Monday night

Idag har jobb stått på agendan. Riktig seg måndag men är ledig imorgon så det känns helt okej ändå. Fick hem mina superfina stolsöverdrag idag. Under stolarna är det svart skinn vilket jag tycker känns lite för mycket ungkarlslya. 


En lista

Nu när jag tänkte börja blogga lite igen känns ju en lista ganska aktuell. Så här kommer en...
 

Hemstad/ort: Helsingborg

Civilstatus: Sambo

Vin eller öl?: Beror lite på. Vin kan jag nästan dricka lite vad som helst men när det gäller öl vill jag gärna ha finöl.

Dag eller natt?: Jag är en kvälls och nattmänniska. Därför jag jobbar kvällar. 

Färgfoto eller svartvita?: Svartvita. Älskar svartvita biler. Finns någon annan slags mysik över dem

Telefonkontakt eller sms?: Jag tycker inte alls om att smsa. 

Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut?: Nej, hade mitt rum utanför huset så det var ganska enkelt att "smita" ut.

Har du nånsin gått på bio ensam?: Ja, det hade varit något. Jag kan göra mycket själv tex gå ut men att gå på bio själv känns som något man borde göra.

Saknar du någon just nu?: Jag saknar Josefine. Man behöver en Josefine i sitt liv och att hon bor i Paris kan vara jobbigt ibland.

Är du svensk?: Jag räknas som invandrarbarn då min mamma är från Finland. Men jag känner mig väldigt svensk. Jag kan tyvärr inte ens tala finska.

Rullar du spaghettin eller skär du den?: Jag jobbar på en italiensk restaurang så givetvis rullar jag den.

Sover du helst själv eller med någon?: Kan somna själv men vill gärna ha någon hemma i lägenheten. Är extremt sällskapssjuk och gillar inte att vara själv.

Kan dina föräldrar lita på dig?: Ja, det tycker jag. Jag är väldigt ärlig mot mina föräldrar både om åsiker, vad jag gör och vad jag tycker. 

Kan du låta bli att prata på 4 timmar?: Det blir väligt svårt då jag är väldigt verbal men om det skulle stå pengar i prispotten för fyra tysta timmar hade jag definitivt kunnat det. 

Kan du vara på en fest utan att dricka?: Ja, men eftersom jag inte har körkort har det bara hänt en gång.

Har du pussat någon som är fyra år äldre?: Ja, min Adrian är sju år äldre än mig.

Vem vill du bli full med just nu? Loisa.

Vem pratade du senast i telefon med?: Adrian.


Hola amigos

Hejsan. Det var längesedan man skrev här. Men tänkte att jag skulle börja lite nu innan vi åker till Mexico eftersom jag kommer blogga därifrån. Vi åker på nyårsafton och kommer hem den 31 mars. Så det blir en skön resa på tre månader. Vi kommer både landa och åka hem från Mexico City. Och på resan kommer det vara Adrian, jag och vår roomie Max. Längtar tokmycket då sist jag hade semester var när jag och Jennie var i Thailand Januari 2011. 
 
Annars så har jag idag varit med Jennie för en räkmacka på Fahlmans. Trevligt att få träffa henne då det var  ungefär en månad sist. Vi jobbar nämligen bara om varandra. Jag jobbar kvällar och hon dagar så det blir lite svårt att ses. 
 
Nu sitter jag och softar med ett glas rött efter ett stressigt jobbpass. Som grädde på moset så fick jag steain i ansiktet när jag skulle blåsa ut en jäkla marshall.
 
Sist måste jag tipsa alla om att börja lyssna på podcasts. JAG ÄLSKAR DET. Lyssnar nästan all av min lediga tid på just podcasts. De jag lyssnar på mest är Värvet, P3 Dokumentär och Filip & Fredrik. Sen försöker jag lära mig mer spanska via en podcast också. Haha. 
 
  
 
Sen till sist har vi tre bilder från min instagram @sancianafeli
Första bilden är från min och Sofies middag på Bastard i Malmö, andra bilden är från Krogbowligen på bilden ser vi Sofie& Marlene sen på sista har vi jag och min älskling Lionel (Min bästa vän Sandras lilla pojk).