San Cristobal

Hejsan! Idag vid elva tiden kom vi fram till San Cristobal de las casas efter en 11h bussresa. Vi lämnade väskorna på Hostelet och begav oss för matjakt. Första stället vi stötte på var Burger King så det fick bli det! Sen tillbaka till Hostelet för att då checka in. Blev en lång siesta då bussresor inte ger en ordentlig sömn om man säger så. 

Imorgon vid fyra kommer vi åka en 18h bussresa för att ta oss till Cancun. 

Och igårkväll när vi skulle säga hejdå till alla på Hostelet som vi varit med i fem veckor blev det väldigt sorligt. Man såg lite glansiga ögon på många i vår "Tower Bridge hostel familj". 

En liten bild från Hostelet vi stannar på inatt. 

Hot springs

Igår var jag och Adrian med hela gänget som vi åkte till Chacagua med. Vi vandrade ca 1,5 timme i bergen upp till varma källor sen vandrade vi tillbaka. Vi fick även korsa floden 6 gånger vilket kunde vara lite klurigt med hala stenar. Haha. En helt underbar dag som avslutades med goda räkburgare i solnedgången. Max var tyvärr inte med eftersom han gjorde sin tatuering! 












En salig blandning av bilder


Jag och min nya mexikanska vän Mayte. En av få blonda mexikanskor man träffat. 

Gruppbild i baren på Hostelet. 

En till gruppbild ;-)

Gruppbild i Chacagua.

I väntan på våra fiskburgare... 


Samma middag.

Jag och tjejerna badar i lagunen.

Frukost time!

Jag ändar en regel på "The Wheel of Fortune" 

Bartendern T och receptionisten Tara 

T och jag på livemusic night.



Planering

Tänkte skriva lite om våra planer för nästa vecka. Fredagen den 14 åker vi med natbuss till San Cristobal de las Casas. Och sedan spenderar vi en natt där för att den 16onde åka natbuss till Cancun. Och den 18onde landar Adrians föräldrar, lillebror plus flickvän och kusin och de ska resa med oss i två veckor i Cancunområdet. Vi börjar med tre nätter i Playa del Carmen som ligger en timme utanför Cancun. 

Bilden är tagen av Sandro på vårt hostel.