3 nya plagg från Öland




Öland pics

Huset som vi bodde i. Jag, Zack, Gustav, Agnes, Matilda, John, Robin & Filippa!



Köttbullskalas på terassen



Jag i klänning från H&M, skor köpta i Panama och skärp från Zara samt mina Ray Bans!



Mitt troll Zeth och John :)


August 6

Kände redan av i söndags att jag hade fått urinvägsinfesktion men trodde det skulle gå över av sig själv oftast gör det ju det! Men icke sa nicke i Torsdags vaknade jag upp med att det hade gått upp i njurarna. Har legat och kvidit sen i torsdags och det gör fortfarande ont! 10 dagar antibiotika sen hoppas jag det är ute från kroppen! Kommer ändå följa med till Öland då jag inte behöver anstränga mig där om jag inte vill. Kan ju ligga i stugan hela dagarna och läsa. Haha! Men hoppas på att må bättre till måndag iallafall.

Ikväll blir det fem timmars jobb eftersom Johan är redan ledig idag och jag mår ju lite bättre så får kämpa mig igenom dessa fem timmar. Kommer gå bra!

Gjorde precis ett test på face hur många procent av världen jag varit i och kom på att jag måste resa mer i Europa! Har bara varit i Grekland, Spaninen, Cypern, Danmark, Finland och Sverige såklart. Inte ens Norge. Haha! Riktigt dåligt ;) Om två timmar ska jag ner till jobbet så nu blir det kanske en liten powernap.

Bilden föreställer mina vaser med sand från olika ställen på resan! Har 13 st.


August 2

Denna veckan är det jobb varje dag men börjar 17 varje dag också så det är trevligt! Och på söndag åker vi till Öland. Mys!


Week 30

Måndags: Jobb 17-23
Tisdags: Ledig hela dagen sedan blev det en utgång på Docken, Monkey & Cardinal. Innan dess var jag med och grillade hos Amirs bror.
Onsdags: Träffade upp Sandie och Josse i stan och åt mysig brunch i Norra Hamnen. Vi hade köpt allt det goa på Mästerlivs sedan var det jobb för min del 17-01.
Torsdags: Jobb 12-22 sedan mötte jag upp Jennie när Von Benzo spelat klart först blev det Docken med henne och Martin sedan hampan, Tivoli, PL och Cardinal. Hela rundan där ja!
Fredags: Var ledig hela dagen och åkte in till Helsingborg med lillebror och hans polare. Käkade langos och kolla lite Petter. Sen blev det rödvin hos Jennie samt lite The Sounds kollande i stan.
Lördags: Jobb 12-22 sedan satt jag kvar på jobbet för lite drinkar med Tim. Drog sedan in till stan för Utposten, Swea och Lila Helvetet.
Söndags: Åkte med Mamma & Isa till Båstad för Hantverksmässan sen hittade jag en snyggt linne inne i Båstad. Nice! Lagade även mat till familjen på kvällen. Riktig mys-söndag!