Resan till Rio

Okej. Pratade precis med Mammsen och hon ville att jag skulle skriva ner hur och var jag, Adrian & Markus tänkte ta oss ner till Rio de Janeiro.
Imorgon ska vi åka till Santa Marta som ligger 4 timmar utanför Cartagena. Där ska vi hänga några dagar chilla och vara på stranden sedan tar vi oss vidare till Medellín det är Colombias näst största stad, sedan åker vi vidare till Ecuador där vi ska stanna på ett ställe som heter Baños där finns det varmvattenskällor mm. Efter Ecuador tar vi oss vidare till Perus kust och sedan ska vi besöka Machu Picchu som är en välbevarad förcolumbiansk bergstad i Peru. Efter detta ska vi till Salar de Uyuni som är världens största saltfält och ligger i södra Bolivia. Vidare till Salta i Argentina där vi ska äta Argentinska stekar hade vi tänkt. Haha. Och sedan vatenfall som ligger precis vid gränsen till Bresilien från Paraguay och efter det tar vi oss mot Rio de Janerio.
Den röda linjen är så vi ska ta oss! Och om vi hade åkt hela resan på en och samma gång hade det blivit ca 90-100 timmar på buss. Woho! Mycket bussresor väntar oss ;)

1 Kommentarer
Mia Ahlsten

Vad trevlig din blogg verkar vara. kommer definitivt läsa din blogg igen! :) Hoppas du har en trevlig dag :)

2011-02-23 | 19:33:36
URL: http://jade.se

Namn:
Spara mina uppgifter!

Mail:

Blogg/url:

Din kommentar: