "riktigt" löshår. Jag satte in löshår med silikon i Bangkok. Fattar inte skillnaden med silikon och kreatin men det ser ut som när man satt in det med kreatin. Får ta en bild och visa senare!

Haft en underbar helg! I fredags var vi ett stort gäng som drack o käkade gott på Santoriri i Helsingborg sen gick vi upp till Max & Amir för mer dricka. Sen blev det rundan i stan Tivoli, PL, Madame och Cardinal! Somnade på Max soffa på morgonkvisten. Hade galet kul! På lördagen körde Adrian mig till jobbet. Jobbade 16-02 sen blev det en runda på Tempel. Igår gick jag och Adrian och kollade bio med min lillasyster Isa. Vi såg Hunger Games. Bra film som fasiken! Och idag har jag och Adrian varit på Gyllene Prag med Max. Det blev mat och öl sen ett glas rött på Mogwai. Nu blir det film med Adrian! Myspys.

Hello Tuesday

Äntligen går det frammåt med min nya dator. Mest tack vare Adrian om jag ska vara ärlig. Har idag lyckats ladda ner och kolla på The Rachel Zoe Project. Mums. Började kolla på The girl with the dragoon tatoo. Men den sög! Usch kollade bara en kvart ungefär. Varför göra om en film som är bra? Hm.

Annars idag har jag vaknat upp hos Adrian och ätit pyttipanna med hans familj till frulle sen hämtade min familj mig och vi åkte ut till väla. Blev ingen shopping direkt för mig eftersom jag ligger inne på 97kr i plånboken och 30kr på kontot men mamma gav mig faktiskt ett basic linne från MQ och ett mintfärgat nagellack från Gina Tricot. Fick bli en liten baugette från Grafitti på det! Mums. Samt en gräddbulle från gräddbullerian. Så. Sjukt. Gott.
När vi kom hem hade jag ett paket från Rapunzel på bordet. Innehåll? Ett shampoo och ett spray till mina hårexstations plus en borste. Borsten är amazing! Reder ut tovorna helt galet bra! Sprayet luktar gott men vet inte hur bra det är egentligen. Uppdatering om det kommer.
Imorgon blir det handla med mamma och mormor sen jobb 15-22. Puss på det!

Hello monday

Blä känner bara att den här jävla träningshysterin som håller på har gnagit sig fast på mig med. Enda problemet är väl att jag inte tagit tag i det än. Hihi. Men alla uppdaterar, twittrar, bloggar, instagramar och whatwever om träning, proteindrinkar, sportbhar mm. Vad hände? Och var va jag när det hände? Och jag som har fobi för gym... Hur ska detta gå?

Tuesday mood

Skaffat mig en ny dator så får väl hoppas på att min blogg kommer uppdateras oftare då. Men jag måste nog lära mig denna lilla spillevinken först... har gått sådär hittills. Igår hade jag en underbar eftermiddag/kväll med Adrian och Philip. Först blev det lite fika och kaffe på jobbet sen några glas rött på M&M. Efter detta körde vi Donken och gott rödtjut samt skumpa i min lilla stuga. Snackade mycket om Oslo och restaurangbranschen hela kvällen. Väldigt trevligt med lite spontant rödtjutsdrickande! Puss sålänge.

Tjenixen

Idag har jag gjort jättespännande saker som... Åkt tåg från Mörarp till Ängelholm, jobbat, kollat bb med Zack, målat naglarna och pratat i telefon med Addi & Jeffrey. Imorgon går vi upp hyffsat tidigt tänkte jag! Ska äta lunch med Jeffrey klockan 13. Sen blir det banken och jobb klockan 15! Jobbar gör damen till 01. Nu? Sovdax!!


Sunday bloody sunday

Hela veckan har varit lugn. Fuckade ju upp min arm förra söndagen så fick vara hemma från jobb tills fredag. Fredag o lördag var det fullt ös på torstens! Idag har vi bara ätit mat hela dagen! Så gott. Nu är det bb på tv. Planerar att sticka till siesta sista maj. Vore nice!! Puss.